vyprios

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Barak » 15 Май 2005, 19:45

izvinete me za latinicata
no nqma kirilizator
iskam da vi popitam dali trqbwa da se plashta kogato nqkoi ti e dal magiq ili ritual osobeno prevedn ot internet site?
blagodarq vi
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 15 Май 2005, 20:58

В какъв смисъл дал? Като да ти ги е дал да си направиш ритуала или магията сама, или "дал" в смисъл, направил за теб?
Лично мисля че не е задължително да се изръсваш до стотинка за направена магия. Някаква символична сума е достатъчно да оставиш на човека, от уважение.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 15 Май 2005, 22:55

Ne
za kakvo? nito go e izmislil toi, nito go e napravil. tova che e reshil da se porovi v internet ne go pravi sobstvenik na informaciqta. pri dobro jelanie go cherpi edno kafe
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 16 Май 2005, 06:20

Напълно съм съгласна с Гост,да искаш пари за такова нещо си е не само нагло,но и смешно.Миа в никакъв случай не давай пари на подобна личност,това си е чиста измама.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Май 2005, 13:30

Е, щом е така, щом е свален от нета, няма за какво да даваш пари. Ха, направо е смешно. Ти и сама можеш да си го намериш. Определено не трябва да даваш пари :)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Barak » 16 Май 2005, 15:41

zdraveite,
pozvolih si da vi popitam, zashtoto chovek otforuma mi dade na LS nqkolko rituala, koito v posledstvie ustanovih che sa ot website na puzulini. Syshtiqt tozi chovek mi kaza che neshto trqbwa da dam t.e.da si platq za tova.
Stana mi malko stranno zashtoto znam che se dava neshto kogato nqkoi e napravil magiq koqto tisi poiskal, no ne ikogato sam si si q napravil.
Mnogo Vi blagodarq che mi otgovorihte prosto iskah da znam.
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот rocт » 16 Май 2005, 20:29

междудругото това е похват на повечето, които се занимават с "магии", когато им попадне някой, който иска нещо от тях, по всякакъв начин се опитват да го накарат да им бъде длъжник и да смята, че са му помогнали с нещо, което те по никакъв начин не могат да направят...просто плосък начин за обезсилване...така че бъди себе си и не се подавай на глупави приказки :)
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Май 2005, 20:38

Не съм съвсем съгласен с теб. Това е много плоско. Казваш "всички". Не мисля че когато някой иска да ти помогне от чисто сърце ще иска да те вкара с парите. Някой шарлатан - защо не. Но когато някой наистина ти помага, вече стой по друг начин въпроса. Ако не искаш да се направиш само на велик а наистина имаш знанието и възможността да направиш някого щастлив не би ли го направил, дори и само за една усмивка?
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 16 Май 2005, 20:41

с какво не си съгласен след като нищо не си разбрал от това, което написах? казах повечето и казах обезсилват, ако го правиш за една усмивка, мислиш ли че влизаш в групата хора, за които пиша?
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Май 2005, 20:55

Значи става дума за шарлатани, а не за магьосници. В това е и въпросът - ако Миа не е сигурна в някого, в смисъл че не е сигурна в резултата няма смисъл да хаби енергия и време. Да се допита до някой наистина вещ, или сама да си намери ритуал.
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 16 Май 2005, 22:03

oтново попадаш на хлъзгава почва. недей да противопоставяш нещата на шарлатани(нямащи общо с магията) - велики магьосници(разбирачи). романтичната представа за вървящ самотен маг, който разбира от всичко, прави всичко и помага с усмивка на хората, я има само във фентъзи романите. Между двете крайности са всички останали и това, че правят нещо дори най-искрено не означава, че просто не оказват вмешателство в нечий друг живот, било то и заради добри мотиви и без да искат отплата. така че нека да бъдем реалисти. Всеки може да заслепи себе си от голямо желание да се учи, да търси "магическа информация" и да чете книги, да общува с хора с такива интереси, че всичко казано и написано е точно така...
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 16 Май 2005, 22:21

Добре, няма да споря. Това е твое мнение, уважавам го.
Но тогава как изобщо Миа ще намери помощ?
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 16 Май 2005, 23:38

Mиа е точно там, където трябва да е. И има на разположение цялата подкрепа, която й е необходима. Време е като всеки друг да спре да търси някой друг, да търси "помощ". Защото няма жертви и никой няма нужда от спасяване.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 17 Май 2005, 00:15

подкрепям те, Гост. защо не се регнеш, май има какво да научим от теб. :smile:
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 17 Май 2005, 00:22

o аз съм регистриран, виж вляво:) дори имам 11 мнения вече...никът ми е просто шегичка:)
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aghora » 17 Май 2005, 17:56

Първо: Миа получава помощ и тепърва ще може да регистрира ефекта от нея.Второ: магическата помощ наистина се заплаща,такова е правилото,както с пари,така може и с вещи,ценни за "поръчителя".И трето,към Миа: кажете кой е човекът,за да се знае.И за да не се налага да го кажа аз,защото така или иначе ще разбера по "другия" начин.Никой няма право да иска пари на някого,за превода на разни магийки от интернет.Ако беше така,щяхме да направим сайта платен,а във форума се постват и ритуали от личната практика на някои колеги.Който и да е човекът,който се опитва да злоупотреби с вас финансово,добро няма да види.Защото всяко действие има противодействие: основен закон!
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus_NA » 17 Май 2005, 18:34

Едно раумно мение по темата!
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rocт » 17 Май 2005, 19:35

разумът е балансиран в себе си...егото не, то търси за кого да се закачи и да се изяви.
Аватар
rocт
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Barak » 18 Май 2005, 10:05

Tanya mi dade nqkolko rituala, koito az v posledstvie otkrih v website na puzulini........ icon_bduh
Аватар
Barak
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aghora » 18 Май 2005, 18:19

Гocт написа:разумът е балансиран в себе си...егото не, то търси за кого да се закачи и да се изяви.

Гост,по принцип даваш точни и логически издържани мнения,но това тук ме подсеща за една поговорка: "Високите дървета ги брулят най-много ветрове." ;)
Аватар
Aghora
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор