Модератор: Nemezius
alana_lire написа:зна4и,имаше една статия в сайта ,посветена на баенето..но въпросът ми е мога ли 4рез баене посреством предмет,принадлежал на жертвата или нещо,което е държано или подарено от"жертвата" да му се бае ,така 4е да полу4и физи4ески дискомфорт? а самото баене - думите аз ли си ги измислям?
Wizard написа:alana_lire написа:зна4и,имаше една статия в сайта ,посветена на баенето..но въпросът ми е мога ли 4рез баене посреством предмет,принадлежал на жертвата или нещо,което е държано или подарено от"жертвата" да му се бае ,така 4е да полу4и физи4ески дискомфорт? а самото баене - думите аз ли си ги измислям?
Намерих две статии, относно баенето. Еднана е на ekaya, а другата е на damnameneus. Можеш да се допиташ до някой от тях, мисля, че ще ти кажат повече.
На въпроса, който си задала - едва ли само с баене (и то върху предмет), можеш да предизвикаш събитие като това да "получи дискомфорт" въпросната жертва.
Думите, които се казват по време на баенето НЕ СИ ги измишляш ти, те са точно определени за съответното баене.
alana_lire написа:зна4и,имаше една статия в сайта ,посветена на баенето..но въпросът ми е мога ли 4рез баене посреством предмет,принадлежал на жертвата или нещо,което е държано или подарено от"жертвата" да му се бае ,така 4е да полу4и физи4ески дискомфорт? а самото баене - думите аз ли си ги измислям?
Wizard написа:alana_lire написа:зна4и,имаше една статия в сайта ,посветена на баенето..но въпросът ми е мога ли 4рез баене посреством предмет,принадлежал на жертвата или нещо,което е държано или подарено от"жертвата" да му се бае ,така 4е да полу4и физи4ески дискомфорт? а самото баене - думите аз ли си ги измислям?
Намерих две статии, относно баенето. Еднана е на ekaya, а другата е на damnameneus. Можеш да се допиташ до някой от тях, мисля, че ще ти кажат повече.
На въпроса, който си задала - едва ли само с баене (и то върху предмет), можеш да предизвикаш събитие като това да "получи дискомфорт" въпросната жертва.
Думите, които се казват по време на баенето НЕ СИ ги измишляш ти, те са точно определени за съответното баене.
alana_lire написа:уффф,жалко.аз тъкмо се зарадвах ,4е ще го люшна като айсберг Титаник... хммм,а откъде мога да помау4а тези нещица,дето не са за пред множеството?? аз само искам малко да съм лоша,но не и да убивам..толкова ли са трудни,4е да не мога да се справя?
rain написа:
П.П. И все пак се чудя и мая, как някои хора не могат да надрастнат
детските си възгледи.
alana_lire написа:хмм,добре тогава...някъде бях 4ела или ми беше споменал някой за..ех,щом не е баене ,бих го нарекла"нари4ане" ..нещо,при което с думи,подобни на :"така както мене ме заболя,така и теб да боли.моята болка нека стане твоя...."
Shadow Mage написа:Алана, имам едно безопсно предложение, което може да се ползва от всеки, който търси възмездие за нещо, независимо дали е сигурен юе въпросната жертва го е заслужила или не. Базирано е на 4-те стихии, които да станат съдии и да определят виновника и наказанието му. Шаблона е взет от Вакуленко, но леко преработен от мен
Вземат се представители на 4-те стихии - Свещ, Благовоние (може и тамян), минерал по избор, купа с вода.
Чертае се кръг, достаъчно голям за да се разположат в него изцяло всички неща, в центъра му ако има снимка на човека се слага тя, ако не се слага листче с имената на "жертвата". Елементите се разполагат според посоките им. Запалва се свещта и благовонието след което се обръщаш към стихиите
ОГЪН, ВОДА, ВЪЗДУХ, ЗЕМЯ,
На вашата воля и неговата съдба предавам се
Да откриете истината да поправите неправдата
За (изброявате причините поради които искате наказание)
Да се възстанови баланса
И да не пострада невинния
Но и аз да не страдам, защото мисля така!
Рейн: Това, което си дал е достатъчно да накара духа на мъртвеца да дойде и да тормози най-малкото жертвата. Нищо, че не е пълно ...
Колкото до другия ти въпрос - просто скоро ми се случи единчовек да спомене пред мен че го души нещо, като че ли го бесят, та видях покрай него да се навърта дух на обесен, само че обесения е бил обесен прекалено назад във времето, за да става дума за подобни проклятия ... някъде около 1400г.
sanguinary написа:Лелеее!
Сега едва ли може толкова лесно да се снабди човек с такава примка, освен ако не накара някой да се самообеси![]()