Среща на форумците от София

Екипът ни очаква всяко ваше предложение, идея или съвет, относно подръжката на форума. Обратна връзка с Вас, потребителите на форума.

Мнениеот Nemezius » 29 Окт 2008, 20:06

Сестро, нас ни брой двама ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 30 Окт 2008, 07:10

The_Last_Angel написа:Последно къде и може ли да се натреса (и аз) :) :wink:

Натреси се, аз нямам против, просто се уговори с някой, който знае къде съм.

Брате Немезиусе, ще ви броя поне трима, защото Лорда иска да дойде и аз го препратих към теб като човек доста пъти вървял по дългия път към дома ми :) icon_flowerface
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 30 Окт 2008, 08:30

ок- ще се уговоря с него като се засечем на скайп :)

Демоник, освен и тебе да те забираме натам, ако не знаеш пътя ;) Метни един телефон на лични да се уговорим кога и къде ще се съберем да ви поведа натам :)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот galina_dim » 30 Окт 2008, 14:38

Мили хора, понеже Немезиус е пич, ще направи обща среща в 17:30 на подлеза до езерото Ариана на Орлов мост. Ще чака там максимум до 18. После ще заведе тумбата вкъщи.

Имам запитвания дали да са с костюми хората - кой както иска, аз да не съм майка ви да ви казвам как ще се обличате.

Супер зле пияни хора и видимо зле дрогирани обаче ги подлагам на фейс контрол и ги връщам да изтрезнеят, преди да влязат. Имам широки разбирания и за двете, така че това не трябва да звучи заплашително, но все пак го имайте предвид.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот mandragorko » 30 Окт 2008, 22:22

...сестра Галина,не знам дали приемаш дегизирани гости,но определено ако дойда,ще имаш звезда на партито- ще играя Мерилин Менсън...не очаквам коментари,но поне ръкопляскай!...
...относно дрогите-чух да се пише за смучене на бонбони,имаме ли право да си изберем вкусовете им?...
...брат Неме,ти с дама ли ще си или с кавалер,може би и с двете...ще бъде интересно....
...скандинавеца кого назовава Гларуса????....
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 30 Окт 2008, 22:45

mandragorko написа:...сестра Галина,не знам дали приемаш дегизирани гости,но определено ако дойда,ще имаш звезда на партито- ще играя Мерилин Менсън...не очаквам коментари,но поне ръкопляскай!...
...относно дрогите-чух да се пише за смучене на бонбони,имаме ли право да си изберем вкусовете им?...
...брат Неме,ти с дама ли ще си или с кавалер,може би и с двете...ще бъде интересно....

Мандрагоркоооооо, Мандрагорко... Какви са тези риторични въпроси от теб, нали съм те запознал с моята вещица(като пихме Мохито на бара, ако не си спомняш)? Ти само ела- поне да чакаме двамата, пък от другите- който реши, да заповяда- аз в 18:00(по моя часовник) тръгвам от мястото на срещата към Галина.
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот mandragorko » 30 Окт 2008, 22:49

Nemezius написа:
mandragorko написа:...сестра Галина,не знам дали приемаш дегизирани гости,но определено ако дойда,ще имаш звезда на партито- ще играя Мерилин Менсън...не очаквам коментари,но поне ръкопляскай!...

Мандрагоркоооооо, Мандрагорко... Какви са тези риторични въпроси от теб, нали съм те запознал с моята вещица(като пихме Мохито на бара, ако не си спомняш)? Ти само ела- поне да чакаме двамата, пък от другите- който реши, да заповяда- аз в 18:00(по моя часовник) тръгвам от мястото на срещата към Галина.

...тя,твоята дама много магнетично излъчване има,бих се радвал да я съзерцая отново...пък ако има ром и с малко магданоз дори,пак ще сме на лятна вълна...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 31 Окт 2008, 12:21

Ако искаш и като Мая Плисецкая ела. Само внимавай с бонбоните, да не ти ги паркирам където слънце не изгрява. Ром у дома по правило няма да има, но ако държиш на магданоза, ще се постаря да не забравя :)

Мили мои, нека да го кажа така. Хора, които са по-пияни от мен или много надрусани, ще бъдат заключвани на терасата, докато придобият вид, удобен за логаритмуване. Ако викат, ще бъдат и вързани :)

Ако ще трещим - добре, но нека е със стил, не по селски.

Така и не се ориентирах колко народ ще бъдем. Някой ентусиаст да направи списък?
До момента знам по линия на Архимикус - 6 човека, сигурни покрай Немезиуса - 3 броя, още един ще дойде самосиндикално, Блота и Викинга - вие, момци? 3 броя има от Пловдив, като там има вероятност за +1/+2, непотвърдена. Забравям ли някого?
Габи?
*Нафе, Гларуса ще да съм аз. Аваланч определено не го докарва на вид.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 06 Ное 2008, 16:56

Гларус дъще на луната, я ми кажи кога ще се събираме някъде пак ?
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 06 Ное 2008, 17:59

Може ли онова момче без топки дето беше да дойде пак ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот galina_dim » 07 Ное 2008, 08:31

Аз тия дни съм хипер претоварена, така че когато кажете, ще дойда където кажете, но не мога да се наема да организирам нещо, понеже не мога да гарантирам, че ще се справя.

Кое момче без топки? Не съм ви проверявала на вратата кой има и кой - не...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 07 Ное 2008, 09:03

Онова дете-убийче дето не харесва ни жени ни мъже
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lord Njarlathotep » 07 Ное 2008, 11:56

Не съм заявявал че не харесвам жени........ просто никоя от присъстващите не можа да ми привлече вниманието с нищо...... а убиец ме наричай след като намериш сериозни доказателства за това...... кой би повярвал само на думите на един подрастващ?
А относно дали бих се довлякал........ това зависи самои единствено от мен.......
Изображение
Аватар
Lord Njarlathotep
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 07 Ное 2008, 17:00

Е как бе - Кат беше настръхнала за теб
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот avalance » 07 Ное 2008, 17:39

B-L-O-T остаи децата да се развиват с самозаблудите и фантазиите си :)
кажете кога ще се напием :)
Аватар
avalance
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Arhimikus » 07 Ное 2008, 17:41

Аре де, утре е Архангелов ден... angel12.gif
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот Cath » 07 Ное 2008, 18:53

Блоте, честно казано тогава нямаше нито един човек способен да накара Кат да настръхне. или по-право казано - способните (във всяко едно отношение) се направиха на скромни.

иначе - да, бях настръхнала - от отвращение. искрено се надявам никога повече да не ми се наложи да изживея още една такава абсурдно безсмислена среща. все съм си мислела, че някога ще се случи да отида на т.нар. окултна среща и ще говоря за това, за което съм отишла. дълги години се надявах, че това ще се случи. мисля, че просто убихте всичко детско в мен. честно, имала съм интелектуално по-плодотворни алкохолни делириуми отколкото последната среща.

мислех да не ви занимавам с глупости, или поне не в публичното пространство. с част от вас, която част има потенциал и желание да ме разбере, съм споделила искрените си впечатления. от друга гледна точка - цялата идея на тези "мистични" срещи е да споделяме впечатления, опит и знания. защо пък да не ги споделя с вас? в крайна сметка цяла година ви чета глупостите, може поне веднъж и вие да си направите труда да прочетете моите.

няма нищо лошо в това, че си вярвате, но хубаво би било поне да знаете в защо вярвате, в какво вярвате и действително да вярвате. в булшинството от вас ВЯРА няма.

няма нищо лошо в това да се пие и да се търсят сексуални контакти, само дето за всяко нещо си има място и време. както и няколко хубави сайтове и форуми със също толкова цветни картинки (че и по-хубави) като нашия. аз лично не съм тръгнала по този път, за да мога да си намирам бройки, съвсем сносно си се справям и без магия в тази си дейност. колкото до алкохола - както заявих на срещата - аз съм пияница, обичам да пия, харесва ми - но повярвайте ми, това ми е първият път, в който пиех от скука - установих, че нещо не ми върви така, определено няма да повторя.

не открих почти никакви заченки на сакралност. в крайна сметка, това, което правим е свързано с една духовна страна на нещата. май обаче сме обърнали поговорката и тя е станала - не е важно да водим духовен живот, важното е да духаме/да ни духат. всеки с вкуса си, не мога да ви съдя.

и най-тъжното - всичко това не само, че не го критикуваме - ние го толерираме!

реших да напиша всичко това, именно за тези, които знаят в какво вярват, знаят кои са и не страдат от излишни комплекси. за тези, които имат собствен живот, който не започва и не свършва с форумът за магия и симулирането на магическа дейност като вид хоби.

хора, не мисля, че трябва да продължим да си затваряме очите пред подобни неща! не мисля, че трябва, както досега да махваме с ръка и да клатим глави неодобрително. не предлагам революция (от друга страна не е лошо като идея). просто искам да кажа, действително малко многословно, че от тук нататък имам доброто желание да ходя само и единствено на срещи, от които ще имам някаква духовна полза. срещи, на които ще коментирам магията, ритуала, обредът и Божествата, а не кой какво и кога. доста успешно мога да пия и да коментирам глупости, когато съм с другите си познати.

всеки един от вас, който не се притеснява да говори за верските си разбирания НА ЖИВО, нека се чувства свободен да ми пише съобщение на лични или по скайп.

всеки един от вас, който се е почувствал засегнат от глупостите на една алкохолизирана червенокоса вещица да си задържи мнението за себе си, то за мен е без значение.

тези от вас, които уважавам го знаят и няма причина, поради която да се засегнат, но ако искат да ме подкрепят -

нека го направят.

Alea facta est.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Nemezius » 07 Ное 2008, 20:38

Cath написа:Блоте, честно казано тогава нямаше нито един човек способен да накара Кат да настръхне. или по-право казано - способните (във всяко едно отношение) се направиха на скромни.

иначе - да, бях настръхнала - от отвращение. искрено се надявам никога повече да не ми се наложи да изживея още една такава абсурдно безсмислена среща. все съм си мислела, че някога ще се случи да отида на т.нар. окултна среща и ще говоря за това, за което съм отишла. дълги години се надявах, че това ще се случи. мисля, че просто убихте всичко детско в мен. честно, имала съм интелектуално по-плодотворни алкохолни делириуми отколкото последната среща.

мислех да не ви занимавам с глупости, или поне не в публичното пространство. с част от вас, която част има потенциал и желание да ме разбере, съм споделила искрените си впечатления. от друга гледна точка - цялата идея на тези "мистични" срещи е да споделяме впечатления, опит и знания. защо пък да не ги споделя с вас? в крайна сметка цяла година ви чета глупостите, може поне веднъж и вие да си направите труда да прочетете моите.

няма нищо лошо в това, че си вярвате, но хубаво би било поне да знаете в защо вярвате, в какво вярвате и действително да вярвате. в булшинството от вас ВЯРА няма.

няма нищо лошо в това да се пие и да се търсят сексуални контакти, само дето за всяко нещо си има място и време. както и няколко хубави сайтове и форуми със също толкова цветни картинки (че и по-хубави) като нашия. аз лично не съм тръгнала по този път, за да мога да си намирам бройки, съвсем сносно си се справям и без магия в тази си дейност. колкото до алкохола - както заявих на срещата - аз съм пияница, обичам да пия, харесва ми - но повярвайте ми, това ми е първият път, в който пиех от скука - установих, че нещо не ми върви така, определено няма да повторя.

не открих почти никакви заченки на сакралност. в крайна сметка, това, което правим е свързано с една духовна страна на нещата. май обаче сме обърнали поговорката и тя е станала - не е важно да водим духовен живот, важното е да духаме/да ни духат. всеки с вкуса си, не мога да ви съдя.

и най-тъжното - всичко това не само, че не го критикуваме - ние го толерираме!

реших да напиша всичко това, именно за тези, които знаят в какво вярват, знаят кои са и не страдат от излишни комплекси. за тези, които имат собствен живот, който не започва и не свършва с форумът за магия и симулирането на магическа дейност като вид хоби.

хора, не мисля, че трябва да продължим да си затваряме очите пред подобни неща! не мисля, че трябва, както досега да махваме с ръка и да клатим глави неодобрително. не предлагам революция (от друга страна не е лошо като идея). просто искам да кажа, действително малко многословно, че от тук нататък имам доброто желание да ходя само и единствено на срещи, от които ще имам някаква духовна полза. срещи, на които ще коментирам магията, ритуала, обредът и Божествата, а не кой какво и кога. доста успешно мога да пия и да коментирам глупости, когато съм с другите си познати.

всеки един от вас, който не се притеснява да говори за верските си разбирания НА ЖИВО, нека се чувства свободен да ми пише съобщение на лични или по скайп.

всеки един от вас, който се е почувствал засегнат от глупостите на една алкохолизирана червенокоса вещица да си задържи мнението за себе си, то за мен е без значение.

тези от вас, които уважавам го знаят и няма причина, поради която да се засегнат, но ако искат да ме подкрепят -

нека го направят.

Alea facta est.

Cath, май верно трябваше да дойдете с Жоро още преди време, защото същото го повтаряме някои хора от край време и няма как да не подкрепя това мнение- тези срещи си ги водят повечето хора като "окултни", само дето окултното в тях е само като название в кавички, а наистина окултните разговори си ги водим да срещи на по 2 или няколко(много малък брой) чифта очи.

avalance написа:B-L-O-T остаи децата да се развиват с самозаблудите и фантазиите си :)
кажете кога ще се напием :)

Avalance, сорка, но просто не мога да приема някой да нарича другите деца и да говори за комплекси, особено когато същия този изказващ се вече повече от 2 години се комплексира от среща, на която някой му е платил кафето(да, имах повод и изявих желание да почерпя и повече по случай взет същия ден изпит, но нямахте време да седнем на бири) и с това му е накърнил себелюбието. Хората, които могат да дават такива определения, това са го чистят с години ;)
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Moerin_Elf » 07 Ное 2008, 20:43

Хм...не съм от София..не съм ходила на нито една среща на МГ (а и....честно казано нямам и желание..) ,но и не съжалявам,че не съм...
Но това настрана.
Искам само едно да кажа-Браво Cath.
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 08 Ное 2008, 10:56

Аз на края разбрах че тва е МГ среща :) а не просто събиране да се видим с Галка
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

ПредишнаСледваща

Назад към Предложения

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор