магия от която се чува глас

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот al3nka » 24 Яну 2012, 16:55

Здравейте! Преди 3 години в нас дойде едно момче руснак е но знае перфектно бъгларски . Погледна ме странно и аз усетих чуство за страх , чух го под формата на глас , каза ми че родителите ми ще умрат! Но това не се случи , такова чуство не бих испитвала никога ! Беше смесено със страх и гняв , след това испаднах в чуство на транс , все едно сънувах , от три четири години се чуствам така , все едно сънувам и не се събуждам от някакъв сън . След известно време почнах да испитвам нетипичен страх , страхувах се да излизам да говоря с хората даже се страхувах да сядам на компютъра . След това почнах да чувам гласа на един приятел на руснака който ми е съсед и живее до нас , но се нямам с него . Той ми казваше че руснака ме е вкарал във вудото и че няма да изляза от него , бил ме вкарал с цел да ме контролира имайте предвид че руснака ме е карал да се страхувам и да не общувам с никой. Цели 2 години ме контролираше руснака , била съм му като опитна мишка и си е правил опити с живота ми , но като разбрали другите хора които са вътре му забранили да го прави , защото това е посегателство в/у човешки живот , а те не са изроди като този руснака . Постоянно чувам гласа на този неговия приятел повтаря всичко което чуя , примерно слушам някаква песен и тои повтаря всичко което чуя . Това е исключително гаден тормоз . Моляви мили хора , ако знаете в какво нещо се намирам ми кажете какво е и как да изляза от него , чуствам се във нереалност всичко около мен е нереално . Има и друго , ако изляза от това нещо както гласът го нарича вудо аз няма да помня нищо за живота си от както съм била вътре , за да ми докажат , че е така те ме искараха за секудни хората които са вътре и аз нищо не помнех търсих семейството си да видя дали а живи , защото когато руснака ме вкара в това зло чудо руснака ме вкара с тази мисъл и от тогава се чуствам в нереалност , но после моментaлно ме вкараха обратно и аз пак испаднах в нереалнот . Моляви ако знаете какво е това нещо ви моля безкрайно много да ми помогнете .
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hamster » 25 Яну 2012, 08:13

това което описваш ми прилича на "мандала" направена върху човек за това ми спомена един човек с който си пишехме но отказа да ми даде информация за нещастие не мога да ти помогна и аз само съм чувал за това но никъде не мога да намеря инфо. за това явно е тема привати .
Аватар
hamster
MagicGateBg Приятел

Мнениеот al3nka » 25 Яну 2012, 12:31

Какво е това мандала за първи път го чувам , можеш ли да ми поясниш какво значи ?
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот al3nka » 25 Яну 2012, 12:38

Възможно ли е да чувам гласът на този човек чрез телепатия ?
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 07 Фев 2012, 18:11

Случая ми звучи интересно, но според мен всеки човек има скрити заспали способности, които само неговоти истинско себе - контролира.
Има различни много силни илюзии, но според мен - човекът е достоен противник на всяка една.За да балансираш ситуацията ти трябва да намериш някакъв смисъл или да си вземеш извод от нея.Илюзиите са , като електронните игри.Когато развиеш определените качества и си вземеш нужните уроци - ще бъдеш свободна.
И да не забравяме библейския цитат:
- Истината ще ви направи свободни !

Хората се обръщат към духа, когато са в трудна ситуация и той винаги се отзовава.Духа винаги помага, но хората не винаги го търсят.Някои души като че ли са пристрастени към страданията.Други сами играятролята на болни и слаби.

Да не се окаже, както в приказката за страната ОтОЗ, че ти сама дърпаш конците на своята реалност и в действителност имаш вече всичко онова, което си тръгнала да търсиш?
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот al3nka » 05 Мар 2012, 14:29

Ами мисля че чувам гласът чрез телепатична връзка , тоест човека на който чувам гласът осъществава телепатична връзка с мен , може и обсебване да е , но става въпрос за живи хора а не за умрели . Можете ли да ми кажете как да се освободя от тези духове на живи хора или как да прекратя тази телепатична връзка
Аватар
al3nka
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор