От извесно време ..може би години.В една от стаите на баба ми се случват сранни работи.Като за начало имаше сямска котка която последните години преди да ... :( ... Заставаше пред една от стените и непрестанно мяучише ,но не приятното котешнко мяйчене ,а направо заплашително.Сега нейния потомък също сямец на същата стена по същото време мяуйчи.В спалнята в която за последните години са спали леля ми,баба ми и братовчедка ми по различно време.Се повтаря едно и също действие.Не постоянно ,но често по време на сън в заспало състояние се усеща някаква сянка която сяда на леглото.Баба ми е имала усещането,че някой я души.Леля ми я е виждала ,но когато я вижда си спомня смътно за баща си и приликата на силуета с него(той е починал когато е била малка).Братовчедка ми е спяла с котката ,когато една вечер усеща докато спи ,че нещо сяда на леглото и.Когато отваря очи (сънена) вийда тъмна сянка на стената която е седнала на леглото,леглото е спаднало където е силуета,момента в който котката измяуква въпросното нещо излиза през прозореца.Братовчед ми има сходни случки,но не казва нищо относно това което става вечер.Въпроса ми е някой има ли си на идея какво може да е ? Начини с които да се прогони? И възможно ли е да се получава в следствие на това, че баба ми си пише с "някаква сила" (нещо подобно на КИКИ от 90 години)(М/у др. майка ми също си е писала с Анти (наистина има такова нещо..можеби е домашен дух ,полтъргайст,а можеби наистина е извънземно за което се представя,и е едно от писанията им което видях сучайно (.

нарочно) то пише за баба ми че е зла жена..вещица).
П.П. ако има някой ма светне че се обърках сам себеси докато се опитах да събера най-важното възможно най-набито едно в друго,но изчерпателно.