Повишава физическата виталност и смелостта. В допълнениена това служи и като нападателна поразяваща магия в съчетание с ритуал за насочване.
1) Изявление на Волята
Нашата Воля е да призовем силата и смелостта, за да разрушим пречките пред нас и да победим нашите врагове
Участниците маршируват в храма, който е украсен в милитаристичен стил, под звуците на военна музика или барабани.
2) Пет силни удара на метален инструмент отбелязват началото на ритуала.
Участниците застават в бойна готовност или военно формирование.
3) "А" мантрата се използва за пет пълни издишвания. Червена енергия се визуализира да се натрупва в сърцето и да се разпръсква и струи към мускулите и ръцете. Може да бъде оформена като някое оръжия (копие, меч, огнестрелно оръжие)
4) Заема се позата на TIWAZ руната и името й се произнася пет пъти.
5) Инвокацията на Хорус се произнася:
Йо Хорус, Хорус
Хорус ела в мен
GEBURAHZARPE
Аз съм Ти Хорус
Ти си Аз Хорус
6) Визуализира се областта, която трябва да се покори от мага, и червения сигил на Марс (или специално приготвения от Мага сигил) как се уголемява над *бойното поле*
7) Заема се позата на Война Завоевател - десния крак е протегнат напред, дясната ръка е вдигната във въздуха с оръжието (или визуализираната червена енергия под формата на оръжие) - IO HORUS

Последните две стъпки се повтарят многократно докато участниците инвокират агресия и се представят като алено червени войни.
9) Ритуалът се закрива задължително с Прогонващ ритуал (на ентаграмите напр.) и със Смях.