Дефинирай "разкарам", Наско- ако искаш да ги трепеш- информация бол; ако искаш просто да се махнат, да отидат другаде- тук вече с малко изобретателност ще трябва да се действа- може да се всеят интриги, може дс се "замърси" мястото и каквото още се сетиш ;) Иначе като за начало защо просто не ги атакуваш и толкова- след време ще се откажат и сами
идеята ми е просто да се махнат , не искам да навреда на никой конкретно , просто да спре да съществува това нещо като секта . Донякъде съм успял като съм вкарал интриги и някой други неща но целта ми е поголяма така да се каже да прекъсна връзката на местния егрегор с централният такъв и да се премахне действието на месния.
"местен егрегор", "централен егрегор"... мисля, че трябва да започнеш работата по този случай със задълбочаване в теорията на егрегорите. Примерно Авесалом Подводни или Номер20, също Ледбитер беше писал нещо по темата, ДЕИР имат доста подробна система за работа с тях...
Ще попитам още нещо освен вече питаното от Нем: искаш на теб да ти е спокойно или искаш да отървеш "децата" от егрегора?