Модератор: Nemezius
Марио написа:Намери 10тима доброволци. Всеки един от тях да направи един и същ ритуал и съпоставете резултатите.
Това е най-добрата информация, която можеш да изкараш.
Мислила съм за подобен опит не само за този ритуал, а и за други, но средата ми е такава, че ако подушат за моите интереси, ще ме анатемосат.
Сега сериозно: Питам, защото интуицията никога не ме е заблуждавала за дебнещата опасност. Повече не мога да споделя.
demonic написа:а какво точно ще представлява този опит какво точно ще се прави я обяснете малко по-подробно че неразбрах точно за какво става дума
Ти би ли участвал в подобен експеримент?
Задоволяването на първичните желания е най-мощната движеща сила и телевизията, организирана по познатия ни начин /то не че има друг/ дължи на това неоспоримия си манипулативен ефект, без значение сексуалната аномалия, която ще се използва за сравнение Smile))
Точно отричането на тях води до горните нива според много много истории за светци .
B-L-O-T написа:avanabil - Идеята ти за пирамидата не смятам за вярна . Точно отричането на тях води до горните нива според много много истории за светци .
alana_lire написа:хммммм,пика...ами честно казано знам за силата на талисмана пика иначе нищо друго.