Ако можете да ми отговорите

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот svoboda » 19 Сеп 2007, 19:06

Здравейте

Моля ви отговорете ми. Много съм отчаена.

щах да се събирам с един мой бивш приятел. Той ме покани в Гърция аз живеа в Дания и отиването до там ми струваше много пари и най вече здравето ми. Бях много отчаена и на прага на смърта. Чух много лоши неща за него.

Аз се казвам Соня Стоянова и сам родена на 2.05.69 а той се казва Костас Мировалис и е роден на 1.11.64.

Той ми връща всички писма от преди и се зарече никога да не говори с мен. Връзката ни приключи защото аз не съм го послучала и сам говорила с леля му (супер нелепо).

Въпросът ми е дали този човек наистина има връзки с мъже?

Сте ми се обади ли? Имаме ли бъдеще?

Той е много болен и беден и аз му бях единственият shance е за по добър живот.

Благодаря ви предварително.

Желая ви много усмивки.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 19 Сеп 2007, 19:28

не разбрах каква е твоята молба към нас искаш да отговорим на въпроситети ли или да направин нещо неразбирам какво е твоето желание би ли обяснила малко по-подробно
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 19 Сеп 2007, 19:39

Ами да да ми отговорите на въпросите.
И да как да го накарам да страда както аз страдах и страдам?

Аз четох за любовните магии и жаклинанията, но сам доста невежа все още.

Поръчах един ритуал за събиране но не съм го правила още.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 19 Сеп 2007, 20:19

добре ти какво искаш да сте заедно или просто да го накараш да страда
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 06:04

Много благодаря за отговора.

Аз искам май сега да го накарам да страда той се подигра много жестоко и ме изхварли след 16 часа път навън като имаше буря и зли кучета. Oще не знам как успях да се прибера непокътната.

Освен това искам той да изпипва душевна болка и да мисли за мен ден и нощ и да се разкайва. Не мислете че искам това от егоистична гледна точка (аз си загубих работата, майка ми и аз се разболяхме и сега една година ще връщам парите които похарчих).

Имам Скъпе ако никoй желае може да ме потърси и там.

Пс. Форума много ми харесва. Ако и аз мога да ви помогна по някакъв начин пишете (аз съм магистър по психология).
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 20 Сеп 2007, 08:07

ок ще ти пиша направо на скайпа там е по-удобно
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 20 Сеп 2007, 10:51

не искам да се заяждам ,но svoboda ти си противоречиш "Сте ми се обади ли? Имаме ли бъдеще?

Той е много болен и беден и аз му бях единственият shance е за по добър живот."
и после казваш как искаш да страда."Аз искам май сега да го накарам да страда ......
Седни и премисли :"И да как да го накарам да страда както аз страдах и страдам?

Аз четох за любовните магии и жаклинанията, но сам доста невежа все още.

Поръчах един ритуал за събиране но не съм го правила още. "
Според мен ти все още го обичаш и държиш на него .Ако е така не прави нищо просто продължи на татък,парите не са най-важните,и ще се излекувате.НО ако направиш нещо с което да си задоволиш разочарованието с това ,че той страда.Когато го видиш дастрада теб ще те боли повече от колкото него. За това първо премисли ;)
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 20 Сеп 2007, 11:09

demonic написа:ок ще ти пиша направо на скайпа там е по-удобно

Виж, след като си магистър по психология, значи няма да ти е трудно да разбереш, че този човек вероятно има причини които са го тласнали към този специфичен, според теб, начин на живот. Той е една объркана душа, но защо покрай него и ти да се превръщаш в такава. Защо искаш да му причиниш страдание, което той, така или иначе няма да осъзнае, но заради което ти ще продължиш да трупаш негативи върху себе си. Забрави този епизод от живота си и обърни внимание на здравето и психическата си стабилност. Върни се в Дания /хм, страна, която обожавам/. Някоя сутрин застани на брега, затвори очи и си представи как течението Гълфстрийм отнася дълбоко в океана това събитие... Усмихни се и се почувствай нова и силна. Това е един възможен изход, който ще те обърне към нов етап от пътя ти. Най-важното е, че всичко между теб и този човек е приключило, така че, не желай страдание за него. Не за нещо друго, а защото той няма да го почувства така, както се надяваш и защото ти ще затънеш още повече заради това. Сещаш ли се, че е възможно край теб да има хора, които наистина се нуждаят от твоята помощ?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 11:42

Мерси за компетентните отговори.

Да съгласна сам че си противореча (амбивалентност). Това е разбира се защото го обичам все още (всъщност вече 20 години).
Знам че хората с психопатични черти не могат да страдат защото нямат такива чувства.

Аз се лекувам в момента и тъй като сам психолог знам че ще се оправя.
Любовта е сляпа и аз все още го искам този човек. Но моите близки го ненавиждат в момента.

Истинското ми желанние е той да ме обича и моли за прошка. Способна сам да му простя и да го взема тук, въпреки че знам че това ше е равно на самоубийство. Имам и дете на 12 години за което трябва да мисля.

Любовта е вид лудосно състояние и аз съм като омагьосана.

Не разбира се парите не са всичо ако бяха никога нямаше да съм с него, той няма пари дори за хляб там.

Мога ли с този ритуал които е направен (на път е колета) да го накарам да ме обича отново?

Аз съм убеденна в чувствата му (преди де). Сега ми връща писмата и аз страдам много. Сега се храня но преди 2 седмици не се хранех и не спях.

Как мислите имам ли шанс да се влюби лудо в мен и да ме потърси отново.

Невежа сам относто магиите (имам 2 книги) но не съм се задълбочила. Сега платих много за разваляне не черна магия, за восъколеене и за този ритуал за събиране.

Ако ритуала подейства ще мога ли да се отърва от него ако той все още е така луд? Ако един ден не го искам. За нещастие сега го желая и обичам, което е много нелогичо.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Eleonora » 20 Сеп 2007, 12:13

Лично аз не бих правила ритуал за нещо, което даже не съм сигурна дали искам. За какво? Като се върне и те помоли всичко лошо досега ще изчезне ли? Предполагам, че по - скоро ще е още по - объркано тогава. Без да се обиждаш, но според моята ценностна система това изобщо не е проява на любов, а си е чиста жажда за контрол и отмъщение. И аз съм влюбена в някой, в който не трябва, но последното нещо, което бих поискала от него е да страда и да се моли за каквото и да е, особено в ситуация, в която няма пари да си купи и хляб. Той ще е зле човека,а аз ше му права магии... Хич не те разбирам. :?
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 12:19

Да така е но аз искам дори да го взема тук при мен и да го издържам и да му помогна да се оправи. Не е егоизъм а любов, но разума и чувставата са две различни неща.

Как да си го възвърна?
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Eleonora » 20 Сеп 2007, 12:27

Ти спомена ли, че той страда от психично разстройство или не съм разбрала нещо?
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 12:37

Не не съм по скоро незнам но аз го диагностизирам като психопат. другите наоколо които са ми приятели там казват че е луд и много инат и злобен.
Той е скарам с майка си и други роднини сега и с ллея си защото сме говорили заедно. изобщо със всички наоколо.

Той обвини мен за края на връзката ни, иначе той трябваче да дойде като му мине крака тук.

Какво мислиш?
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 12:45

Аз като бях там през лятото когато бяхме заедно той и тогава се държеше доста странно (гони ме на два пъти- когато го питах за това дали има обяснение на тези слухове, ревнуваше ме до болка без причина и ми се караче че една вечер пих резина). Следече ме навсякъде и аз бях само с него една седмица. Дори не мозах да видя приятелите си, защото те са му роднини но го мразят много защото им е правил проблеми.

Аз все пак го обичам и дори исках да имаме дете. Той е на 43 години но никога не се е женил. Бил е сгоден но жената го оставя след месец (това е било преди 23 години).

Моля ви как да си върне чувствата към мен?
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Eleonora » 20 Сеп 2007, 12:52

Ми все има начин, ама щом всички нещо не му харесват, пък е и ревнив и се кара, защо ти е вкъщи? - пак не те разбирам:wink:
Иначе защо не изчакаш да видиш резултатите от магиите, за които си платила на някого, може да не дадат веднага резултат. Пък после, ако не става да опиташ и друго?
Аватар
Eleonora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 20 Сеп 2007, 14:51

Абе хора да не ви е треснала някаква умствена недостатъчност всички изведнъж? Що за глупост? Svoboda ти ако на тая мания за мазохизъм и притежание й викаш 'любов', то значи или си много зле с нервите и разбиранията за света и хората или не си си слушала добре в лекциите по психология. Какви магии, какви глупости? Умишлено се сдържах да не пиша по темата, но тя тая тема се превърна в някакво извращение. Що за глупост-колко много си способен да мразиш себе си, че някой да те малтретира емоционално толкова и ти да твърдиш, че го обичаш? Нали уж такива неща се учеха по психология? Любовта няма абсолютно нищо общо с това самоубиване и мазохизъм. Айде всички, които ми твърдят, че това е любов да прочетат книжката на Дон Мигел Руиз 'Умението да обичаш' и ако нищо не им влезе в главата да идат да се прегледат. Повтарям се с тая книга ама сериозно не мисля, че въпросното чувство 'любов' можете да го извращавате на 450 градуса и да се оправдавате за вашата омраза към вас самите, слабостите си и желанието си да владеете всичко и всички, които харесате. Няма да се върне при теб, няма да мисли за теб, няма нищо да стане, а може и да стане, но ти определено няма да си доволна. Каква е тая мания някой да те контролира, някакво извинение да се чувстваш жертва ли? Защо не работиш върху себе си, а търсиш магии, за да върнеш нещо, което мразиш. Няма да проработи нищо. Няма да владееш човек никога, даже и да му промиеш мозъка.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 20 Сеп 2007, 14:54

svoboda написа:Аз като бях там през лятото когато бяхме заедно той и тогава се държеше доста странно (гони ме на два пъти- когато го питах за това дали има обяснение на тези слухове, ревнуваше ме до болка без причина и ми се караче че една вечер пих резина). Следече ме навсякъде и аз бях само с него една седмица. Дори не мозах да видя приятелите си, защото те са му роднини но го мразят много защото им е правил проблеми.

Аз все пак го обичам и дори исках да имаме дете. Той е на 43 години но никога не се е женил. Бил е сгоден но жената го оставя след месец (това е било преди 23 години).

Моля ви как да си върне чувствата към мен?

Слушай сега, миличка. Не той, ти имаш нужда от помощ. Какво монолитно и стойностно си мислиш, че ще постигнеш с такъв аутсайдер, когото дори собствените му роднини не желаят. Да предположим, че имам горещ опит със точно такава упадъчна личност. Ще ти кажа: Очаквай само бури и катаклизми. Ако ти си готова да се изтезаваш по този начин, поне помисли за детето си, на което ще причиниш това бедствие. Този психопат, както го наричаш, не може да понася дори себе си, а ти очакваш да обича теб и да се грижи за детето ти. Не, ти направо ме изумяваш. Готова ли си да бъдеш вечната жертва на този индивид? Готова ли си да търпиш постоянното му недоволство и лошо настроение? Готова ли си да гледаш колко грубо ще се отнася със сина ти и колко много ще го намрази в последствие? Готова ли си да го издържаш, докато той бездейства и проявява постоянни претенции към работата си? Готова ли си да се разбиеш ? И не на последно място: Отговори си на въпроса защо този човек, вече на 43 години не е съумял да изгради стабилна връзка с някоя жена и да създаде семейство? Ти като психолог си отговаряш перфектно на тези въпроси. Но ще ти кажа едно: Преди да вземеш решение да вкараш този човек трайно в живота си, попитай детето си дали желае да има такъв баща? Не, направо на мен ми става страшно заради сина ти, който сега се изгражда като личност и ти ще му сложиш такъв "светъл пример" пред очите. Не осакатявай детето си поне. Ти си го обичай, колкото желаеш, но..... нещата ще стават все по-зле, когато битовизма се настани между вас.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 15:25

Вие сте много умни и трезви хора.

Да може би сам мазохист но сам вече 9 години сама с детето ми (момиче). Съпругът ми се разболя ом MS и умря на 31 години. Имах невероятни трудности с учение болно дете (асма навремето), съпругът ми и неговата тежка болест.

И аз реших че имам нужда от любов, човек до себе си и да не съм самотна тук.

Разбирам ви напълно. Знам за последствията но аз много силно го желая този човек (дори и само за няколко години защото той е доста зле с здравето).

Интересното е че съм много добър психолог за другите но не за себе си.

Моля ви аз наистина искам даму помогна да го изкарам от калта, болестите и да бъда с него дори и за кратко време.

Да самоубиство е. Казват че изглеждам на 26 години, имам спортна фигура и кариера които почти съсипах (сега сам в болнични- но сам добре) и искам един грозен, сакат луд мъж дето не ме заслужава?

Но аз наистина изпитвам нужда да го виждам, да бъда с него.

Не явно нямам много здрав разум за да искам него но моля ви помогне те ми поне да го накарам да ме иска.

През последните години сам дала 2-3000 лв по врачки ходжи и така.

Не мога да си го позволя вече.

Супер много ви благодаря за отговорите и за съветите.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот svoboda » 20 Сеп 2007, 15:54

Никoй знае ли как да променя тази сташно грозна картина? Четох в въпроси, но не ми е ясно.
Аватар
svoboda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kamael » 20 Сеп 2007, 16:19

коя картина?
Предполагам си наясно с умението да навлизаш в чужда гледната точка и да променяш чрез разбираеми методи за пациента?
За смисъла на живота като движеща единица.
Прегледай ги тия работи отново.

Докато се затваряш в коловоз на еднообразно мислене и търсиш промяна в детайлите ефекта е нулев.

Виждам неща които които се учат в първи курс-дето са мн жестоко пропуснати.Цялата тая агресия към обстоятелствата те удря мн здраво и те затваря кръг.Ако не искаш да се въртиш постоянно там,действай.
Намирери си нова среда,започни да правиш нещо което доставя удоволствие,не се третирай само с приказки и мислене -напротив излез оттам.
the reality is someone's freaken dream
Аватар
kamael

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор