целуни ме

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот somebodyelse » 06 Авг 2007, 20:23

имали някакви заклинания или магии за целувка! да накараш определен човек да те целуне!
Аватар
somebodyelse

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Авг 2007, 20:26

Ебати глупоста....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 06 Авг 2007, 20:29

Майнд контрол .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот bafomet » 06 Авг 2007, 22:34

По-тъпо нещо не бях чувал .Хвани тва дет искаш да целунеш за врата и му вкараи езика си в трахеята и готово.Явно си някой/я отчаян/а???
Да може да използваш майнд контрол но ти трябват опръжнения.Друг варянт е любовна магия,но не вярвам да се мине с целувка само,даже не съм практикувал такъв вид магия и не знам действието ....Абе земи по-добре свали момичето/момчето и готово.Па ако не те хареса нали си знаеш за секи влак си има пътници
Аватар
bafomet

Мнениеот runner413 » 06 Авг 2007, 22:37

Ами разрови се в "любовна магия"!Знаеш ли може и да има нещо?! :)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот demonic » 07 Авг 2007, 04:30

хах магия за целувка,защо просто не я/го хванес и не го/я целунеш, ,аз съм на принципа прави каквото искаш пък каквото ще да става :) просто действай,вместо да се занимаваш с глупости и да задаваш глупави въпроси,не се обиждай,но...:)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 10 Авг 2007, 19:47

Навярно всичко се крие в ОпрЪжненията :) Може пък човекът просто да иска да направи нещо на пръв поглед лесно, само да провери дали магията действа, нима е забранено? А дори и да иска просто някой/я да я целуне, какво лошо има в това?
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 11 Авг 2007, 06:23

somebodyelse написа:имали някакви заклинания или магии за целувка! да накараш определен човек да те целуне!

Ами ако се съберете с "определения човек" на едно място и постигнете някакво "променено състояние на съзнанието", вероятно ще се случи нещо повече от една целувка. Иначе, ако трябва да спамя, ще ви препоръчам да си поиграете на "Бутилка" като шестокласници на рожден ден, примерно.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот alistar » 11 Авг 2007, 10:14

А бре чиляк:)))) Просто се "зарадвай" и целуни въпросното създание по бузката- после ще видиш-ако омекне- продължавай да си целуваш- иначе ще може да се измъкнеш,че е било от радост,че го/я/ виждаш...Тука не ти трябва магия,както не ти е нужна магия за да се изпикаеш!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nightwalker » 11 Авг 2007, 15:05

ОК,ето ти едно.Само не ме карай да го превеждам.

KISSING SPELL
Take a red color lipstick and draw a lip print on a piece of white paper,
then take a red candle and light and burn the paper in an ashtray while chanting:
"Kiss me when we meet ,
Kiss me {mention persons Full.......... name
Greet me with your lips, and say you missed me.
But most of all kiss me as a lover should do Magic kisses so I will love you
Kiss me softly and by me always stay our love will last forever as you kiss me today..."
Don't forget to visualize the person you want to kiss you , and conjure love .
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 12 Авг 2007, 15:38

Не е и нужно да го превеждаш, Архимикус го е постнал и описал в друга тема, човек трябва просто да се поразрови.

Колкото до бутилката, аз още обичам да я играя тая игра, хич не ми дреме на годините и на инфантилността. Същата съм като в шести клас, когато реша, и изобщо не ми дреме дали на някой не му се струва детски. А и хора са се женили около мен от едната бутилка :)
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот 8989 » 14 Авг 2007, 10:39

Напълно съм съгласна, че не ти е нужна магия, но ако все пак много настояваш да си използваш способностите... Една моя приятелка опита следното: Сложи си ярко червено червило и направи отпечатък върху лист хартия, след което тихо прошепна кой иска да я целуне (добре е да знаеш трите имена на въпросния човек). На срещата си сложи същото червило и носеше листчето в джоба си. Естествено тя направи първата крачка, но си получи целувката. А ако си момче можеш да пробваш с отпечатък от устните на избраницата си върху чаша примерно. Но не разчитай само на магията, ами действай!
Аватар
8989
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот 8989 » 14 Авг 2007, 10:41

Опа сори, че се повторих, съжалявам
Аватар
8989
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EvilOne » 14 Авг 2007, 16:20

"а и хора са се женили около мен с едната бутилка" .... :D :D :D :D
Значи за целувката.Известно време внимаваш с чесъна и рибните ястия.Както и с цигарите.Измиваш си старателно зъбките,лапваш дъвка и отиваш при въпросната персона.Лалате си по разни теми,приближаваш се към нея,притваряш леко очи и действаш.Е,винаги го има шанса да получиш в отговор шамар тип "Джони Браво" ама и това е някакъв физически контакт в крайна сметка :D
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EvilOne » 15 Авг 2007, 05:29

Пича с аватара на Iron Maiden,с риск да си спечеля още закани за направа на нови братчета и сестричета,снощи "ритуала" дето ти го описах подейства на 100% ;)
Само това за пушенето май май не го спазих,ама нали трябва да си внасяме персонални промени в ритуалите така или иначе :D
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

!

Мнениеот kupidoncheto » 15 Авг 2007, 20:58

xa xa xa
kupidoncheto

Мнениеот The_Last_Angel » 17 Авг 2007, 21:38

Аз се сещам за един ритуал...
Натискаш в някое ъгълче и целуваш :wink: ама пускаш език, не филмова кис :mrgreen:
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

!

Мнениеот kupidoncheto » 18 Авг 2007, 16:15

serioznooooooooooo
kupidoncheto

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор