предишни животи

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот alana_lire » 31 Авг 2007, 15:09

напоследък ми се случиха доста странни неща,необясними,нелогични сами по себе си а и едни такива странни чувства ме заливат доста често ,странни сънища, разни емоции.....
та питам дали има начин да разбера каква съм била в предишните си животи,щото в нета има такива програмки в нета , и както и каквото да пиша и питам все един и същ резултат ми излиза..но тъй като не вярвам много на такива он-лайн екстри в сайтовете за таро искам да питам и вас...
знам за хипнозата ,но не мога да намеря някой който да я направи
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 31 Авг 2007, 15:23

Можеш да опиташ и сама! Не е задължително да има някой до теб, който да те доведе до хипнотично състояние. Между другото хипнозата не е нищо повече от една добре направена медитация. Просто, ако не можеш или нямаш достатъчно опит да медитираш, тогава е добре да потърсиш помоща на някой, който да ти помогне да влезеш в това медитативно състояние и вече сама да "гледаш" каква си била в предишните си животи.
Между впрочем скоро ще обновя началната страница на сайта (MG) и специално ще публикувам едно "Упражнение за откриване на миналите ни прераждания" :wink:
Последна промяна Wizard на 31 Авг 2007, 15:29, променена общо 2 пъти
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот alana_lire » 31 Авг 2007, 15:27

ООООО, WIZARD, направо ще те позлатя за упражнението.....
а къде да си намеря някой който да ме хипнотизира и пак да ме върне без да си изгубя душата ???
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 31 Авг 2007, 15:34

Къде да намериш, не знам :wink: , трябва ти човек с опит в правенето на медитативни упражнения или професионалист по хопноза.
Виж, това за "да ме хипнотизира и пак да ме върне без да си изгубя душата ", е меко казано смешно. НЯМА такова животно, както се казва. :) Това го има само във филмите от Холивоод!
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот B-L-O-T » 31 Авг 2007, 17:03

Не разбрах има ли връзка първите два реда с останалите ? Ако няма това може да се оправи с медитация или с по-качествен сън или с релаксация . Нерелаксираният човек е емоционалният човек .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 01 Сеп 2007, 05:52

Стана тя, значи съм генетично нерелаксирана. Въх, ами сега....

Алана, аз някои от миналите си животи съм ги сънувала, както и такива на мои близки или приятели. Изобщо сънят за мен е много говорещо нещо (като за всеки Юнгианец всъщност). Ако се научиш да овладяваш сънищата, можеш да си отговориш на страшно много неща. Това, което ти препоръчвам, за мен е доста по-вълнуващо от медитацията и далеч по-приятно отколкото някой да ми разправя "Лъки, ти си геврек...."
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот alana_lire » 02 Сеп 2007, 11:58

е, моля, само не се обиждайте!
аз имам едни таблички от един вестник в който според часа на раждане,датата и името можеш да определиш какъв си бил в миналия си живот- пол, нац. принадлежност, страна в която си живял,професията и тнт.
от начало ми беше много смешно и докато си изчислявах таблиците с брат ми много се смяхне.
интересното е че една приятелка ми гледа на таро и излезна същото като в таблиците от вестника-много интересно беше да научиш нещо пове4е за себе си!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор