Кармични връзки

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот zizu_78 » 10 Май 2010, 16:23

ЗДРАВЕЙТЕ,ОТСКОРО СЪМ РЕГИСТРИРАНА В ТОЗИ САЙТ И ВСЕКИ ДЕН ЧЕТА РАЗЛИЧНИТЕ ТЕМИ И КОМЕНТАРИТЕ ВЪРХУ ТЯХ.ДОРИ СИ ПОЗВОЛИХ СЪЩО ДА ДАМ МНЕНИЕ ,ДА ИЗРАЗЯ МОЯТА ГЛЕДНА ТОЧКА. ИСТИНАТА Е ,ЧЕ МЕ ВЪЛНУВА И МИ Е ИНТЕРЕСНО ДА НАУЧА ПОВЕЧЕ ЗА ОНЕЗИ ЕНЕРГИИ ,КОИТО МОГАТ ДА ВЛИЯЯТ ВЪРХУ ЧОВЕКА.ДНЕС ПОПАДНАХ НА ТЕМАТА ЗА КАРМИЧНИ ВРЪЗКИ И ЧЕСТНО ДА ВИ КАЖА ИЗТРЪПНАХ,ПРОЧЕТОХ Я НА ЕДИН ДЪХ.КАКТО СЕ КАЗВА "КОСАТА МИ НАСТРЪХНА".ЗАЩО ПИША ТОВА ПИСМО ? ИЛИ НЕ ЗНАМ ТОЧНО КАК ДА ГО НАРЕКА,А И В МОМЕНТА СЪМ МНОГО РАЗВЪЛНУВАНА,ЗА ДА ДАМ КАВОТО И ДА Е ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНИЕ.ЧЕТЕЙКИ РЕДОВЕТЕ НА ТЕМАТА,ОСЪЗНАХ ,ЧЕ СЪМ ИМАЛА ТАКАВА ВРЪЗКА.ВСЯКО ОПИСАНИЕ НА СЪСТОЯНЯТА ,В КОИТО МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ ЧОВЕК ПРИ ПОЯВАТА НА ТАКАВА ВРЪЗКА И ПРИ НЙНОТО РАЗПАДАНЕ ,НАПЪЛНО СЪВПАДАТ СЪС СЪСТОЯНИЯТ(ПСИХИЧЕСКИ,ФИЗИЧЕСКИ,ДУХОВНИ ...и.н.),В КОИТО ИЗПАДАНАХ АЗ И МОЯТ ПАРТНЬОР ПРИ ЗАПОЧВАНЕТО И ПРИ ПРИКЛЮЧВАНЕТО НА ТАЗИ ВРЪЗКА.
ВЕЧЕ 4 години СЛЕД КРАЯ НА ТАЗИ НЕВЕРОЯТНО КРАСИВА ЛЮБОВ И ДВАМАТА ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СТРАДАМЕ ДО БОЛКА,ДО ЛУДОСТ.НИКОЙ ОТ НАС НЕ НАМИРА ПОДХОДЯЩИЯ ПАРТНЬОР.МАКАР ЧЕ ,АЗ ВЕЧЕ ЖИВЕЯ С ДРУГ МЪЖ ,НЕ СЪМ ЩАСТЛИВА ,ЖИВОТЪТ МИ Е ПРАЗЕН.МОЖЕ БИ ТОВА Е НАКЗАНИЕТО,КОЕТО ПОЛУЧАВАМ,ЗА РАЗРУХАТА НА НЕЩО ТОЛКОВА ИСТИНСКО И КАРСИВО.ИМЕННО СТРАХА И НЕСИГУРНОСТТА МЕ ПОДВЕДОХА КЪМ РАЗРУХА МОЖЕ БИ И НА ДВАТА НИ ЖИВОТА.ПРЕДИ ДА ЗАДАМ ВЪПРОСА СИ ИСКАМ ДА КАЙЖА НА ВСИЧКИ,КОИТО СА ИЗПИТАЛИ ТАЗИ ЛЮБОВ И СА СЕ ОСМЕЛИЛИ ДА Я КОНСУМИРАТ,СМЕЛО НАПРЕД -ТЯ Е ИСТИНСКАТА ,ВЕЧНАТА,ВЯРНАТА.НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ!!!
СЕГА ИСКАМ ДА ПОПИТАМ ДАЛИ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СИ ВЪРНА ВСИЧКО ЗАГУБЕНО ? ИМАЛИ НАЧИН ДА СПРЕ ДА МЕ БОЛИ,ИЛИ ПОНЕ ДА ЗАБРАВЯ,ДА НЕ КОПНЕЯ ДЕНОНОЩНО,ЗАЩОТО ТОВА СА ВЕЧЕ ПОЧТИ 4 години НЕИЗЛЕЧИМА БОЛКА.НЕ ЗНАЯ ДАЛИ ПИША НА ПРАВИЛНОТО МЯСТО ,НО СЕ ИЗВИНЯВАМА АКО НЕ Е.НЕ МЕ СЪДЕТЕ,МИСЛЯ ,ЧЕ СЪМ ДОСТАТЪЧНО ОСЪДЕНА ДУША,ПРОСТО ТЪРСЯ СЪВЕТ ИЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОПРАВЯ ГРЕШКАТА СИ.БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ,КОИТО ЩЕ МЕ РАЗБЕРАТ И ЩЕ МЕ ПОСЪВЕТВАТ.
Аватар
zizu_78

Мнениеот Mason » 12 Май 2010, 14:14

Ами имаш вариант да се разделиш със сегашния мъж и да се върнеш при предишния въпреки несигурността и предполагам лошото финансово състояние.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ultramarin » 18 Май 2010, 07:47

Право дума Масона!

Обаче искам да попитам: стареца дете става ли, реката нагоре тече ли, счупената чаша става ли отново цяла, момичето станало жена връща ли си девствеността, зрелият човек става ли на дете пак...

Светът се променя! НИЕ се променяме! "Карма" е само една отвлечена индийска дума, която ние българитге изразяваме с поговорката: «кой каквото прави на себе си го прави». Факт е - делата ни имат последици, думите ни имат последици, мислите и чувствата ни също, щото именно те ни стимулират да говорим и действаме в последствие. И всички тези следствия изграждат един нов свят, а и самите нас променят и ние ставаме НОВИ хора.

Да, има вариант да се разделиш с настоящия си мъж, има и варинант да останеш с него, има вариант да отидеш при стария, а има и вариант да разкараш всичките! Щастието във всичките варианти няма да дойде от «мъжа до теб», нито от избора ти, но ще от това дали ТИ САМАТА СИ ДОВОЛНА ОТ ИЗБОРА СИ. Ако правиш това което искаш - ще си щастлива! Ако наобратно, се стискайш и не смееш да правиш това от което ИМАШ НУЖДА, то уви, и най-великата любов на света ще изгубиш.

Каквото и да решиш - последвай нуждите на сърцето си, пренебрегни желанията на страста си и отиди там където имаш нужда да бъдеш! Вие жените го усещате това прекрасно винаги, но все се лигавите и усуквате. Направи това от което има нужда душата ти и продължи да го парвиш цял живот! Спри да разсъждаваш и да се отдаваш на наблюдение и анализ на чувствата си! ДЕЙСТВАЙ!

Живота придобива смисъл не от това къде сме, с кого сме, какво правим и прочие, а това дали ЖИВЕЕМ СВОЯТА ПРЕДСТАВА ЗА СЕБЕ СИ. Вярвай, че щастлива ще те направи мъжът до тебе или там някакво «нещо толкова истинско и красиво» или детето или работата или каквото и да... и ще си ПРАЗНА! Защото това са неща ИЗВЪН ТЕБ - те карат лицето ти да се усмихва, но нямат отношение към твоето сърце. Това са чуждите примеси в нашия живот, това са подправките, но не и основното ядене - както гозба без подправки не е вкусна, тъй и живота без "красиви неща", мъже, жени, деца и прочие не е вкусен. Но и само хляб с подправки да ядеш не става - все ти е празно на корема, все си гладен, а уж си се натъпкал/а - тъй и живота, без нещо което НИЕ САМИТЕ ДА НАПРАВИМ ЗА СЕБЕ СИ е празен и кух, сив и безмислен. Затова в този случай с години страдаме по бивши гаджета, по някогашните хубави времено, по порасналите си деца, по умрелите роднини... всичко това е минало, което няма да се върне! ДНЕС, СЕГА ИМАМЕ НОВИ ХОРА ДО НАС! ТОВА НАШЕ БИВШЕ ГАДЖЕ, ТО Е НОВ ЧОВЕК, НАТРУПАЛ Е ОПИТ, ГЛЕДА НА СВЕТА ПО ДРУГ НАЧИН, А И НИЕ САМИТЕ СМЕ СЕ ИЗМЕНИЛИ, ТА НАЛИ ТОЛКОВА НЕЩА СМЕ ПРЕЖИВЕЛИ. КАКВА ПО-ДОБРА ПРИЧИНА ДА НАПРАВИМ НЕЩО НОВО ЗА СЕБЕ СИ?

Да, има вариант да се разделиш с настоящия си мъж, има и варинант да останеш с него, има вариант да отидеш при стария, а има и вариант да разкараш всичките! Но ще се промени ли нещо вътре в теб? Та ти вече веднъж си опитала и с единия мъж, и с другия, а и без мъж помниш какво е да си... какво ще се промени в теб, без значение какви промени в живота си правиш? Нищо? Нещо? Всичко? Или първо трябва да измениш нещо в себе си!? Да се спреш с размислите ЗА чувства, да се спреш със ПРЕПОВТАРЯНЕТО на чувства, с отминалите спомени да пуснеш, стига «предъвква старите кости», живей СЕГА! ТУК! НАСТОЯЩАТА СЕБЕ СИ!

Намери си занимание, което да те вдъхновява и да дава смисъл на живота си. Нещо с което да си полезна и на себе си и още някому. Занятие, правейки което, да можеш един ден д аси кажеш - НЕ ЖИВЯХ НАПРАЗНО, ЖИВОТЪТ МИ ИМАШЕ СМИСЪЛ! Едва тогава ще можеш да решиш с тоя мъж или с оня, това или онова.
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Lord Voldemor » 19 Май 2010, 16:30

Кармични връзки...то целият ни живот се развива в съответствия от ситуации,чиято висша цел е осъзнаванането им.Човек не може да напредне,докато не установи за себе си защо е там,където е,и защо е с хората с които е(семейство,приятели,врагове,познати).Докато няма истинско познание в/у тези процеси,единственото което се случва е едно просто РЕАГИРАНЕ на обстоятелствата,без съзнателно участие на волята ни.
Много е важно да се знае,че всеки един човек към когото имаме някакво отношение-или той/тя към нас-има и кармична причина това да е така.Там е работата обаче,че се срещаме с разни хора,а не се осъществява отношение от позицията разбирането защо изобщо се познаваме с този човек,в този живот,на този континент и т.н.
За да се приведат социалните отношения към полезно действие-съответно и да се избегне зловредно такова-трябва да се наблюдават събитията...всяка среща/контакт има определена цикличност,която се наблюдаваща се през цялото време.Това е така,защото безсъзнателно се подхожда към случващото се,и истинският смисъл,продиктуван от съдбата се пропуска.Ако човек се освободи от тези цикли,то това е е свободата-енергията ни тогава е насочена не да изпълнява разни сценарии,а се фокусира единствено за да реализира приключението наречено моят собствен живот.Всички останали псевдобунтарски изцепки за свобода на волята и прави каквото искаш(криворазбраният м-р Кроули) са елементарна проява на егото,инволтации целящи да ни държат в плен на Системата.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор