Мога ли даа?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот black-bullshit » 22 Сеп 2007, 17:51

Могали да си създам собствено заклинание което да е с добра цел и да действа и да неми се връща защото ще бъде с добре цел и ако може моляви кажете ми как?
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 22 Сеп 2007, 17:53

Пробвай това заклинание: гледаш къде пише 'Търси' цъкваш на него, пишеш 'заклинание' примерно и четеш наред резултатите. Изчиташ всичко и ако още не се разбрал за какво става дума, постваш някаква тема.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот runner413 » 22 Сеп 2007, 17:58

Могали да си създам собствено заклинание

100% е възможно ако имаш достатъчно опит!За другото незнам.
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот black-bullshit » 22 Сеп 2007, 18:00

Lanukio написа:Пробвай това заклинание: гледаш къде пише 'Търси' цъкваш на него, пишеш 'заклинание' примерно и четеш наред резултатите. Изчиташ всичко и ако още не се разбрал за какво става дума, постваш някаква тема.
Ами проверих ги но ненамерих нищо
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 22 Сеп 2007, 18:02

Ето ти нещо по темата:
Как да си направим заклинание:
Винаги помнете какво точно е заклинанието. Следвайки точните цветове, билки, часове от денонощието, необходимите инструменти и др., заклинанието може да е много сложно и да отнема много време и подготовка. Заклинанието може да бъде и просто като мисъл или молитва. Например вие много искате някой да ви се обади. Концентрирате се върху този човек и изведнъж телефонът звъни и се обажда така желания от вас човек. Вие току що изпълнихте заклинание! Може би сте го направили неумишлено, но си беше заклинание. Когато желаете да изпълните заклинание, първото нещо, за което трябва да помислите е дали трябва и се нуждаете да го направите. Да вземем например заклинанието за пари. Задайте си въпрос. Защо изпълнявам това заклинание? В лошо финансово състояние ли съм или го правя защото имам пари, но искам още? След като сте наясно с мотивите си, напишете какво точно искате. Определете всичко. Казано е : "Внимавайте какво искате, защото може да го получите!" И може да не харесате полученото, така че напишете всичко като кратка история. Начало, настояще, завършек. Ако имате талант, напишете го в ритмичен стил. А ако нямате, не се безпокойте. Не е необходимо заклинанието да е ритмично, за да работи. После решете дали заклинанието ви ще бъде сложно или опростено. Просто можете да го прочетете на глас (или шепнешком), после изгаряте листа и разпилявате пепелта на вятъра или я запазете в специална кутиика, докато заклинанието работи. Ако искате заклинанието ви да е сложен ритуал трябва да решите какви свещи, кристали, билки и др. искате да използвате. Знайте, че не най-оплетеното заклинание действа най-добре. Какво всъшност има значение за вас? Вие сте силата, която лежи в основата на магията. Ще имате най-голям успех избирайки ваш тип заклинание, удобен за вас, носещ ви увереност и спокойствие.
Дано ти е от полза:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alistar » 23 Сеп 2007, 09:55

black-bullshit, ти на идиот ли се правиш или просто спамиш форума???? Ако са ти верни годините,просто не може да си чак толкова .....! Или просто се опитваш да напишеш книга преди да си се научил да четеш? Отговарям на въпроса ти: Ти не можеш да направиш собствен ритуал! Много други могат! НЕ СИ НЕКАДЪРЕН-НИКОЙ НЕ Е! Някой ден ще можеш!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот black-bullshit » 23 Сеп 2007, 10:00

Млагодаряти alistar
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот runner413 » 23 Сеп 2007, 10:04

Млагодаряти alistar

Забавно.Той те направи на парцал а ти му балгодариш!
А сега по темата:Съгласен съм с alistar.Едва ли ще успееш да направиш свое заклинание(или поне действащо) , но след време практика може и да успееш!Така че късмет!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот black-bullshit » 23 Сеп 2007, 10:06

Сега последно да попитам онзи верно ли ме излъга за заклинанието?
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 23 Сеп 2007, 10:28

Не съм правил никого на парцал;) Това беше дружески бъзик:) Видиш ли- нямам никаква полза да унижавам някого,и не искам да го правя:)
Освен това той ми благодари за да ме накара да се почувствам неудобно и успя,но ти май си още малък за да схващаш тия тънки нюанси;)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор