Вярно ли е...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот silver sea angel » 07 Сеп 2007, 16:34

:roll: Искам да попитам? Знам, че съвсем скоро пуснах тема във форума, но това ме чувърка. Та въпроса ми е следния. Знае ли някой дали наистина черни магове стават магйосници, които са овладели и се "подчиняват" само на силите на земята???
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 07 Сеп 2007, 17:02

Какви са тези сили на земята ? Ако е чисто енергийната сила на земята няма значение кой какъв маг е или не е. Ако говориш за земните желания,емоции,природа и т.н. е доста възможно защото "черните" магова се занимават с тези неща . В това им се крие основата . За това за черни защото повечето от тези неща им се дава етикет "нисши" а "черните" магове се занимават с нисшите неща ако се съди по йерархията "мрак -> светлина" .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот n0angel0s » 07 Сеп 2007, 20:49

нещо не схванах какво искаше да кажеш БЛОТ в последното си изречение.. би ли дал Риплей.. хихихи :oops:
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DarkAngel666 » 07 Сеп 2007, 20:54

Според парадигмите, използващи понятието "карма", черната магия пречи за завършване на кармичните цикли и душата не достига постоянно блаженство, а остава "обвързана със земята" (живота). Според останалите парадигми, които не използват "карма", "закон" и подобни понятия (такава парадигма няма, но пък има "мета- вяра", която е chaos™).
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор