Модератор: Nemezius
Air написа:.... защото и без това не изпитвам нужда от никакви сексуални контакти, даже се понасилих да имам желание....
...Също така не смятам че е нормално да чета лекции, и толкова да не мога да се концентрирам, че докато стигна до края на изречението да забравям началото. Или ми се доспива. Или се заглеждам в някоя дума и изобщо забравям за останалия текст...
м Лъчезар написа:Wizard силни думи . Чак да се доближава до момента за скъсване с всичко земно е много далеко . И в окултизма си има приливи и отливи които най-вече зависят от самия себе си а не това дали е пълна луна или е някакъв окултен празник и т.н. . Нейното е прилив . Чакаме отлив скоро . Иначе че всеки ден се доближаваме до "крайната точка" е така но това при момичето едва ли е някаква кой знае каква стъпка . Ще е такава ако остане постоянно .
м Лъчезар написа:Когато усетя женска енергетика повече и ника не говори за мъжки или женски пол тогава приемам юзъра за жена и обратното .
Аз лично не виждам никой, който да го е прехвалил прекомерно, нито някой, който да му вреди чрез това, което казва. Необходимо му беше да чуе мнение на човек, който е наясно, нищо повече. Освен мнения, човека получи и подкрепа, което мен лично ме изненада приятно.м Лъчезар написа:Всички тук казват нещо от рода "...ооо ще се просветиш скоро значи..." . Недейте . Далеко е и няма смисъл да се говори за това . Така само ще навредите .
м Лъчезар написа:sanguinary индианеца ли толкова те впечатли че следиш и коментираш всеки мой пост по глупав начин ?
Lord Voldemor написа:Начина по който виждаш енергията е много ценно състояние-продължавай да не правиш нищо конкретно,не е необходимо-не,погрешно е в този момент да анализираш видяното,защото анализата е присъща на ума,а той ще иска да те върне в предишното ти заспало състояние.Нека да се случи това,което е започнало.Успех и смел скок напред