Депресивни влияния?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот AryanSun » 24 Сеп 2005, 21:07

В последния един месец наблюдавам нещо много неприятно и
същевременно интересно.Не разбирам на какво се дължи.Става
дума за депресивни настроения у хората.Усеща се най-вече
от хора с изострени сетива и пси-способности,но и другите не
са пощадени.Чета такива съобщения из клубове,има статии
във вестници,чувам други хора да говорят така,чувам го от
мои приятели и близки...

Досега "виновни" можеха да бъдат магнитните бури,които в последните няколко седмици достигнаха нива,невиждани до-
сега.Но те отшумяват.А проблемите продължават.

Енергизиращи упражнения като Мер-ка-ба ме държат на добро
равнище,горе-долу...Кундалини също е добро средство за
преодоляване на такива настроения-особено след 3дневно
постене.

Богинята ми беше дала един ритуал,който действа като вът-
решна алхимия.Запалвате дървени въглища и започвате да
плачете.Изливате всичката си болка и нека сълзите ви капят
върху въглените(които най-добре е да се държат в някаква огенупорна купа,метална е идеално).Докато го правите,хвърете върху въглените следните билки в този ред:черен пипер,див
пелин,босилек и градински чай.Това спомага за трансформация
на чувството за отчаяние в гняв,а гнева-в сила;силата използвай
те както намерите за добре.

Едно мога да кажа:това не е есенна депресия!В никакъв случай,
защото в някои хора това се е появило още през средата на
лятото.А лично на мен есента ми действа особено.Вярно е,че
обичам лятото и пролетта и се чувствам най-добре тогава,
защто съм на пика на силите си,но през есента обикновено
ми се отдава да уча и да добивам яснота за нещата и отговори
на въпроси,които ме вълнуват.Есента носи осъзнаване и помъ
дряване...А всичко това не зависи от сезоните-говоря за странни
те депресивни настроения у хората.

Моят въпрос е:наблюдавате ли такова нещо във вас или във
хората по принцип и какво знаете за него?Откъде идва?Благодаря
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 25 Сеп 2005, 09:25

Да интересно, наистина има нещо такова.Четох някъде ,че било във връзка с нови енергии и било нещо като етап- подготовка . Всъщност ако се вярва на това,би трябвало вече да отслабва и да се възприема по друг начин...
Звучи ми логично (на прага има смесени течения),но знае ли човек... :roll:
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

?

Мнениеот Sol niger * » 25 Сеп 2005, 10:31

Преди няколко години и аз бях изпаднала в такава депресия ,която не беше сезона .но за моя радост излязах от нея с нов мироглед към живота. За това ми помогнаха някой книги, чрез който осмислих целите си и начина на мислене който промених .

Но за мен сега друго е странно /освен нарасналата вълна от депреси и психически разстройства /забелязвам доста хора по форумите да се оплакват от потъване в Земята и замайване срещу което докторите си остават безсилни понеже изследванията не показват нищо а психически отклонения няма .:roll: :roll: :roll:
Аватар
Sol niger *
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Persa » 25 Сеп 2005, 10:47

Аз също забелязах нещо такова. Минах през такива състояния, а и много мои приятели се държат нетипично. И..... не, не съм чела нищо за това, но в главата ми се въртеше нещо от рода на това, което Луноход е прочел. Искрено се надявам да е промяна за добро и към по-високо ниво.
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот J\yHu4ka » 25 Сеп 2005, 12:09

Не се бях обърнала внимание на това...но сега като видях темата и като се замисля, наистина, една голяма част от хората около мен , а и донякъде и аз , се намират в някакво депресивно състояние .На всеки му е кофти за нещо и се чувства зле, нервен е и има някакво напрежение ... Не мога да си го обясня BangHead
Аватар
J\yHu4ka
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 25 Сеп 2005, 12:11

Това със замайването и на мен се случваше и затова към ежедневната си ритуална практика прибавих и ритуала за циркулация на тялото от светлина, и според мен той сварши добра работа тъй като след него се чувствам испълнен с нови сили.
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Poison » 25 Сеп 2005, 12:38

ми то ктрябва да си изперкал за да не изпаднеш в някакво такова състояние. Все пак депресията ходи по нормалните
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 26 Сеп 2005, 02:14

да бе...и на мен това ми направи впечатление, когато си бях в БГ. но не мисля, че тенденцията е глобална.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 26 Сеп 2005, 08:31

till_it_sleeps написа:да бе...и на мен това ми направи впечатление, когато си бях в БГ. но не мисля, че тенденцията е глобална.

Следователно е само на теорията на БГ?Интересно,много интерес
но...Всъщност и много неприятно.И трябва да се предприеме нещо
по въпроса,защото народа масово се чувства така.Освен депресия
се наблюдава у някои хора високо кръвно,преумора и силно главо
болие.Поне такива неща споделят с мен.

Трябва да се види откъде извира този поток от негативна енергия...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 26 Сеп 2005, 16:07

ами това, което аз забелязах е, че доста от приятелите ми бяха изпаднали в 'дупка' и най-странното беше, че нямаше кой знае какви външни фактори, които да обуславят тези им настроения. просто не знам дали си внушавах, но това нещо тегнеше над целия град и понякога се чувствах точно като Орфей в царството на мъртвите-всички около мен се бяха оплели като патета в калчища в тези настроения и ни напред, ни назад.
та аз си мисля, дали проблема не е в нас самите като нация. защото в последните около десет години българина стана страшно негативен по отношение на всичко, особено напоследък около изборите. всички тези нацистки настроения и т.н. като че ли доста кофти рефлектират върху самите нас. но може би и това също е резултат от нещо, не знам.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Persa » 27 Сеп 2005, 09:30

Аз забелязвам точно обратното. Т.е. лятото в България не забелязах кой знае какви депресивни състояния и гадости, но като се прибрах тук, и особено в последната една седмица половината ми приятели и познати, не само българи, се оплакаха, че са изпаднали в дупка, а и ми наразказаха една камара случаи на самоубийства, тежки болести сред юношите, катастрофи.... не знам какво става. Според мен това е масово, и може би е в цял свят. Искрено се надявам да греша.
Лошото е, че и във вестниците чета такива неща.
Аватар
Persa
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lubopitko » 27 Сеп 2005, 20:57

Аз преди 2-3 седмици като си се разхождах по улиците се вглеждах в лицето на всеки, с когото се разминавах, и установих, че на 90% от лицата тежеше някакво бреме, беше изписано страдание и мъка, а от усмивка и помен нямаше. Тази картинка е ужасна, особено на лицето на млад човек. Аз самият бях изпаднал до преди 5-6 дни в някаква жестока дупка и не знаех къде се намирам, сега се пооправих. Дори глава ме боля, а мен досега никога не ме беше боляло ако не съм болен или с температура. За приятели не съм забелязъл да е много масово, но да случва се и сред моите приятели имаше 2-3ма в кризи.
Цялата история мисля, че може да е свързана и с начина на живот на хората, все пак не е много лесно мисля... Затова напоследък нещата изглеждат така... Сигурно магнитните бури са допринесли за това, депресиите да станат по-очевадни.. Знам ли...

По-скоро се питам какво и е на природата ? Сума си наводнения, урагани, бури и т.н. абсолютно по целия свят. Годината започна с Цунами..Изобщо природата се смахва или пък си го връща за нещо на хората...По този въпрос какво мислите?
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AZA » 29 Сеп 2005, 03:52

Не е сезонно ... и кат луничката не се бях замислял , но сега ... тва нещо е някъде от началото на тази година, или по точно от март .. казвам го от мой наблюдения по мене си и по хората около мене ...
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 29 Сеп 2005, 20:30

Poison написа:ми то ктрябва да си изперкал за да не изпаднеш в някакво такова състояние. Все пак депресията ходи по нормалните

О,да бе...айде няма нужда от такива състояния :oops: 8)
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот AZA » 29 Дек 2005, 04:34

Мтакам ... малко зор до де открия къде се е скрила темата , ама успях :D
Искам да попитам всички вас ... как сте ?! как се чувствате ... може да прозвучи глупаво м но ... можете ли да се познаете ?!
Имам нещо на ум , нпо искам да разбера дали е само при мен и още няколко приятели , или е масово ...
питам тук , защото с част от посетителите тук при предното разискване бяхме стигнали до разни изводи ... Дали това сега не е втора вълна на същото , което обаче този път не засега околните , а нас самите ...

И като завършек на поста ... пак прозвучах несвързано и объркано , но не искам да вкарвам различни паранои и съмнения във никой .. просто ако някой е усетил нещо ... нека си каже ... надявам се да има отговори .. защото , ако това продължи още малко .. не знам .
Мерси за вниманието.
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот till_it_sleeps » 29 Дек 2005, 05:08

малииии, аз не знам другите как са, ама тия дни все едно товарния влак беше минал през мен. всичките кофти аспекти от живота ми се бяха подредили в редичка пред очите ми се фукаха кой от кой по-гаден :wink:
и аз им се връзвам много ясно :mrgreen:
такова нещо от мн време не ми се беше случвало.
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 29 Дек 2005, 05:38

Аз пък се чувствам over the top и нищо не може да ми скапе готоното настроение.И съм така от как съм се родила :mrgreen: и около мен няма депресари.Сигурно подсъзнателно ги избягвам.Какво ви става бе хора?депресиите си ги правиш сам.Ако не искаш да си в депресия ,няма да си icon_occasion
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 29 Дек 2005, 14:36

Аз се чувствам супер общо взето.Е,има неща,които да ме ядос
ват,обикновено това са дребни работи,но като цяло всичко е
ок.Празници са все пак:)).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот lavender » 29 Дек 2005, 16:55

дали да си депресиран или не е въпрос на избор.не може депресията да следствие от влияние поне на мен не ми се е случвало.Аз се чувствам идеално защото всеки ден се събуждан с НаМЕРЕНИЕТО да сечувствам така!които владее това е винаги щастлив! чао!!
Аватар
lavender
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lunohod » 29 Дек 2005, 19:04

Мисля си че е било от слънчевия цикъл.На мен лично "намаляващото"Слънце ми се отрази "кофти", но сега е по различно... 8)
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор