духовен водач и ангел хранител

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот mira_87 » 17 Мар 2012, 00:10

Здравейте не вси4ки,бих искала да разкажа историята си с надеждата,4е някой 6те ми помогне да намеря отговорите,които търся.
Преди два месеца легнах да медитирам и запо4нах да викам духовния ми вода4 и ангел хранител. В един момент се отказах,като видях,4е ни6то не става и се отпуснах,за да се насладя на медитацията. В момента,в който най-малко о4аквах,се появи една мъжка фигура,която ме гледа6е злобно. Аз се изспла6их и си отворих о4ите. От тогава пове4е не съм правила подобни опити,понеже нямам смелост.
От много одавна се лутам в разли4ни у4ения за духовно развитие и т.н. и съм посветила много време и про4етени книги на така наре4еното ми лутане. Моя приятел оба4е,който е тотален прагматик,никога не се е интересувал от подобни не6та и дори не е про4ел нито една книга на подобна тема и знае само толкова,колкото съм му разказвала преживя някои за мен интересни не6та.
Преди съ6то около 2 месеца,лягайки ве4ер и опитвайки се да се отпусне от ежедневните си проблеми на него му се явява едно мом4це,което го е прегръ6тало и му давало усе6тането за лбов. Това не6то му се е слу4вало няколко пъти,като в единия от пътите се е появил и мъж,който бил със строго изражение на лицето.
Преди десетина дни оба4е,ми сподели,4е по време на сън са се явили тези две фигури и са го събудили. Каза ли са му,4е най-голямата ми пре4ка е страха ми и, 4е пред мен стоят два пътя. Което е вярно. Казали му и други не6та,но той отказа да ми ги сподели,понеже така било редно. Единственото,за което успях да го разпитам е как са изглеждали тези две фигури. Той каза,4е сяка6 са били обле4ени в бели дрехи и ,4е светели. " 4овекът" ,който оба4е аз видях в моята медитация нито бе6е с бели дрехи,нито свете6е. Има ли някой предположение по въпроса,какво ми се е явило? И за6то, на приятеля ми се слу4ват подобни не6та,когато той никога не е имал интерес от подобни тематики,а аз дето толкова се интересувам все удрям на камък?
П.П. Сигурна съм,4е не ме е излъгал,понеже докато ми разказва6е в на4алото,бе6е много объркан и за него това бе6е не6то ново.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 17 Мар 2012, 00:52

По всяка вероятност,преди да пристъпиш към към въпросната медитация,не си изградила защита.А това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди пристъпването към каквито и да окултни практики.
Защитата ти може да е от тройно описан около теб кръг-дали ще го визуализираш,нарисуваш и пр.-според твоята преценка кое ще ти свърши най-много работа.По този начин ще се предпазиш от нежалани присъствия в менталното ти пространство.Много хора си патят тъкмо защото не знаят колко важно е да се осигури безопасно ритуално пространство.Когато съзнанието се отваря към фините светове,особено ако са и произнесени Слова и Имена на Силата,при недисциплинираното съзнание често пъти се отзовават съвсем ралични същности,от тези за които е имал намерение операторът.
Освен спомената защита,при появата на каквото и да било,хубаво е То да бъде заставено в Името на Бог(египетски,шумерски или християнски,според принадлежността на ритуала)да разкрие истинската си същност и име.Ако отказва,властно го прогони,и прекрати медитацията/ритуалът.
Никога не губи присъствие на духа-каквото и да се появи,знай,че то не може да проникне през границата на твоя защитен кръг.Както и НИКОГА не позволявай на НИКОЕ същество да преминава през този кръг,дори да ти се представя за ангел,баба ти или каквото и да било.
На въпроса-защо на приятелят ти ,,прагматик'' се разкриват тези видения/усещания-неведоми са пътищата божий :)
по които Силата намира своя път.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот mira_87 » 17 Мар 2012, 00:59

Благодария ти за отговора. Не се бях се замисляла за за6тита,понеже мислех,4е когато 4овек е настроен позитивно и не тръгва с ло6и мисли, не може да му се слу4и ни6то ло6о.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 17 Мар 2012, 01:08

По въпроса за тръгването с положителни мисли-живеем в би-полярен свят-колкото по-голяма е светлината,толкова по-голяма сянка хвърля тя...
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот mira_87 » 17 Мар 2012, 01:20

:) Не знам как да си го тълкувам това изре4ение.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 17 Мар 2012, 01:50

Реалността в която живеем е конструирана на дуален принцип-затова и имаме два крака,две ръце,здраво-крехко,добро и зло,изгрев-залез и т.н.
Ето пример-култивираш добродетел-смирение,да речем.Да,обаче колкото повече се стремиш към това смирение,толкова повече нарства и неговата противоположност-в този свят монетата винаги има две страни...а самата монета е човекът.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот mira_87 » 17 Мар 2012, 11:09

Toва за дуалността го знаех,но отговора ти малко ме обърка.Не мислех,4е когато се опитвам да развивам добродетелни ка4есвтва у себе си, успоредно с това се развиват и противоположните. Бих искала да попитам и не6то друго, за да не пускам нова тема.
Пенеже не знам как да си задам въпроса конкретно,6те дам пример.
Влизам ве4ерта в банята и ми минава мисълта през главата какви наводнения съм правила след къпане,но това всъ6тност мнооого одавна не ми се е слу4вало. На следва6тата ве4ер спирам ду6а и гледам,4е целия под е във вода. Или седя на касата на един магазин и си мисля,как продава4ката 6те ме попита от къде съм. Преди да си тръгна ,тя в действителност ме заговаря и ми задава въпроса.
Въпроса ми е как да отсявам тези мисли,които наистина се опитват да ми кажат не6то. В главата ми постоянно блуждаят разли4ни глупости. Къде си фантазирам сама,къде ми хрумва не6то просто така,но когато в съзнанието ми е останала някоя слу4айна мисъл,която се материализира по-късно,го разбирам след свър6ен факт. Не 4е до сега съм полу4авала такива "послания" за не6то по-сериозно,но ми се 6те това да го развия по някакъв на4ин. Във вси4ки книги,които съм про4ела, се говори само за лбов и будно съзнание и някак си, не можах да намеря отговорите,които търся. А може и аз да ги пропускам между редовете.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mixael » 17 Мар 2012, 12:55

Мисля че трябва да си водиш самонаблюдение. Чувства, емоция, мисли. Когато забележиш отново такива случки, си направи анализ, тяло- ум. Добре е да си водиш дневник. Когато започваш да схващаш причините породили следствията, започваш с експериментите за манипулиране. Нарочно извикваш в себе си анализираните усещания тяло-ум и записваш кое е станало и кое не. Така си правиш проверка.Като не спираш със самонаблюдението. С времето нещата ще се изясняват на практика. Ще имаш готова концепция за енергийно манипулиране която ще работи.
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mira_87 » 17 Мар 2012, 13:10

А мисли6 ли,4е има смисъл, да се опитам да настроя съзнанието си в " Тук и Сега" ? Имам предвит , да се опитам , да контролирам мислите, които минават през главата ми или по-то4но да не давам на мозъка ми, да блуждае напрекъснато в спомени , фантазии, мисли за бъде6тото ми и т.н.
Главно съм 4ела Херметизъм и там се говори за будно съзнание, но не знам дали това е правилния път. Правила съм някакви жалки опити,но след няколко минути отново нахлуват произволни мисли в главата ми. Само веднъж успях да се задържа в това състояние за около 45 мин - 1 4ас. И тогава бяхме тръгнали на път с колата с моя приятел и няма6е вън6ни дразнители,които да ме разсейват. Но 6том ме заговоре6е се връ6тах в на4алоното си състояние. А той си мисле6е ,4е не ми е добре,понеже съм изглеждала депресирана, което от друга страна ме навежда на въпроса, дали няма да изглеждам странно острани. :roll:
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 17 Мар 2012, 19:51

Будното съзнание,за което си чела в Херметична литература-че то всичко,което извършваме в състояние на не-будност е или погрешно,или твърдо предопределено(съдба).
Колкото по-съзнателен е човек,за толкова повече неща той си дава сметка,усеща,предвижда-толкова по-малко греши.Защото ,,грешката'' е нищо друго,освен акт на несъзнателност.
Запазване на усещането аз Тук и Сега е много добро упражнение за дисциплинирано насочване на съзнанието към настоящият момент,в конкретното пространство.Това буквално означава,,да си в час''.
Магия или каквото и да било въобще-не може да се извършва качествено(или даже въобще)без постигане на тотална концентрация в/у един обект.Това е напълно постижимо,необходимо е единствено упорство над основни техники за концентрация.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот Mixael » 18 Мар 2012, 19:06

mira_87 написа:А мисли6 ли,4е има смисъл, да се опитам да настроя съзнанието си в " Тук и Сега" ? Имам предвит , да се опитам , да контролирам мислите, които минават през главата ми или по-то4но да не давам на мозъка ми, да блуждае напрекъснато в спомени , фантазии, мисли за бъде6тото ми и т.н.
Главно съм 4ела Херметизъм и там се говори за будно съзнание, но не знам дали това е правилния път. Правила съм някакви жалки опити,но след няколко минути отново нахлуват произволни мисли в главата ми. Само веднъж успях да се задържа в това състояние за около 45 мин - 1 4ас. И тогава бяхме тръгнали на път с колата с моя приятел и няма6е вън6ни дразнители,които да ме разсейват. Но 6том ме заговоре6е се връ6тах в на4алоното си състояние. А той си мисле6е ,4е не ми е добре,понеже съм изглеждала депресирана, което от друга страна ме навежда на въпроса, дали няма да изглеждам странно острани. :roll:

Тук и сега за мен не означава да се изолираш. Колкото повече се опитваш да контролираш нещо, то се проявява в друга форма. Игра на ума. Тук и сега е момента в който осъзнаваш тялото и околната среда, да имаш будност. Това включва всички сетива, мирис, цветове, звук, докосване, вкус. Мирис на въздуха, дишането...цветовете на околната среда не само природата но и мястото където живееш, учиш или работиш, квартала, всичко което възприемаш с очите, ...звук всеки около теб, диалог, тембър на гласа и какво ти е усещането...докосване до всеки предмет, вкусовите усещания на храната, кафето или все тая, но да усещаш нещата в ежедневието без да се изолираш в някакво не мислене. Има време за тази практика. Човек тръгнал в тази посока, пътя на магията трябва да е пластичен и адаптивен. Пример за това са йогите който са били в изолация от света цивилизацията, получавайки просветление слизат в селото или града. След известно време те губят осъзнатостта си, и се връщат отново в изолация. Нямат адаптация...
Какво искаш да постигнеш? Защото много не ми се говорят празни приказки, а да бъда полезен до колко ми позволява опита. За това се уточни, и ще коментираме.
921
Аватар
Mixael
MagicGateBg Приятел

Мнениеот mira_87 » 24 Мар 2012, 14:06

Благодаря ви много мом4ета. Това,което искам да постигна е следното
Искам да мога, да улавям тези "послания" преди да са се слу4или,а не след свър6ен факт. За да мога да се предпазвам от неприятни ситуации. Не мога да разпозная мисълта на момента,която има зна4ение.
Иска ми се да мога да усе6там енергията на хората,но за това ве4е нямам идея как да стане. Например наскоро бях при един масажист,който докато ме масажира6е ми разказва6е толкова много не6та за мен. Сяка6 ме познава6е,а аз само мъл4ах и слу6ах. Помолих го за съвет,а той само ми се усмихна и каза, 4е 6те си намеря пътя в живота.Добави само,4е трябва да се справя с емоциите си и да променя на4инът ми на хранене,за да се промени не6то.Да ама в последно време толкова много не6та ми се струпаха, 4е ми е трудно да запазя позитивизъм и да не изпадам в депресии. Сре6тала съм няколко такива хора,но нямам идея как усе6тат излъ4ването на хората. Не желаят да говорят. А всъ6тност нямам приятели или близки,с които да говоря за тези не6та. И ми е доста трудно да нау4кам вярната пътека.
И другото,което бих искала да постигна е да осъ6тествявам желанията си. Последно 4етох една книга,в която пи6е6е, 4е ако се докосва с пръст 4елото,там където се намира третото око,се активира енергията и така е по лесно на6ите мисли да се материализират.Усе6тах някакво пулсиране,но нямах успех. А със ритуали със све6ти и разни подобни, за каквито толкова много се пи6е във форума никога не съм се занимавала. И вси4ки видове магии са ми крайно непознати. Аз съм се интересувала от ментална трансмутация, при която както знете няма такива не6та. Само 4е едно е да го про4ете6 написано и да си каже6,аха ясно, а съвсем друго е да реализира6 не6то на практика.
И така не мога да обясня безумния ми интерес,към тези науки. Макар,4е толкова пъти след безуспе6ни опити съм си казвала,4е пове4е няма ,да мисля за това,пак не ме оставя моето лбопитство.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 24 Мар 2012, 20:44

....,,твоето любопитство не те оставя на мира''...и ,,искаш да се осъществяват желанията ти-те желанията ти,така или иначе се осъществяват.Въпросът е обаче за колко от тези желания си даваме сметка,че те наистина са такива?
Н-р мислим си,че желаем някого,но след като се хванем с него скоро се оказва,че нещата кардинално се разминават-а нима това не не беше обект на наше желание?Още повече,когато човек има склонност към депресии той подсъзнателно още по-силно привлича в живота си негативни събития и хора.Това от своя страна води до още по-още по-голямо задълбочаване на депресивното състояние.Това може да продължава,докато се случат две неща-или индивидът да достигне до една точка,в която ще се активира инстинктът му за съхранение,който ,,да го върне към живота'',или продължава надолу към дъното.
Изясни си кои са наистина нещата,които те правят щастлива,и съсредоточи ЦЯЛАТА си енергия матам,и депресивните настроения постепено,но трайно ще изчезнат.Това ще освободи необходимата ти енергия,за да можеш да привличаш истинските си(пречистени)желания към съществото си.Висшият ни Аз не допуска в живота ни осъществяването на желания,които биха ни наранили н е ц е л е с ъ о б р а з н о т.е без да водят до натрупването на необходими опитности.
Постигнеш ли това състояние на Съзнание,емоциите ти ще се стабилизират,което е задъжително условие за да работиш с Окултните сили.
Обичам да повтарям,че животът е самоизпълняващо се пророчество-така че,внимавай какво си пророкуваш.Мислите ни винаги се материализират,въпросът е над кои от тях имаме съзнателен контрол,доколко са ,,наши'' тези ни желания?
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот mira_87 » 24 Мар 2012, 21:28

Ами моите желания не са свързани с други хора. Отнасят се единствено и само за мен. Нямат ни6то об6то с лбовни отно6ения,както е при пове4ето индивиди. Наясно съм, 4е 4овек не трябва да се меси вав волята на хората.
Бих помолила за някаква техника, с помо6та на, която например да реализирам не6то. Да ре4ем например, 4е ми предстои някакво събитие и бих искала то да проте4е по най-благоприятния за мен на4ин и да има определени резултати. Или пък искам да ми се слу4и не6то,но така да се направи,4е да няма конкретизиране на хора и не6тата да се наредят сяка6 от само себе си.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот degagement » 27 Мар 2012, 17:49

Много трудно се чете пост със 4 и 6 вместо ч и ш. Опитай се да пишеш малко по-адекватно.

За това да не допускаш негативни емоции, или по-точно такива, които не харесваш:
Първо не е зле да започнеш да медитираш. Като за начало и 10 минути на ден, примерно.
После трябва много добре да осъзнаеш, че си допуснала негативизма самата ти, никой друг не е виновен нито го е предизвикал по какъвто и да е начин.
Деликатният момент е, че хората сами избират как да постъпят - дали да се държат приятно или грубо, но как ще отговориш на това и каква ще е емоцията ти в отговор е единствено и само твоя отговорност.
Неприятните ти емоции са навик. Реагираш така, както си свикнала да реагираш от дете.

Горното е много лесно да се каже, но не е от най-лесно изпълнимите неща. Почти всеки ден в работата си се сблъсквам именно с това.
Примерно - пиша на клиент да ми прати един какви си файлове и документи, с цел да мога да анализирам проблема му. Клиента ми отговаря, че тези файлове не са ми необходими (изискват се 5 минути да се извадят файловете, не повече), а еди-какво си мисли той че е станало.
Първата ми реакция е да избеснея, разбира се, тъй като това е клиент, който непрекъснато ни пише със всякакви проблеми и проблемчета, всеки път тези проблемчета са гиг писали като "критични" и би трябвало да реагирам за минимално време. През това време разбира се, имам други случаи на други клиенти, които също изискват работа по тях.
Последният път реагирах така: супер си му! Ако проблема наистина му е спешен, щеше да ми е пратил необходимото, за д аму го реша. Вместо да му се ядосвам на простотията, отивам да пуша една цигара.
Изхвърлих неговия случай за накрая и отидох да правя нещо приятно.

В друг вариант дни наред търсим грешки на системата, а се оказва, че клиента не е сложил хартия в принтера и затова програмата му дава грешка....
На никой, който е разработвал програмата не би му хрумнало, че ще ни поддлудяват няколко дена, понеже работниците на клиента не слагат хартия в принтера. Колегите се счупиха да се ядосват, а аз се напиках от смях, когато разбрах къде е проблема.

Това са два глупави примера.

Отделно има десетки практики, които ще ти помогнат да придобиеш това за месеци, а не за години:
1. Осъзнаване на тялото (поне десетина пъти на ден "слушаш" какво става по тялото - позицията удобна ли ти е или усещаш някоя част напрегната, дишането нормално ли протича или си присвита, има ли някакви усещания в тялото ти и какви - изобщо всичко, което успееш да доловиш от тялото си).
Това ти помага когато се ядосаш, по навик да усетиш къде какво се случва по тебе и да можеш да превърнеш момента в осъзната медитация, вместо по навик да се отдадеш на емоциите. Ще ти трябват месеци, изобщо не се надявай да стане за няколко дена.
Гледам, че си писала, че си опитала ама не става.
Всички искаме да станем могъщи за няколко часа, но в практиката не познава такива случаи. Или си решил, че това е пътя ти и се развиваш години наред без оплакване и без отказване, или си оставаш на старото дередже.
2. Осъзнаване на момента факт/възприятие.
Това е тибетска техника от "Йога на съновиденията и съня" на Тензин Уангял Ринпоче.
Стараеш се във всяко едно преживяване да усетиш кое е самият факт, който се случва извън теб и да го разграничиш от твоята емоция на привличане или отблъскване спрямо случката/нещото. Всякакви твои реакции от рода харесва ми/не ми харесва, трябва да бъдат усетени отделно от случката.
Така най-лесно ще осъзнаеш как се зараждат в тебе тези неща и по какъв начин ги генерираш.
Защото ги генерираш ти, а не човека, който ти се е развикал примерно.
3.Отделно трябва да изчистиш усещането си за лична важност колкото успееш. Това е първата ти работа ако искаш да имаш поне малко енергия, за да осъзществиш желанията си.

За да успееш да усещаш разни неща за околните си: Ще ти трябват години - никакво отказване, никакво оплакване или отлагане от типа "айде след малко" или "оф, сега как не ми се практикувааааа".
Всеки божи ден неподвижност, дихателни техники, немислене, всякакви концентрации.
Друго което помага е сядаш пред дърво или животно и го наблюдаваш без мисли. Буквално все едно си статуя - не те грее доколко успяваш, не те грее от визуалните ефекти поради дългото взиране, не обръщаш внимание на неприятните усещания в тялото, нищо наоколоо не те занимава. Просто блееш като безмозъчно агне в онова, в което се взираш и възприемаш. Първите опити ще са може би безполезни, а може и да усетиш нещо. Ако искаш по-бърз резултат - прави го поне по един час всеки ден за около месец - ще започнеш да усещаш разни работи. Примерно ходи си няква мацка по улицата, виждаш я и знаеш, че примерно има брат, по-малък, който се опитва да я бъзика. Или има приятел, който се държи с нея еди-как-си, а не е без гадже. Различни такива. Естествено ще трябва да го доразвиваш със времето ако искаш точни усещания или да знаеш полезни неща. Защото след месец ще получаваш тези прозрения супер случайно. Но ако стигнеш до тях, ще те надъхат зверски да продължиш да се развиваш, защото вече ще знаеш колко много можеш да научиш и че това знание е напълно реално и напълно постижимо.

Това се сещам сега.
А защо още не си се хванала да медитираш или да практикуваш нещо редовно като те влекат тея работи?
Защото си спомням, че когато на мен ми станаха интересни такива неща и ми попадна подобна книга, първата ми работа беше да ги опитам нещата и да ги правя всеки ден 2-3 месеца (записвах направеното в една тетрадка, за да не забравям) и то още преди да имам достъп до интернет и хора, които да мога да питам каквото и да било.
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот degagement » 27 Мар 2012, 18:02

mira_87 написа:Бих помолила за някаква техника, с помо6та на, която например да реализирам не6то. Да ре4ем например, 4е ми предстои някакво събитие и бих искала то да проте4е по най-благоприятния за мен на4ин и да има определени резултати. Или пък искам да ми се слу4и не6то,но така да се направи,4е да няма конкретизиране на хора и не6тата да се наредят сяка6 от само себе си.

Май всички искаме една такава универсална техника да ни падне отгоре и да се случва онова, което искаме от самосебе си icon_flowerface
Работи се с години над себе си за това, но е възможно.
Нямаме необходимото себеовладяване за това, иначе има такива техники.

Прочети първите 4-5 книги на Зеланд (в спиралата). Знам от личен опит, че метода му работи, но това след няколко години магическа практика, за да успея за задържа необходимите вътрешни състояния с часове и да не се отплесвам и разсейвам в мечтания, а да задържа визуализацията, която ми е необходима + комбинирано с вътрешен диалог на минимум. Понякога става, понякога - не. При мен за момента е 50 на 50.
Примерно: не станах милионер за два месеца, както опитах, но се стабилизирах и подобрих финансово трайно.
В книгата методите са за въздействие над себе си, а не над други хора. Не че не може, но предполагам автора не е искал да споделя методите.

Вече знаеш къде има инфо - успех!!!
И ако намериш метод, който да ти дава същото за седмица (както ми се струва че искаш), ще очаквам да го споделиш тук ;)
Аватар
degagement
Модератор

Мнениеот mira_87 » 27 Мар 2012, 20:52

Благодаря ти. Точно това исках да прочета и да чуя от някой,,който вече има опит. И дали това е вратичката,която води до желаните успех и резултати.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mira_87 » 29 Мар 2012, 15:22

На някой случвало ли му се е по време на.медитация.да усеща пулсиране в областта.на слепоочието. В един момент започна да.наподобява.на.болка. Сякаш.получих главооболие.
Аватар
mira_87
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lord Voldemor » 31 Мар 2012, 13:57

Това вероятно се дължи на издигането на енергията,като следствие на медитационния процес-когато бях започнал като начинаещ с подобен род техники,ми се е случвало дори да припадам при изпълнението на някои от тях-особено при упражнения за завижване на кундалини.Издигането на енергията ставаше толкова мощно,че тялото му буквално изпадаше в шок от тогавашната ми неспособност да акумулирам и насочвам правилно енергийните потоци.Трябва да осъзнаеш факта,че тялото ти представлявя невероятно сложен комплекс от полета-те всички съществуват,и са активни-но за твоето съзнание те все още се явяват ,,латентни''.Колкото повече работиш над тях,толкова повече от тези ,,други'' области на Съществуванието ще стават ,,реални'' за теб.Всъщност,в обхвата на обичайните 5 сетива направо мога да заявя,че няма нищо ,,реално''-това е само едно холографско проецирано поле,бедно и ограничено.Развитието на вътрешните сетива обаче,разкрива съвсем друга картина-очароваща в своята безжалостна обективност.
ЕДНО
Аватар
Lord Voldemor
Модератор

Мнениеот degagement » 01 Апр 2012, 05:11

По време на първите опити вероятността да е изкачила енеригя до главата е много малка, макар и да е възможно. По-вероятно ми се струва обаче да не е намерила добро положение на тялото - дишането, кръвообращението и движението на енергията са свързани. Блокирала е по-скоро нещо, отколкото да го е раздвижила. Случвало се е на всеки. Позата на йогите с кръстосани крака е най добра. И дланите се обръщат нагоре заради кръвообращението, а не защото е позата е супер мистична.
Когато си прав и ти става зле ако стоиш на едно място повече от 5 минути, то тогава тежестта ти е в петите. Ей такива работи дето не знаем за собственото си тяло.
Не знам защо не ни учат в училище на тях. Толкова са прости и биха ни помогнали, вместо да ни тъпчат главите с назубрено инфо, което после забравяме, а ако сме запомнили малко - то е излишно.

Лорд Волдемор, още при първите опити ли си припадал или след месец-два?
Аватар
degagement
Модератор

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор