Невървеж в всички начинания

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот cezar » 16 Сеп 2013, 08:46

Здравеите на всички съфорумци ....имам нужда от вашата помощ относно това че постояно ме преследва някъкъв невървеж в живота ми но лошото е че от известно време обхваща и целия ми дом и хората в него и прочие не мога да довършвам започнатото и ако успея то е с много трудности . От извесно време нещата започнаха да се влошават скандали в вкъщи с родители те ми и неуспех в всичко каквото се захванем извесно време ходих при хора за да разбера какво става но никъкви резултати може би не съм имал достатачно сили да се боряли незнам но се отказах но след още близо 2 год в този неестествен ритъм на живота и развитието ми почвам да се замислям какво се случва наистина всъщност.....тук открих че пишат хора които са доста на ясно с нещата относно негативно влияние кармични връзка и тн и за това молбата ми е можели някои да помогни да съм малко по на ясно с случващото се около мен и семеиството ми за да мога да продължа нормално да живея Предварително благодаря на всички ви за оделеното време Поздрави
Аватар
cezar

Мнениеот valko » 17 Сеп 2013, 16:56

Няма кармична връзка, има нужда от задълбочена диагностика и от там да се определи причинита. Тя може да бъде претеглен негатив от близките, от дома, работа, хора с които работиш. Забрави за карми, че било плащане заради предишният ти живот - това е религия на роби.
Целунете ми чакрата!
Аватар
valko
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор