Магия ли е?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Mariia » 20 Юли 2009, 19:58

Здравейте...надявам се някой да отговори на въпроса ми..
От много години имам съмнения ,че някой прави магии на семейството ми.Случи се какво ли не... Наскоро докато чистих вкъщи намерих по горния край на една от картините (закачена на северна стена) начупени на ситно (с размера на грахови зърна) стъкла..и исках да ви попитам ..Възможно ли е това да е някаква магия и каква точно е тя?
Благодаря ви предварително...
Аватар
Mariia

Мнениеот valko » 21 Юли 2009, 01:33

Възможно е, но едва ли ще е толкова примитивно като изпълнение за постигане на реалния резултат (скандали и развод). Параноясваш от и до. Вземи направи на мъжа си една мусака и една свирка и всичко ще е наред! Ако продължаваш да параноясваш след това - изчисти жилището. Ако и това не помогне - преди няколко месеца видях на едно дърво до плиска налепена обява за украинския фотомодел и всемогъщия татарин и преподаването им на семинари по еротичната магия.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mariia » 21 Юли 2009, 07:48

Валко, не вярвах ,че има толкова изпростели хора,но явно ... Благодаря ти все пак за ''интелигентния'' отговор.
Аватар
Mariia

Мнениеот м Лъчезар » 21 Юли 2009, 08:07

Обдими целият дом с див пелин под формата на ритуал (символично , както го усетиш като движения) и после кажи дали има промяна .
Адът е тук на земята
Аватар
м Лъчезар
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rain » 21 Юли 2009, 09:44

Mariia написа:Здравейте...надявам се някой да отговори на въпроса ми..
От много години имам съмнения ,че някой прави магии на семейството ми.Случи се какво ли не... Наскоро докато чистих вкъщи намерих по горния край на една от картините (закачена на северна стена) начупени на ситно (с размера на грахови зърна) стъкла..и исках да ви попитам ..Възможно ли е това да е някаква магия и каква точно е тя?
Благодаря ви предварително...

Възможно е да е магия, възможно и да не е. Казваш, че се е случило какво ли не,
ако опишеш с няколко думи, може би ще е по-лесно да се направят някакви изводи.
За самите стъкла, може да са от строшено огледало за предизвикване на нещастие,
или ритуали с наричания от типа "да се трошите като стъкла" или "както това стъкло
няма да се събере, така и вие да не сте заедно" предизвикващи семейни скандали
и раздяла. А разбира се може и да е нещо съвсем различно. Най-важното, както вече
ти казаха е да не се поддаваш на психози. Прегледай из форума за различни защитни
методики, ако чувстваш, че може да се справиш сама, а ако не, търси специалист.
модератор цербер
Аватар
rain
Модератор

Мнениеот valko » 22 Юли 2009, 23:34

Mariia написа:Валко, не вярвах ,че има толкова изпростели хора,но явно ... Благодаря ти все пак за ''интелигентния'' отговор.

Изпростяване сега ще видим при кого е. Ти ако намериш прашинката на прага ти пак ли ще мислиш, че някой ти прави магия? Но пък ако мидиш едно сладурче на кучето - ще напсуваш комшиите без да знаеш, че с лайната се правят много силни въздействия за раздяла (говоря само за селските практики с подръчните материали от всекидневие и не става дума за подселване на същностите за помощта или успоредно въздействие за неадекватността ти)!

Да беше направила общата снимка на мястото и конкретно на тия стъкла, има хора в този форум с развита екстрасенсорика които могат да диагностират наличие и целта на въздействието. Че така с писане освен загуба на боята по клавишите и преместване между крачолите файда няма освен гледане в монитора.

Между другото, ако бях аз то бих смлял стъклото на прах и го разпръснах вместо да слагам така видимо.

Успех с параноясване.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор