Въпрос..

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот till_it_sleeps » 06 Май 2005, 01:20

малко глупав, ама не мога да намеря точно обяснение.
Защо винаги когато метирам, започвам да изпитвам натиск на върха на глават-там, където е коронната чакра? сякаш нещо се опитва да влезе вътре. :lol:
П.П. ако решите да ми кажете "Въобрзяваш си", по-добре не се хабете клавитурата, това вече го чух. и си помислих, че след като въпросното въобразяване продължава, може би причината е друга.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 06 Май 2005, 09:15

има 2 възможности за това (всъщност 3 ако беше по-напреднала, но едва ли става дума за разцъфване на коронната чакра). едната е си използвала енергия от тази чакра, за да направиш някаква енергийна структура (тъй като става въпрос за енергиен център не става дума само за последните 20години, т.е. за този живот) и съответната енергия сега да се е върнала в чакрата...неразтворена и нетрансформирана обратно, т.е. това, което си създала да се блъска в теб.
другата е, че чакрата просто е замърсена от външна енергия (че кой живее в добра екологична среда?) и ти тъй като бъркаш думата медитация с визуализация да не успяваш да се изчистиш от това. защото при медитация енергията се осовобождава от предишно кодиране/мисли/намерения и естествено се пречиства. бих ти препоръчал да се потопиш в усещането за този натиск, да съсредоточиш внимание/съзнание върху това място, ако е твоя енергия ще се разтвори, ако е чужда ще излезе от теб. разбира се с намерението и отвореността, че искаш това да стане. за няколко стотин хиляди човека от изтока, които медитират, този похват работи идеално, надявам се и за теб:)
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 06 Май 2005, 14:09

и ти тъй като бъркаш думата медитация с визуализация да не успяваш да се изчистиш от това

това едва ли го правя, защото когато медитирам не визуалзирам нищо и не мисля за нищо.
колкото до втория вариянт-че се опитвам да правя енергийна структура-не не се опитвам, но може да го правя несъзнателно.
а какво представлява 'разцъфването на коронната чакра'- я дай малко инфо, нищо, че не съм напреднала, нали така се учим :lol:
мерси за метода за изичстване, който ми даде, непременно ще го пробвам. :grin:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 06 Май 2005, 20:06

за структурата - имах предвид, че по време на медитация се връщат стари неща, които сме създавали не точно в този живот, колкото и странно да звучи, може да се случи и в началото на практиката. така че излекувай го с повече съзнание и внимание...
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 06 Май 2005, 22:14

аз едно не мога да разбера-защо напираш толкова това нещо да се премахне? лошо ли е? на мен не ми влияе зле-просто имам чувството, че това място се отваря отново. имам причини да си го мисля. за това те попитах какво представлява 'разцъфването', ако рабира се си онзи гост, дето писа второто мнение.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 07 Май 2005, 14:13

не напирам, нямам нищо общо с това, което правиш. казах ако е добро - ще се разрасне, ако не ти трябва - ще се махне. просто влеи съзнание в него.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 07 Май 2005, 14:54

aaa, iasno, mersi mnogo! :grin:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор