Ясновидство или Съвпадение !?!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Shedinko » 02 Сеп 2007, 20:39

Уха доживях и аз да пусна първа сериозна тема (...то май е първа като цяло...). От извесно време се ровя из форума и бих казал ,че супер ми допада. От още по скоро имам и регистрация. Няма и да крия, че идеята за магия ми е обхванала интереса от много малък. Винаги съм знаел ,че не съм като останалите (..мойто време за самореклама..). Едно от нещата което ми прави впечатление поне колкото съм разбрал, е че за да имаш някаква "сила" (..май не е точната дума) за правене на магии, и всичко сериозно и свързано с магиите то би трябвало да си прочел достатъчно по въпроса, да си научил още повече,да си освоил наученото, да си израснал духовно и да имаш вярата, че го можеш. Е за вяра в възможностите си имам повече от колкото околните ислят за мен.За духовно израстване също не бих се оплакъл (повече от половината на моите години).
Но въпроса ми е друг. От около година преди да науча за сайта.На майтап ,а на моменти сериозно казвам неща които в последствие се сбъдват.Неща които не винаги да свързани с мойте близки и приятели.До сега беше забавно,но от както влизам и чета в форума с желанието си да навляза в нещата. Пред мен се отварят два въпроса: Притежавам "ясновидски способности" или всичко е съвпадение?
и Ако наистина притежавам такива "способности" възможно ли е това което кажа и се сбъдне да ми се върне 3-но?
Проблема е там, че и от извесно време ми идват все едни черни мисли.

п.п. Някой може ли да помогне с мнение и отговор на въпросите ми.
И евентуално как е възможно без да съм навътре с материята да ми идват тези мисли в главата.
Благодаря предварително!
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 20:51

Shedinko-това че си открил своята истинска(магическа) същност е похвално а ясновидските ти изяви само са загатвали за нея(същноста ти)Според мен няма какво да ти се върне тройно.Все пак не говорим за магии и заклинания а за ясновидство!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Wizard » 02 Сеп 2007, 20:53

Сега, първо е добре да слезеш малко на земята, защото всеки тук от нас това го прави без проблем (това, за което казваш и то се сбъдва:wink:). Така че наистина щом си начинаещ ще е добре първо да почетеш повече неща за магията като цяло и след това би могъл и сам да достигнеш до някои отговори на въпросите си.
Определено сега на Този етап Нищо Няма да ти се "върне". Ти така или иначе нямаш сериозни намерения (както сам казваш), защото още си в процеса на експериментирането.
Виж за черните мисли - това мога да кажа - е част от занаята. Черните мисли просто ни съпътстват през нашия живот (на магьосници).
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Shedinko » 02 Сеп 2007, 21:01

Ок Wizard приемам,но притеснява идеята, че примерно от 10 неща 8 стават.Каква е възможноста това че ми идва проблясъка, че някой ще гушне букета ,да са просто съпътващи мисли.И също кои са първите книги които биха могли да ме въведат в материята.(ако има на БГ в интернет дайте линк)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 21:14

Каква е възможноста това че ми идва проблясъка, че някой ще гушне букета ,да са просто съпътващи мисли

Много не ти разбрах мисълта , но разбрах че става въпрос за смърт!Аз до сега съм предсказал смъртта на четирима души , което от части е подтискащо!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 02 Сеп 2007, 21:18

именно ,мъчат ме мисли за нечия смър,каква е възможноста да не се случи ,при положение, че почти всяко нещо което кажа се сбъдва.
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 21:20

Ами сравнително голяма!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 02 Сеп 2007, 21:33

Успокоението е голямо.А с произведенията на кои автори е най-подходящо да се навлезе в материята. И възможно ли е Уика да се съчетае с гадателство,защото до колкото разбрах едното е далече от др.
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 21:40

Ауууу!Аз и на идея си нямам!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 02 Сеп 2007, 21:48

Добре ти как навлезе тогава в материята
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 02 Сеп 2007, 21:58

Голяма част от това което знам , го знам от интернет(и най-вече от форуми като този) има и различни книжки който съм прочелно но не им помня имената а да не говорим за авторите.Но според мен най-добре си се учи от форумите като този защото тук контактуваш със истински хора , който могат да ти бъдат много по-полезни от една книга в необичайни ситуации!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот demonic » 03 Сеп 2007, 04:44

1-во
Винаги съм знаел ,че не съм като останалите
ти си като останалите и те са като теб ние сме обикновенни хора също както другите
2-ро
Притежавам "ясновидски способности" или всичко е съвпадение
аз лично вярвам в това че няма случайни неща и значи ти може и да притежаваш такава способност :)
3-то
и Ако наистина притежавам такива "способности" възможно ли е това което кажа и се сбъдне да ми се върне 3-но?
не мисля че би ти се върнало 3-но защото ти само си видял бъдещето или тн и дори и то да е черно не ти си го направил такова,ти само си го видял малко преди другите и точно това е хубавото че по този начин ти можеш да ги предупредиш и предпазиш

runner413 не съм съгласна с това че най-добре се учи от форумите (без да обидя никой) не че е лошо да общуваш с хора като теб с еднакви интереси и да обменяш инфо но какво ще научиш все пак ако си нямаш представа за какво става въпрос дори и като прочетеш няколко темички,за да се научиш и да станеш вещ :) ти трябва практика чрез упражнения и практикуване човек се усъвършенства а не чрез бъбренето с приятни хора
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 03 Сеп 2007, 10:39

Проблемът е че и да искам да си купя такива книги в нашия град никъде не мога да намеря, затова си ги тегля от интернет.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Lanukio » 03 Сеп 2007, 13:17

Всичко може да се съчетае с всичко-по въпроса ти за гадателство и уика.
Ако те е страх, че може нещо лошо, което си мислиш да се случи най-добре поработи върху мисленето си, за да не допускаш или отпъждаш на време лошите мисли. С кои книги да се започне-раздела за начинаещите започваш да четеш темите наред и тоя въпрос е задаван около... 30 пъти може би, може и повече-има автори, книги, site-ове, съвети, дискусии коя книга колко струва. Харесваш си нещо и започваш.
runner413, пиле шарено айде стига с тия оправдания. Ако имаш желание намираш начини. Вие във вашия град да не сте на остров насред океана. Нали има и други градове наоколо. Специално литературата на тема Окултизъм се продава във всяка книжарница, намираш книгата, която те интересува как се казва и на кой автор и издателство е и отиваш при продавача с молба да ти я доставят. Ако разбира се не си се сетил или не желаеш да си я поръчаш по други начини като нет-а да кажем.
Въпрос-защо всички 'навлизащи' не решат да си направят тема 'нов съм' и да разказват как това ги влече там. И също-цитирам думи на човек в друг форум писани за въпрос 'аз ли го правя или е съвпадение'-ами дори да е съвпадение какво ти дреме като става това, което си поискал?
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор