"Видения"

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот FeVox » 02 Апр 2008, 12:01

Здравейте,
Няколко пъти ми се случва по време на сън да виждам стаята ,в която спя.И няколко секунди след като осъзная,че гледам стаята се събуждам,интересното е,че или съм се завил през глава или се събуждам обърнат в друга посока,различна от тази ,в която съм наблюдавал.Много ми е мистериозно това явление и даже се чудя дали не съм сънувал просто.
Може ли някой да ми каже?
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 02 Апр 2008, 12:04

А какво време от денонощието виждаш стаята в съня си? Ден или нощ?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот puntina » 02 Апр 2008, 12:05

А как се чувстваш,щом се събудиш?! Страх ли те е или си развълнуван?! Питам те,защото ,ако съня ти иска да ти "каже" нещо,самият ти сам трябва да разбереш какво е...А нещо разредено по стаята ти има ли,разхвърлена ли е,разместени ли са някои неща,подредена ли е?! В сънищата "стаята" означава твоята вътрешна нагласа,понякога,нагласата на света...хайде отговори на това,ще се опитам да обясня това "явление"
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 02 Апр 2008, 12:07

Пунтина, това е сън, не е нещо необичайно или за каквото си мислиш. Но е нещо много повече от това, което очакваш.
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот FeVox » 02 Апр 2008, 12:11

Това ми се е случвало през нощта,а когато се събудя се чувствам като стреснат,стаята си я виждам каквато си е.Интересно е ,че в "съня" гледам или към вратата или към единия ъгъл.Ами това е...
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот puntina » 02 Апр 2008, 12:11

Arhimikus написа:Пунтина, това е сън, не е нещо необичайно или за каквото си мислиш. Но е нещо много повече от това, което очакваш.
Да,сънищата ни имат значение...но ,ако се опитаме ние да разгадаем съня му,нали се сещаш ,че няма да стане...това са негови неща,не наши,ние можем да му помогнем да види част от нещата,но главно трябва да ги потърси в себе си... Всеки един сън означава нещо,някои са пророчески,някои са част от живота ни,подредбата на стаята има огромно значение,както и светлината,защото това е сън... все пак и явно иска с нещо да му подскаже,знам колко са важни сънищата,поради простата причина ,че имам пророчески сънища почти през вечер....
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 02 Апр 2008, 12:14

Момче, питам те, в СЪНЯ ТИ какво време от денонощието виждаш? През деня или през нощта се случва действието? И колко пъти ти се е случвало това досега?
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот FeVox » 02 Апр 2008, 12:23

времето е през нощта,около 3-4 часа.И ми се случва 4 пъти
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 02 Апр 2008, 12:30

Значи е нощ, а забелязвал ли си в каква фаза на луната ти се случват такива сънища и всеки път ли ти се случват през нощта/ или през това време на денонощието когато спиш?
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот FeVox » 02 Апр 2008, 12:32

Arhimikus написа:Значи е нощ, а забелязвал ли си в каква фаза на луната ти се случват такива сънища и всеки път ли ти се случват през нощта/ или през това време на денонощието когато спиш?

Това ми се случва ,когато спя.А за фазите на луната не зная,в кои фази е луната ,когато ми се случва.
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Raya » 02 Апр 2008, 12:45

Осъзнаваш ли, че сънуваш преди да се събудиш? Много реалистично ли изглежда обстановката, в която си? Случва ли се това, когато спиш през деня и опитвал ли си, да спиш по друго време, за да видиш дали се получава отново?
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот FeVox » 02 Апр 2008, 13:05

Raya написа:Осъзнаваш ли, че сънуваш преди да се събудиш? Много реалистично ли изглежда обстановката, в която си? Случва ли се това, когато спиш през деня и опитвал ли си, да спиш по друго време, за да видиш дали се получава отново?

Да обстановката е много реалистична и ми се е случвало само през нощта,макар и да спя често през деня.
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Raya » 02 Апр 2008, 13:13

Ок, опитай следващия път като се случи да си погледнеш ръцете, когато съня започне да избледнява. Има вероятност поглеждайки ръцете си да задържиш съня за малко по-продължително време. Също започни да си записваш сънищата си и най-вече кога се случва точно този сън, най-вече фази на луната и време в денонощието. В записването на самия сън отбележи дали времето е същото в съня ти както и извън него-т.е. ако спиш нощем и в съня ти дали е нощ. Ако успееш да задържиш съня си без да се будиш, опитай да направиш някакво съзнателно действие-да тръгнеш нанякъде, да направиш нещо, което ти хрумне. Можеш да си отбелязваш и дали си правил някакви ритуали по време когато се случва точно този сън и ако да, какви са били.
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор

Мнениеот FeVox » 02 Апр 2008, 13:33

да ще се възползвам от съветите ти.благодаря
Аватар
FeVox
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultramarin » 02 Апр 2008, 15:28

FeVox, имал съм 100% същите изживавания като дете, същите сънища, същите усещания... понякога дори виждах спящите хора и себе си дори... изглежда не само за мен 4 часа е бил час-пик на забавните сънувания.
:)
- ти виждаш ли спящи хора след като се изясни че сънуваш че е нощ?
- с какво се занимаваш в тези си сънища?
- обърни внимание следващия път дали в стаята няма нещо което в будно състояние го няма
- пробвай да погледнеш през прозореца и да видиш какво е отвън
:)
Аватар
ultramarin
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор