black-bullshit написа:MrFaust значи заклинанията действат просто проблема е във мен ли?
Именно , точно това имам в предвид . Проблемът е в теб и основно в това , че искаш прекаленно много , без да даваш на практика нищо ... Тоест за да постигнеш успех , най - напред трябва да знаеш какво точно искаш , защо и как го искаш , след това да бъдеш в мир със самия себе си , което ще ти даде възможност без да се раздираш от съмнения да изпълниш дадения ритуал и чак накрая да преминеш към извършването на съответния ритуал ... Не очаквай прекаленно много , не очаквай феноменални неща , разтърсващи физичните закономерности ... Всеки следващ път ефекта на заклинанието ще се усилва , но няма да стане от първия , втори , дори 10 път по начина по който го искаш ... Нужно ти е да опитваш постоянно , да тренираш съзнанието си , спокойствието си .
И наистина , замисли се какво представлява времето ... Дали е външен или по-скоро вътрешен строго индивидуален , субективен фактор на представата ни за реалност ... Давам ти насоки , от теб зависи как ще погледнеш на нещата и дали ще можеш да се справиш с целите които си си поставил , за незнам и аз вече кой път ти казвам най-важното трябва постоянство и ясно поставяне на цели , преценени според ичните ти възможности , тоест трябва ти и обективна оценка за самия теб , трябва ти и вяра в успеха ....
с уважение: MrFaust