fiend_master написа:Имам следният въпрос. Значи като се съсредоточа и оставя ръцете си неподвижни започват да ми изтръпват ръцете но само дланите. А в горната част на ръцете имам усещане че нещо вътре се движи към дланите. Какво може да е това и ако е някаква сила как да я развия. Мерси предварително.
НЕЩО СТРАННО - наистина нещо странно ще се случи с Теб (може и главата да ти изтръпне скоро), но не е странно за мен, че ще получиш поредния БАН !
Чудя се на тези хора които си мислят, че магията е шега работа..... АБЕ ХОРА НЕ ВИ ЛИ Е МИНАВАЛО ПРЕЗ АКЪЛА, че може много лошо да пострадате, дори и да си мислите, че СТЕ НЕВИДИМИ ИЛИ СИГУРНО скритички зад жалките си спамерски никове?!? Поне като ще спамите в МГ, да бяхте се поинтересували малко повече за човека, който стои зад този форум... Само ме карате да сядам излишно пред олтара и да спретвам излишно ритуали, за да ме разберете всъщност КАКВО искам да ви кажа!!!!
Оглеждайте се, този/тези който почти всеки ден регва/те по 5-6 спамерски ника за евентуални.... абе сами ще си го разберете...
На тези от ВАС, които едва "от вчера" сте седнали да мятате таро и да говорите като малоумни несвързани и нищо не означаващи за вас думи, искам да кажа, че МАГИЯТА така здраво ще ви изтряска, че дори няма да се опомните дълго време след това защо и как се е стигнало до това ви състояние.
Магията не е за това да се правите на интересни, на Хари Потъровци, магията има много по висш смисъл от това да се създават форуми-еднодневки, в които да се представяме за много вещи и разбиращи. Пак ви предупреждавам - несериозното отношение към магията и респективно към тези от вас, които имат много по-голям опит и сила от вас, МОЖЕ ДА ДОВЕДЕ единствено и само до вашето самоунищожение (както и на вашите близки около вас)!Тъкмо ми даваш повод на напиша няколко реда по повод на това КАКВА ще е процедурата от тук на сетне с такива като теб. - основно вече се допускат потребители в МГ само след административна проверка лично от мен! Ако нещо по регистрацията не ми хареса, а това в повечето случаи слесно мога да го проверя, с оглед на новите опции във форума, следва изтриване на създадения от вас акаунт! Разбира се може да пострадат и невинни потребители, но така ще е - няма култура на общуване във форума, ясно е защо. Прекалено много псевдо-окултно-магически форуми се пръкнаха и затова както в БГ е редно - трябва да навредим на този, който е по-добър от нас, за да ни е готино на нас самите... Такава ни е народо психологията, за съжаление!
- постове от типа, който виждате по-горе ще бъдат ИЗТРИВАНИ незабавно/своевременно след като се пуснат от потребителя, а сътветно потребителя ще бъте изтриван!
- постове, които не са на кирилица - директно се изтриват!
- иронията на някои от вас си я запазете за вас, на мен, а вярвам и на повечето потребители тук - тя не ни е нужна и не смятам и да я толерирам повече. Достатъчно проблеми си създадох с този форум и сайт, за да допускам да се омърлява от безмислени постове! Може НИКОЙ да не пише повече тук от вас, може НИКОЙ да не иска повече да влиза в МГ, но ТОВА КОЕТО ще остане тук, ще бъде - Tough!
- постове, които са откровен Чат, също че бъдат изтривани. Има достатъчно ресурси за чат, както тук в МГ сайта, така и в уеб пространството. МГ форума не е място за чатене!
ПОТРЕБИТЕЛИ, които не са влизали в акаунтите си 2 и повече години, ще бъдат ИЗТРИВАНИ! Достатъчно много потребители са се натрупали във форума, за да си позволявам лукса да поддържам и "мъртви души". Прегледайте си акаунтите! Ще изпратя предварително Лично Съобщение до всеки един от вас, когато решим да прочистим потребителските акаунти.
- Основното правило е: Използвайте форума и неговите ресурси, за да комуникирате успешно!
Опитайте се да научите нещата, които бихте искали. Никой в магията не е съвършен, но има такива, за които магията е не смисъл на живот, а се е превърнала - В ЧАСТ ОТ САМИТЕ ТЯХ...
- ОЩЕ НЕЩО - лица, които са ПОД 17 годишна възраст, изобщо да не си правят труда да се регват във форума!!! Можете да четете, да се интересувате от това кой, какво пише тук, но НЕ и да се регистрирате и да търсите мнение или да питате за ритуали! Не бих искал след това да получавам "притеснителни" мейли от родителите на еди-кои си 13-14-15-16 годишни "деца"... Магията НЕ е за онези, КОИТО НЕ СА СИ ИЗГРАДИЛИ МОРАЛНИТЕ ЦЕННОСТИ И ЛИЧЕН МАНТАЛИТЕТ (имам в предвид - преди да сте достигнали определена възраст)!
П.П. Накрая да добавя, че този потребител, който ни предостави така "ценната тема", ще бъде изтрит до няколко дни! Може да не си прави труда да пише повече тук. Има други форуми, откровени копия на МГ (питай Ванда за това), ето ТАМ може да си задаваш тъпите въпроси и съответно да им намираш отговорите...