Ме помня подобни образи да съм засичал там. Макар че, от една страна е добре, че не съм те забелязал... или по-точно кръста, който си закичил. Когато съм в добро настроение (леко подпийнал), ставам много контактен и разговорлив, това вече някои от тук го установиха. Често бивам погрешно разбран.
Впечатленията, които обикновено оставям са на двата полюса. Доколкото съм успял да те преценя, а и след подробното ти описание, предполагам, че няма да си съмишленик на онези, които ме намират за приятна компания. Не че нещо, просто ми звучиш като някой от онези, които се взимат прекалено насериозно. Възможно е и да бъркам, разбира се.

И именно за да бъде избегнат риска, се старая да не се появявам на такива внезапни събирания. Там неизбежно има много от тези хора, на които като им разкажеш виц и гледат лошо в бутилката си бира, докато разлепват етикета.
B-L-O-T написа:И като те разпознае какво ? sanguinary ако не го е срам да седне до тебе пак може да стане лафа . . .

Стига де, Блотец, чак пък срам

, даже може и да се снимаме

Още помня онези клипове, които снима... Уулф Кухен, малко след като се опитваше да проникне в съзнанието на една котка, която се препичаше на оградата. А между другото какво прави този юнак? Редки станаха посещенията му, а интересни ги разправяше, спор няма.