вплитане на косъм

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот avanabil » 21 Авг 2007, 16:54

Искам да попитам какво представлява този ритуал "вплитане на косъм". Някой запознат ли е с неговите ефекти и разновидности? Четох, че по този начин може да се отнемат определени физически качества на жертвата. Правилно ли съм разбрала?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот silver sea angel » 21 Авг 2007, 18:29

За вплитането на косам четох във вестник "Врачка",че се използва за да обвържеш любимия/та с любовна магия. Но този ритуал е против законите на Witchcraft за свободната воля, но за отнемане на физическите качества на жертвата не съм сигурен.
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 22 Авг 2007, 08:08

avanabil написа:Искам да попитам какво представлява този ритуал "вплитане на косъм". Някой запознат ли е с неговите ефекти и разновидности? Четох, че по този начин може да се отнемат определени физически качества на жертвата. Правилно ли съм разбрала?

Това, което прочетох беше, че вплитайки косъм от жертвата в твоята коса, можеш да отнемеш определено физическо качество. Разбира се, действието е съпътствано от мисъл, насочена чрез някакви заклинания. В случая се говореше за отнемане на привлекателността...Нещо такова. Попитах за разновидности на този ритуал, защото по пътя на тази логика е възможно да се постигнат и много по-страшни неща, дори само с обикновена снимка. За мен това е от сферата на проклятията. Все пак ще съм благодарна, ако се отзове някой, който е запознат с ефекта от подобен ритуал.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот runner413 » 22 Авг 2007, 09:29

Вплитане на косъм-това не беше ли за отнемане на физическата красота или по-точно за оплешивяване?!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот silver sea angel » 22 Авг 2007, 09:45

Това го има във филма "Вещи в занаята" но незнаех, че е възможно. А такали е ?
Водата е моята същност
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 22 Авг 2007, 09:51

Да има го и във филма.Чувал съм , че е възможно да се направи дори и в този сайт съм чувал че става!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот demonic » 22 Авг 2007, 10:00

тук някъде имаше тема за това и там беше обяснено всичко как се прави и как се разваля ама не си спомням точно къде разровете се малко и ще откриете ;)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 22 Авг 2007, 10:02

Това беше в една моя тема!Като я намеря ще ви дам линк там някой го беше обяснил подробно!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот runner413 » 22 Авг 2007, 10:04

Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avanabil » 22 Авг 2007, 13:44

runner413 написа:Ето ви линка:
http://www.magicgatebg.com/MG/component ... /Itemid,8/

Да, и аз четох някъде тук, дори писах нещо по темата, но не можах да го открия....мисля че беше някаква препратка чрез друг форум. А пък адреса, който отворих не се зарежда. Благодаря ви. Ще опитам пак. Но мен ме интересува някой прилагал ли го е извън въпросния филм, за който не се сещам?
Преди време една моя позната направи следното: Взе своя снимка и снимка на своя съперница. Потопи ги във съд с вода и с някакви подобни мисли зареждаше водата в продължение на няколко дни. След това хвърли част от водата на място, по което минава другата жена, а останалата част от водата изсипа във своята вана.....Твърдеше, че е започнала да придобива нейната привлекателност, но лично аз не съм я виждала след този ритуал, за да твърдя със сигурност за наличието на подобен ефект...Звучи ми смехотворно, затова се сетих за този ритуал и направих връзка между двата. Това пак ли е филмова измислица, как ви се струва?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот runner413 » 22 Авг 2007, 14:07

Мисля ,че това за вплитането на коса беше в темата "Кърваво проклятие" , намира се в раздел "Заклинания - Ритуали".
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avanabil » 22 Авг 2007, 16:52

runner413 написа:Мисля ,че това за вплитането на коса беше в темата "Кърваво проклятие" , намира се в раздел "Заклинания - Ритуали".

Благодаря, открих го.
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор