от Arian Star » 27 Юли 2007, 08:32
Здравей Демоник,
Не знам дали може и има такава магия за това което искаш. Обаче има разни чисто психологически и женски трикове, които можеш да приложиш за да почувстваш пламъка на страстта и любовта. Струва ми се, че просто твоята връзка е навлязла във фаза на ежедневната рутина, и така сте свикнали един с друг, че скуката може би е ваша спътница. Това не означава, че любовта си е отишла, а просто си е отишло първоначалното опиянение и влюбеност на двамата. Как би могла да се влюбиш отново в твоя човек? Бих ти препоръчала книгите на Барбара Де Анджелис, и особено тази за миговете в любовта. Точното заглавие не помня, но като се прибера в къщи, ще ти пусна точното заглавие на книгата. Тя е чисто по американски практична, но много добра психоложка чийто съвети, могат да ти помогнат да запалиш пламъка на страстта.
Друго нещо, ползвай моя египетски лосион, страшно помага. Бях го постнала тук . Използвай и аромотерапия, както и някои чисто духовни тантристки техники, могат също да помогнат. Заведи твоя човек някъде, където никой да не ви безпокои и можеш да започнеш да го гледаш с другите очи! Успех! Ако има такава магия за да те накара отново да се влюбиш в партньора си и аз искам да я узная.
Това което аз познавам, са чисто практически и психологически похвати, които могат да запалят любовта, ако я има. Но ако вече си е отишла безвъзвратно, най нищо не може да се направи, освен да потърсиш нова такава. Любовта както казва Барбара, е в самото сърце. Само ти и само ти можеш да решиш дали да я изпитваш, и кога и към кого да я изпиташ. Прочети ги тези книги ще ти помогнат много, както помогнаха и на мен.