Родово проклятие

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот d3ath_man » 22 Юни 2009, 17:01

Знае ли някой от вас как мога да премахна такова проклятие?
Аватар
d3ath_man

Мнениеот Wizard » 22 Юни 2009, 23:48

d3ath_man написа:Знае ли някой от вас как мога да премахна такова проклятие?

Обикновено това са ''ТЕМИ'' на мои колеги, които се опитват да вкарат човек в пътя на заблудата. Родово проклятие... искате да ми кажете, че определена несполука или някакво заболяване, което може да се случи на всеки - просто ей така - ВИЕ да седнете да се самообвнинявате, че сте имали или ваши близки, които са ви навлекили тези неприятности сега!!!

:) ОСЪЗНАЙТЕ СЕ малко бе хора, стига сте залитали като смахнати - ту при един, ту при друг, да ви '' чисти от Родови Проклятия''...

ПРАВИТЕ СИ ЕДНО НАЙ-ОБИКНОВЕНО ИЗчИСТВАНЕ И СТЕ ГОТОВИ! Дори само да се изкъпете и да вложите необходимата енергийна сила, сте в състояние да махнете дори направена ви магия...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот valko » 25 Юни 2009, 12:52

Wizard, и как се чисти нещо което е предадено през 2-3 поколения и се разпострянява върху всички по една от линиите на рода? Преди половин година сблъсках се с едно подобно което е много забавно - 3 поколение, ако при жената в рода първото дете е мъж то той до 40 дни умира, ако следваща рожба е мъжката - същото е, но ако първата рожба е женска, то след това тази жена може да ражда колкото си поиска мъже и няма да има проблеми. Това само с къпане и влагане на енергия няма да стане.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 30 Юни 2009, 14:50

Мисля че на такова проклятие може да бъде "понижено действието", но не и да се премахне. Този който търпи "наказание от съдбата" ... според мен не би могло да се премахне без никакви последствия.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Wizard » 30 Юни 2009, 19:02

valko написа:Wizard, и как се чисти нещо което е предадено през 2-3 поколения и се разпострянява върху всички по една от линиите на рода? Преди половин година сблъсках се с едно подобно което е много забавно - 3 поколение, ако при жената в рода първото дете е мъж то той до 40 дни умира, ако следваща рожба е мъжката - същото е, но ако първата рожба е женска, то след това тази жена може да ражда колкото си поиска мъже и няма да има проблеми. Това само с къпане и влагане на енергия няма да стане.

Ти това КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ,
за да си толкова убеден в това, което казваш?!?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот valko » 02 Юли 2009, 00:20

Wizard написа:Ти това КЪДЕ ГО ПРОЧЕТЕ,

Една от жените в тази рода е бившото ми гадже, между другото, преди около месец сестрата й пометна бебе което трябваше да е мъжка рожба и първенец.

Хубаво, последните няколко дни сблъсках се с още един казус ... една майка от 3-4 години има проблеми с непрекъснато главоболие, докторите не могат да установят причина, проблемът е в това, че същото главоболие започва да се проявява при дъщерята й. Е в този случай още не е ясно, възможно при дъщерята да се е проявил страничен ефект от зомбирането ми.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 02 Юли 2009, 06:42

valko написа:

Една от жените в тази рода е бившото ми гадже, между другото, преди около месец сестрата й пометна бебе което трябваше да е мъжка рожба и първенец.

Хубаво, последните няколко дни сблъсках се с още един казус ... една майка от 3-4 години има проблеми с непрекъснато главоболие, докторите не могат да установят причина, проблемът е в това, че същото главоболие започва да се проявява при дъщерята й. Е в този случай още не е ясно, възможно при дъщерята да се е проявил страничен ефект от зомбирането ми.

Ти знаеш ли КАК се работи с промяна на кармата?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот The Shadow » 02 Юли 2009, 08:26

valko написа:

Първото, с помятането, се обяснява с гените, предавани в рода.

Второто си има име. Мигрена. По другите държави лекарите разпознават това състояние, за разлика от тези в България. Мигрената може да се влачи с години. Пак според някои чуждестранни лекари- наследствена е. Засегнатите са главно жени, като състоянието може да започне на всяка възраст за първи път, няма закономерност.

Суеверието и фантазията са лоши съветници.
Аватар
The Shadow
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот valko » 03 Юли 2009, 06:30

Wizard написа:Ти знаеш ли КАК се работи с промяна на кармата?

не искам и да знам, използвам други методики с които хем решавам проблема на човека, хем решавам и един от моите проблеми. А за карма и подобни неща - ще се въздържа поне за сега.

The Shadow, на какво число е спрял брояча при теб за сега?
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 04 Юли 2009, 11:24

valko написа:
Wizard написа:Ти знаеш ли КАК се работи с промяна на кармата?

не искам и да знам, използвам други методики с които хем решавам проблема на човека, хем решавам и един от моите проблеми. А за карма и подобни неща - ще се въздържа поне за сега.

Честно казано малко се съмнявам, че методиките, които използваш биха разрешили проблема с негативи, които са натрупани от минали животи, БЕЗ да променяш събитията в миналото... или натрупаната карма.

Ето едно определение за Крама,
което ми се стори просто и добре обяснено:

Карма не означава "съдба" или "предопределение", а може да бъде преведена като "действие" или "причина и следствие". Общо казано, кармата работи по следния начин: всяко действие, положително или отрицателно, оставя впечатления в ума. Тъй като съдържанието на ума определя как ще бъде възприеман света, отрицателните впечатления неизбежно водят до бъдеща болка. Това означава, че нашите мисли, думи и действия посяват семената на бъдещите ни преживявания. Като разбираме това, имаме пълната възможност да променяме живота си. Използвано по правилен начин, разбирането за карма означава много свобода. Във всяка ситуация тя дава свобода на съществата да избират бъдещето си. Диамантеният път предлага наистина ефективни методи за премахване на впечатленията от отрицателните и вредни действия в ума. По този начин ние можем да се освободим от онова, което би съзряло като трудни ситуации и състояния в бъдеще. Чрез будистката медитация можем да преодолеем целия процес на причина и следствие. Но ако изберем да не работим с ума си, няма да имаме никакъв контрол и ще бъдем просто жертви на собствените си действия.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ludvig » 04 Юли 2009, 17:46

m даа с две думи каквото посееш това ще пожънеш ама не веднага ами в някои следващ живот това би могло да се разбере товст причината и следствието само ако има един всеобхватен поглед върху възможен брои животи и така да ссе направи връзката но колцина са тези които имат достъп до минали животи и имат разбирането че сегашните деиствия случки и собствен характер са впоследствие от някои преминал живот
Аватар
ludvig
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 05 Юли 2009, 08:26

Людвик, няма такова нещо с кармата и следващите животи ... някъде си прочел нещо грешно.
Кармическият "ефект"(скханда) може да се появи в живота ти и 15 секунди след твоето "действие" - имал съм такива случаи... може да се върне след час, седмица, месец... 10 години... да, МОЖЕ да се върне и в друг живот(ак опредположим, че има други животи), но като цяло, това е по-скоро ВЪЗМОЖНОСТ отколкото ПРАВИЛО.

"Това означава, че нашите мисли, думи и действия посяват семената на бъдещите ни преживявания."
1.мисли
2.думи
3.действия
Теорията за кармата учи, че всяко от трите поражда НЕЗАВИСИМИ "кармически ефекти". Тоест ако блъскам редовно - ще стана як, но това няма да се отрази на взаимоотношенията и на характера ми... ако обаче на база новите си мускули променя речта и делата си или започна да мисля за себе си по нов начин - тогава вече ще има промяна на други нива... всяко ниво е само за себе си! Физическо, енерийно, емоционално, ментално, етерно, астрално, кардинално, диагонално и всички останали нива предизвикват своя отделна и независима карма, и се проявяват като независими "скханди"(ефекти и последствия в живота ни).

с тези обяснения може би за мнозина ще стане по-разбираем въпроса на Уизард: "Ти знаеш ли КАК се работи с промяна на кармата?"

Що се отнася до това ИМА ИЛИ НЯМА родови прокрлятия, това е въпрос на терминология и методика. Със сигурност d3ath_man нарича родово прокрлятие ЕДНО нещо, уизард друго, валко трето, а аз съвсем четвърто...

гака че все пак да отговорим и на d3ath_man
Знае ли някой от вас как мога да премахна такова проклятие?
ДА, ЗНАЕ! И кво?
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот valko » 09 Юли 2009, 09:49

Wizard, може да е малко груб и опасен за пациента начин, но все пак е работещ. Прекъсване на кръвната връзка с отсичане на рода за да няма рецидив и след това премахване на самия негатив.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 10 Юли 2009, 23:39

valko написа:Wizard, може да е малко груб и опасен за пациента начин, но все пак е работещ. Прекъсване на кръвната връзка с отсичане на рода за да няма рецидив и след това премахване на самия негатив.

Прекъсване на кръвната връзка!?! - да не искаш да кажеш, че опитвайки се да премахнеш кръвната връзка в даден род, то това да помогне с нещо в настоящето и да не се отрази негативно в последствие...
Експериментирай, това поне все още не е забранено... :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот valko » 23 Юли 2009, 00:00

Wizard написа:Прекъсване на кръвната връзка!?! - да не искаш да кажеш, че опитвайки се да премахнеш кръвната връзка в даден род, то това да помогне с нещо в настоящето и да не се отрази негативно в последствие...

Това е един начин за ефективно решаване на проблем който е тук и сега, а не в последващите животи и не се разтягат и дъвчат локуми за карми, чакри, наказания и подобни окултни простотии. Аман от фантасти дет с карми баламосват главите на хората като ги държат в страх да не мръднат на страни - поредната църковна секта са.

Ти като си тръгнал с магии, не се ли страхуваш, че ще те сполети карма или децата ти или и на тях ще им коригираш кармите до седмото коляно след теб?
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот paparosko » 23 Юли 2009, 14:24

valko,

Приличаш ми на съвременен лекар, на който му е насадено в главата, че определена болест се лекува с определено лекарство, без значение какво представлява самия човек като физика, емоция и интелект.

Помисли!
Всеки човек е индивид и към всеки е необходимо да се подхожда строго индивидуално.
Не е добре всички хора да се слагат в един кюп.
Особено в магията.

За кармата, не знам що се палиш.
Кармата е духовен закон за причината и следствието.
Разликата с физическия закон за причината и следствието е тази, че при кармата, при определена причина не се знае къде, кога и как ще се изяви следствието, но следствие определено има.

В крайна сметка, тъй като всеки човек е индивид и има свободна воля, ако ти мислиш, че не съществува карма, то за теб тя няма да бъде явно проявена.

Лек ден и умната!

:)
Никога не казвай никога!
Аватар
paparosko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 03 Авг 2009, 12:23

valko написа:
Wizard написа:Прекъсване на кръвната връзка!?! - да не искаш да кажеш, че опитвайки се да премахнеш кръвната връзка в даден род, то това да помогне с нещо в настоящето и да не се отрази негативно в последствие...

Това е един начин за ефективно решаване на проблем който е тук и сега, а не в последващите животи и не се разтягат и дъвчат локуми за карми, чакри, наказания и подобни окултни простотии. Аман от фантасти дет с карми баламосват главите на хората като ги държат в страх да не мръднат на страни - поредната църковна секта са.

Ти като си тръгнал с магии, не се ли страхуваш, че ще те сполети карма или децата ти или и на тях ще им коригираш кармите до седмото коляно след теб?

Много ги обичам тези теми за ПРИЧИННО-СЛЕДСТЕНИТЕ връзки :) . И как винаги има хора, които продължават да смятат, че Кармата не е имено обяснение на последствията причинени от следствието ПРЕДИ това! Няма да влизам в спор, за да те убеждавам в нещо, ако ти не искаш да го вярваш или поне да допуснеш факта, че може и да грешиш...

Обяснявам "чистенето" от "родови проклятия" по следния начин - Valko има клиент (заблуден от факта, че има магия за родово проклятие!!!). Приема валко да му помогне, като се съгласява да му бъде премахната "кръвната връзка в даден род". Отговора е следния - какво ще ви се случи в ПОСЛЕДСТВИЕ, ако в НАСТОЯЩЕТО ви Valko ви ампутира ЗДРАВ крак и вие решите, след като процедурата е завършила, да станете и да си тръгне към вкъщи, както сте го правили винаги до сега...!?!

Ето това е! Както при ВСИЧКИ проблеми, с които се сблъскваме в живота, е че НЕ ПОПАДАМЕ на правилните хора. А когато някой ни оплете/зацапа енергиите - врачки, псевдо магове - след това проблемите ни стават наистина големи.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор