Нещо странно

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Shedinko » 12 Сеп 2007, 21:18

От извесно време ..може би години.В една от стаите на баба ми се случват сранни работи.Като за начало имаше сямска котка която последните години преди да ... :( ... Заставаше пред една от стените и непрестанно мяучише ,но не приятното котешнко мяйчене ,а направо заплашително.Сега нейния потомък също сямец на същата стена по същото време мяуйчи.В спалнята в която за последните години са спали леля ми,баба ми и братовчедка ми по различно време.Се повтаря едно и също действие.Не постоянно ,но често по време на сън в заспало състояние се усеща някаква сянка която сяда на леглото.Баба ми е имала усещането,че някой я души.Леля ми я е виждала ,но когато я вижда си спомня смътно за баща си и приликата на силуета с него(той е починал когато е била малка).Братовчедка ми е спяла с котката ,когато една вечер усеща докато спи ,че нещо сяда на леглото и.Когато отваря очи (сънена) вийда тъмна сянка на стената която е седнала на леглото,леглото е спаднало където е силуета,момента в който котката измяуква въпросното нещо излиза през прозореца.Братовчед ми има сходни случки,но не казва нищо относно това което става вечер.Въпроса ми е някой има ли си на идея какво може да е ? Начини с които да се прогони? И възможно ли е да се получава в следствие на това, че баба ми си пише с "някаква сила" (нещо подобно на КИКИ от 90 години)(М/у др. майка ми също си е писала с Анти (наистина има такова нещо..можеби е домашен дух ,полтъргайст,а можеби наистина е извънземно за което се представя,и е едно от писанията им което видях сучайно (. :oops: нарочно) то пише за баба ми че е зла жена..вещица).
П.П. ако има някой ма светне че се обърках сам себеси докато се опитах да събера най-важното възможно най-набито едно в друго,но изчерпателно. :oops:
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 12 Сеп 2007, 21:37

Пробвай да си поговориш с него. Как? Както решиш. Котките се държат странно понякога, но усещат негативни енергии и не биха стояли в една стая с 'нещо зло'. Зла жена и вещица предполагам е ясно, че нямат нищо общо като понятия. Има ритуали със свещи за изчистване на помещения, но защо ще го гониш като не вреди на никой. Разбери първо защо е там и какво иска.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 21:45

Напълно съм съгласен за котките.Когато ме боли нещо моята котка ми захапва пръста до кръв и запичва да ми случе кръвта, а след това болката отминава.Ако "нещото" в стаята е извънземно свещите няма да помогнат.:).Най-добре наистина се опитаи да поговориш с него.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 12 Сеп 2007, 21:45

И все пак не ми стана ясно КАК да направя контакт с него и да разбера защо е там.И със сигурност не ми се ще да спа в стаята и да чакам да дойде(страх от неизвесното).
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 21:48

Ами първо разбери какво е и после питаи за начини как да осъществиш контакта с него!Така ще е по-лесно.
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 12 Сеп 2007, 21:50

Затова пуснах и темата,ако някой се е срещал с такива работи да каже.За да знам от къде да тръгна.Ако знаех как да разбера какво е и прочие щях да реша дали искам да го махна и евентуално щях направо да питам как да го махна.БЕз да описвам толкова подробно какво е що е.
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 21:55

Има един начин да разбереш какво е и той няма да ти хареса.Трябва да преспиш една две вечери в тази стая и да осъществите контакт дори и само визуален.Така ще разбереш какво е (или духа на кои е).
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Lanukio » 12 Сеп 2007, 21:55

Начини много, не знам за теб кой би проработил. Има ритуал на пратеника, който въпреки, че е взет от 'Дневника на един маг' за много хора работи, може на основното психично ниво да го викнеш, там няма причини да се плашиш, но не съм сигурна, че ще стане. Може да си поиграеш на дъски с духове, клечки, свещи, вода, лист хартия, огледало, май има още доста варианти. Използвай си ума и експериментирай, в тая материя няма винаги да имаш помагало от стъпки за действие.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 12 Сеп 2007, 21:58

А това ,че съм зелен и хал хабер си нямам как става дали ще даде тежест :)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 12 Сеп 2007, 21:59

Съмнявам се че ще разбере това което иска като използва дъска за викане на духове.Аз имам такава и я използвам само.......абе кого заблуждавам не я използвам защото не е много точна.:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот silver sea angel » 21 Сеп 2007, 15:48

Има една книга "Викане на духове" мисля, че така се казваше корицата й е черна със сини духове изобразени на лицввата страна описвам я защото не се сещам автора кой е. Та във въпросната книга имаше подробна информация как се осъществява контакт с не материални същества може да откриеш нещо за твоя проблем :roll:
Аватар
silver sea angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Eleonora » 21 Сеп 2007, 22:23

Мисля, че не е страшно. Ако е искало въпросното "създание" да причини нещо лошо, досега да е успяло. Просто хората се страхуват защото не им е познато. Аз като дете съм виждала доста меко казано "странни неща", но въпреки това съм абсолютно невредима... :) За съжаление не успях да открия обяснение за всички. Също така мисля, че викането на духове няма особен ефект. Все пак ако нещо "неземно" присъства в живота ти - това не го прави дух на някого, извънземно или изобщо човек. Може да е някакво послание или предупреждение например.
Ако бях аз, със сигурност щях да спя в стаята, докато не ми се появи. Когато това стане (ако изобщо стане, защото може да не е предназначено за теб) бих опитала да разбера дали е нещо и какво. Обикновено тези неща не говорят (съдя по мои и чужди случки). Те "показват" или подсказват нещо. Трябва само да разбереш "езика" му. Пак казвам - едва ли нещо зло ще си обикаля без да причини нищо зло. Явно идеята е друга.
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 22 Сеп 2007, 10:21

Браво Eleonora!И аз точно това казвам!Трябва да осъществиш контакт с него за да разбереш какво е и какво иска да ти каже(или какво иска).
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Belgarat » 22 Сеп 2007, 14:37

Ето едно заклинание за защита на къщата или дома дето живееш:
Когата в този кръг наречен
дом броди злото и няма
покой, унищожете всичко живо,
но едно помнете семейството спасете!

Може да го прпромениш взависимост с това с кого живееш!
Аватар
Belgarat
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 22 Сеп 2007, 14:43

Такаа ми да се пофаля май разбрах кой е ,починал роднина ,и разбрах защо ги прави тия работи.Общо взето от тогава не е навестявал въпросната стая ,пък и да го прави има защо :)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 22 Сеп 2007, 14:59

И няма ли да споделиш с нас "защо ги прави тия работи"?!За другите не знам ама на мен ми е интересно!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Shedinko » 22 Сеп 2007, 16:22

Ми когато почина майка ми нямаше как да отиде на погребението (същия ден роди),той много ни обиаше.Бабата прави мръсотии и за това само към нея духър се държи така.
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 22 Сеп 2007, 16:40

И какви мръсотии прави че духът да се държи лошо с нея?И защо духът все още обитава къщата?
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот galina_dim » 23 Сеп 2007, 15:02

Шединко, извинявай, ама какви са тия genius loci, дето жените в рода ти си пишат с тях и как точно си пишат?

Ако става дума да дух на починал човек, той идва с цел. Това да не е Япония, че да идва, защото обича някого, тук такива нямаме... Пиши подробности, че ми стана интересно.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор