Моля ви кажете как?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот black-bullshit » 25 Сеп 2007, 18:22

Искам да знам как мога да си направя талисман или медальон в който да е моята сила защото съм забелязал че откакто сложих мой косъм в едно топче то все едно че е едно с мен и се държи странно : мога да го местя леко във въздуха.
Аватар
black-bullshit
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 25 Сеп 2007, 19:32

Влизаш в ТЪРСАЧКАТА пишеш ключова дума талисман и четеш всяка тема от до....после ако не намериш пак питаш...Някой изнамерва тема където пише как се прави ...изяждаш си конското и всичко ще се оправил

П.П. Горе в ляво след "Въпроси и Отговори".
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 25 Сеп 2007, 22:21

и как топчето се държи странно... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 26 Сеп 2007, 05:57

А ти намери ли си силата, или ще програмираш топчета с косми да съдържат квинтесенция? И ми е интересно как местиш топче във въздуха, по-скоро, как се задържа топчето във въздуха, за да го преместиш...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 26 Сеп 2007, 11:53

Охххх!Нищо лично , но ако сега беше пред мен щях да те бия с права лопата по главата!Тези филми за топчета и косми които летят из въздуха в училище на лапетата от втори клас ще ги разправяш.По твоята логика цялата ми стая трябва да лети наоколо:P.А що се отнася до създаването на амулети и талисмани Гугъл има тонове информация постарай се малко и потърси!:)
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор