За помощ на медиците

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Malkav » 20 Яну 2007, 22:56

Винаги съм обичал Псевдо-Патриоти!
казват "като изгубиш нещо , незнаеш какво печелиш" , точно токъв е и този случай!
Колко държавни пари (вашите + данъците на родителите ви :> ) са изхабени за тях , май си нямате голямо понятие? Да така е предполагам.
Патриотизъма е главно подкрепянето на дадената нация (народ) и нейното запазване и подсилване , вече златните медици в Либия (да ги бяха позлатили , по-евтино би излязло) , разходите за тях правят точно обратно , те не запазват , те са фактор (дори малак , един от многото) за харчене на държавни пари , което води до опадък на държата .А за да бъдат обвинени точно ТЕ в това , след като е имало и медици от други страни , си има причина. Невярвам да са напълно невини , даже напротив имат си вина , просто всеки ги защитава , защото биват експлатирани от истинските националисти , Либииците , защото точно те , запазват държавата си , с всичките си желания към нашата страна. Невярвам всичко да е политика , след като е имало медици и от други страни без особено воено развитие като нашето (да не говорим , че за война неможе и да става дума) и с икономическо по-виш стандарт.
И тези хора са човешки същества , просто те биват експлатирани от политиката , както ако помислите сме всички ние :)
Аватар
Malkav

Мнениеот B-L-O-T » 21 Яну 2007, 11:13

Malkav написа:Винаги съм обичал Псевдо-Патриоти!
казват "като изгубиш нещо , незнаеш какво печелиш" , точно токъв е и този случай!
Колко държавни пари (вашите + данъците на родителите ви :> ) са изхабени за тях , май си нямате голямо понятие? Да така е предполагам.
Патриотизъма е главно подкрепянето на дадената нация (народ) и нейното запазване и подсилване , вече златните медици в Либия (да ги бяха позлатили , по-евтино би излязло) , разходите за тях правят точно обратно , те не запазват , те са фактор (дори малак , един от многото) за харчене на държавни пари , което води до опадък на държата .А за да бъдат обвинени точно ТЕ в това , след като е имало и медици от други страни , си има причина. Невярвам да са напълно невини , даже напротив имат си вина , просто всеки ги защитава , защото биват експлатирани от истинските националисти , Либииците , защото точно те , запазват държавата си , с всичките си желания към нашата страна. Невярвам всичко да е политика , след като е имало медици и от други страни без особено воено развитие като нашето (да не говорим , че за война неможе и да става дума) и с икономическо по-виш стандарт.
И тези хора са човешки същества , просто те биват експлатирани от политиката , както ако помислите сме всички ние :)

Така е но след мнението на КОХЕН което обобщи всичко , всичко друго е излишно , който може да го разбере - к , който не може - к .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 22 Яну 2007, 21:55

Така, първо постнах темата за да пишат хора, които искат да помогнат, които ги е грижа за човешкия живот (независимо какви са, преди всичко са хора, подлагани до недотам "приятни" изтезания).
Второ, поставете майка си на мястото на някоя от сестрите, или вас самите се поставете, и след това да видим колко ще ви е приятно.
Трето, ако мислих не с главата си, а се водих от някакъв стереотип, то едва ли щях да пиша в този форум...
Малкав, Либия има дълг към България, не знам си колко милиона лева. По последни данни, Либия е искала парично обещетение от България (включително и твоите данъци) за да ги освободи.... да, ако останат в затвора пак ще харчат пари на България (включително твоите данъци), но все пак не всичко е пари... включително и побоят. Гледам на медиците ни не от материална гледна точка (националност, колко пари ни харчат), а от морална.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот The Red Dragon » 23 Яну 2007, 10:33

Ок. за това и аз ще се включа, но 2.02 вечерта.
много добре казано heress
1. Руша и т.н....., мога и без визуален контак или снимка но изхабявам много енергия.
2. Защита.
3. за драконите е ясно мисля, с Нек сме добри приятели, доколкото може.
горе долу мойто CV
кажете къде да се включа и кога.

и една идея от мен
да се извикат демоните
Eligos- помага при спорове в съда и дела
Cimejes- пазител, да не ти се случи нещо лошо. ползван е в далечни врема когато са тръгвали на война са го викали.
Marchosias- даво сили и кураж при битка.
има и един много силен за битки, но той ще си го викна аз ако се наложи.

Жалко че AryanSun и nick не са вече тук за да се включат.
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Storm » 19 Фев 2007, 08:13

Не съм сигурна, че вече може да им се помогне!
Аватар
Storm

Мнениеот Звездичка » 19 Фев 2007, 13:17

Може и да не могат да се постигнат кардинални промени в положението, но не е невъзможно да се повлияе по някакъв начин.

Затова нека всеки, който иска да им помогне и да ги види свободни, да продължава да им изпраща положителна енергия с намерение или да действа по своя си начин.

Защото действително става дума за невинни човешки животи, а това, което се случва, е една огромна, ужасна и чудовищна несправедливост. Но за щастие, вече и Европейският съюз (и не само той) ни подкрепя, и тази несправедливост засяга не само нас.
Горещо се надявам, въпреки всичко, изходът да е благоприятен. А вярвам и знам, че това е възможно.
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот chaos_angel » 20 Фев 2007, 18:49

Те са преди всичко хора, след това българи, ВLOT, тук не става въпрос за патриотизъм, нито повлияване от политически манипулации, а за нещо много по-съществено, което ти явно не можеш да осъзнаеш...дори да са виновни, насилието не се спира с насилие и с уж "просветено" мислене като твоето...според мен никое човешко същество няма право да убива друго, това с нищо не помага
така че ако нежелаеш да си съпричастен, поне спри да бълваш негативизъм!

и аз ще се включа
Аватар
chaos_angel

Мнениеот damnameneus » 20 Фев 2007, 19:58

само искам да попитам, защо не направим нещо друго, защо не направим нещо с което да се открие причината за заразата на 400 деца, защото ако излезе че някой от тези хора, може и по немарливост, е допуснал нещо подобно, то той си заслужава да умре.
Аватар
damnameneus
Модератор

Мнениеот wolf_kohen » 16 Мар 2007, 02:13

damnameneus, казаното от теб ми хареса! Ако въобще си заслужава да се занимаваме със случая...

Може да е мое субективно мнение, но този случай много ми мирише... доста от казаното тук също. По принцип помагам винаги, когато някой се нуждае от помощ, но в този случай нещо не е както трябва и за това го държа далече от приоритетите си.

Ако някой ще ползва сила за да въздейства на това, нека да се замисли защо... Може би това има повече смисъл. Току виж стигне до нещо важно за него самия...
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот heress » 03 Авг 2007, 01:23

Бих искал да изкажа благодарностите си към всички които помоганха за спасяването на нашите сънароднички и най-вече на всички българи които станаха супричастни към така създалата се ситуация. незнам до колко усилията на нас окултистите бяха ползотворни но се нядявам за вбъдеще и за други каузи ние Българите да можем да се обединяваме толкова силно защото не веднъж сме доказвали че заедно можем много.
show me the power of darkness(:(((:<-
Аватар
heress
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 03 Авг 2007, 09:12

Аз съм от тези, които още от самото начало имат особено мнение към цялата тази истерия с българските медици. Все пак е страхотно това, че окултната общност се е обединила в усилията си към тяхното спасяване....завършек, към който винаги съм била индиферентна. Сега ми е много интересно, възможно ли е част от този окултен потенциал да се насочи към пълното излекуване на поне едно от заразените либийски деца. През цялото време пред погледа ми изникват влажните погледи, изпълнени със сълзи на надежда, но и отчаяние на всяко едно от тези деца. Това е картина, която ме разстройва тотално....Едва ли милионите долари, които се изсипаха накуп в тази географска точка ще могат да заличат неизбежността на смъртта, която лети безпощадно към тези невръстни деца с направо магистрална скорост.... Нито едно дете не заслужава такава смърт - в болка и агония...И всичко това, докато "нашите медици" събират пари в набирателни сметки, в търсене на следващия дивидент, който може да кацне върху раменете им. Бих искала да имам силата да сдържам сълзите си в този момент, но не мога.....
Аватар
avanabil
Модератор

Предишна

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор