Някой знае ли

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот AryanSun » 22 Юли 2005, 17:34

...ритуал или метод за т.нар.кармично скъсване,т.е.ритуал
за да скъсаш всички връзки с определен човек,който да
стигне до ниво "карма"?Благодаря предварително.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 22 Юли 2005, 20:10

ами за ритуал не знам, но според мен кармата (ако е лоша) не е невъзможно да се предотврати. тя принципно се включва тогава, когато си кривнем от пътя и колкото по-голям е завоя, толкова по-тежко ни се стоварва на главите.
когато човек се изчисти от всичките си негативни чувства зависимости и т.н. и обърне душата си към бог (вече според зависи в какво вярва), бива предпазен от лошата карма, зашото тогава той е свободен от нещата, които могат да навредят най-много на него самия. иначе самото предназначение на кармата е да се спънем и да си счупим крака, за да не стигнем до пропастта. тя обикновено е за тези, които не могат или не искат сами да се направляват, та някой трябва да ги побутва оттук от там от време на време. най-лошият вариант е когато ни размахват пред очите предупреждението, а ние не го виждаме и продължаваме смело по същия път обвинявайки всичко живо за нещастията си.
това всичко смятам, че важи и по отношение на връзките с останалите. аз имах подобен проблем преди време и направо в чудо се бях видяла-нещо ме теглеше като магнит и...хем сърби хем боли. когато пробвах горепосочения метод-единственото, което чувствам е любов, която не зависи от ничие присъствие, не наранява, дори и да не е удовлетворена и излъгана....абе общо взето чиста любов, която не те трови с омраза, ревност, злоба и т.н. и най-доброто на този метод според мен е, че всичко това го постигаш САМ и по този начин израстваш много повече отколкото някоя врачка да ти даде всичко наготово и цялата тази интервенция да не е имала грам градивен ефект.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот NADYA » 16 Ное 2005, 06:15

Метод за освобождаване от кармичните връзки са Тибетските прошки,публикувани от Светлана Тилкова в сп."Кармичният кръг" от тази година.
Аватар
NADYA

Мнениеот Sol niger * » 17 Ное 2005, 12:57

Има такав начин описан в книгата на Деян Стеин "Ние сме ангели ",
но тово не е препоръчително по принцип, понеже всеки човек в нашия живот ни носи определен урок.
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nac » 17 Ное 2005, 18:27

Има чудесни ритуали за премахване и пречистване на каквато и да е карма.Но в случая незнам за какво точно става въпрос,затова Ариец пиши ми ЛС с по-подробно обяснение,за да знам за какво точно става въпрос,ако мога да помогна :)
Аватар
Nac
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lavender » 03 Яну 2006, 18:12

Моят съвет е да не се занимаваш с ритуали, а по сцоро да разбереш ако можеш какъв дълг имаш към вопросната личност да се изплатиш и дим да те няма.
Аватар
lavender
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот till_it_sleeps » 04 Яну 2006, 06:05

апсилютно- хем си научваш урока, хем си изчистваш кармата. другото е просто да си научиш урока, преди да те тресне кармата.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор