Обратно на словата и мислите ти

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот B-L-O-T » 28 Авг 2007, 18:34

От някоко месеца каквото кажа или помисля за реалност винаги се случва обратното . Имаше някаква дума за това но не помня . Трябва да излъжа себе си (не е метафора) и да помисля или кажа обратното на това което искам за да стане това което съм искал в началото . На какво може да се дължи ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот nightwalker » 28 Авг 2007, 18:40

Не знам дали има дума за това, но имаше един виц..."Не ме кефиш, копеле!"
Ave Caesar! Morituri te salutant!
Аватар
nightwalker
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Earth_dust » 29 Авг 2007, 05:37

B-L-O-T, не си единствен, слънце.И при мене е същата история. Винаги е точната противоположност на това, което съм помислила....Гадно е!!!! При тебе поне е от няколко месеца. На мен ми се случва от мноооооого време, но вече не му обръщам внимание-спрях да се замислям "как трябва да мисля или говоря" за да стане каквото искам...Пробвай! Става, ама малко трудно ...
Аватар
Earth_dust
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 29 Авг 2007, 06:56

От някоко месеца каквото кажа или помисля за реалност винаги се случва обратното . Имаше някаква дума за това но не помня . Трябва да излъжа себе си (не е метафора) и да помисля или кажа обратното на това което искам за да стане това което съм искал в началото . На какво може да се дължи ?

И къде е проблема?:) Не е важно какво и как правиш, важното е дали дава резултат или не. В твоя случай след като действа значи си си открил своя начин да правиш магия.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 29 Авг 2007, 07:34

По-сложен е . Изисква нелепи усилия . Не обичам сложни схеми .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkMagicMaster » 29 Авг 2007, 10:03

Когато не се нуждаеш от нещо винаги го има но когато ти трябва го нямаш затова започни да мислиш по различен начин не мисли за това което ти трябва за да може да го получиш.
При мен действа този начин. Ако искам да победа на всяка цена падам, но когато не ме интересува победата аз печеля
буу....
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 29 Авг 2007, 11:48

Много е странно!И при мен става така , само трябва да спра да мисля за това което вече съм си помислил , че няма да стане и то става!И от много време си мисля защо става так и накрая вече започнах да си мисля че това са просто съвпадения!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 29 Авг 2007, 16:10

За мен това са пълни глупости....
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 29 Авг 2007, 16:36

За някой може това да са глупости, като например нещата, които не можем да си обясним или не можем да им дадем логично обяснение...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Mortisha » 30 Авг 2007, 22:03

Тези неща за мене са съвсем нормални и отдавна съм забелязала такава закономерност дори намерих книга, която обстойно обяснява защо се получава така и как трябва да искаме и да действаме , за да получим желаното и техниките работят! Ако някой се интересува може да си я изтегли от тук Зеланд, Вадим "Пространство на варианти"
от тук.
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 31 Авг 2007, 15:33

и при мен май е така,каквото си пожелая на ум все става на някой друг, а не на мен.....да не съм се самоурочасала нещо?аз си мисля на ум как целувам един човек и то взе че една приятелка го целуна,пожелая си наум един телефон,на другия ден разбирам че на сестра ми са го купили!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
страшен късмет ,няма що!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 31 Авг 2007, 17:06

(spam)
Ние се събрахме цял отбор загубеняци :) . Това има и добра страна . Държи ни в баланс . Държи ни будни .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 01 Сеп 2007, 20:21

Знам упражнение на мисълта, което ми бе казала баба ми.

Затаряте очи, в седнало положение сте, не усещате нито студ, нито топлина...абстрахирате се от околното. Представяте си поляна с ниска ярко зелена трева. Казвам го така, защото вероятно детайлите имат значение. Вие стоите върху тревата. Искате да визуализирате силен вятър, който да завихрите в кръг като торнадо над главата си. Той се появява противно на очакванията ви, разхвърлян хаотично опитвайки да ви издуха, да ви отмести. Борите се с това. Съзнанието ви е напрегнато, опитвате да съберете мислено въздушната стихия и да я завъртите като пружина. Много ви е трудно, усещате напрежението и това че стихията ви се изплъзва и прави точно на опаки това което опитвате да наредите.
Все пак успявате. Вихрите я в равни вълни като пружина. Упражнението се повтаря няколко пъти през седмицата.

Има и още подобни.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот runner413 » 01 Сеп 2007, 20:27

Ииии!Супер дай и другите!Моля те.:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 02 Сеп 2007, 11:41

и има ли ефект това упражнение, защото имам чувството че друг се възползва от мен с това огледално действие на мисълта
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор