Книга на Сенките

Вещери, вещици, уикани, друиди и всичко, което може да се свърже с практиката на вещерите.

Модератор: Arhimikus

Мнениеот windy » 10 Юни 2010, 01:28

имам си една така книжка,където си записвам редовно сънищата,също и полезна информация свързана с елементите,астрологията,нумерология,ритуали,обреди и таро естествено,всъщност всичко, за което не мога да говоря пред публика,защото ще ме помислят за откачена :wink:
Пази тайните и традициите
Аватар
windy

Мнениеот lord_beliar » 04 Мар 2011, 12:53

Мойта книжка си я направих така : Купих си една тетрадка А4 с дебели корици и я подвързах с червена кожа, двете корици отвътре им лепнах от едни стари тапети а на корицата отвън съм сложил една трикуетра със стъклено топче (тези от водка дето са icon_eusa_dance icon_eusa_dance ). Преди време се бях вманячил по Charmed и имах няколко страници от тяхната книжка та да е по-автенти4на :wink: А относно информацията вътре пи6а ритуал4ета, заклинания и полезна окултни бележки. Ще ка4а снимки да я видите и да си кажете мнението!Впро4ем о6те не сам я довър6ил ама ми излезе ефтино 6тото имам принтер, та принтирам предварително оформени страници на Photoshop и ги лепя вътре !
Аватар
lord_beliar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 06 Мар 2011, 10:57

Браво :) След време наистина ще ти стане автентична книгата на сенките, след като минат няколко години. Имам само една молба към теб. Би ли заменил 4-ките и 6-ците съответно с "ч" и "ш". Благодаря ти предварително :)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот lord_beliar » 18 Мар 2011, 09:11

IMG_1304.jpg
Ето я книжката! Надявам се да ви хареса! Поздрави!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
JHWH
Аватар
lord_beliar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 18 Мар 2011, 12:39

Много е красива! Браво :)
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот lord_beliar » 18 Мар 2011, 17:52

Ето още от магическата фотосесия! Благодаря за топлото посрещане ! :) :) :)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
JHWH
Аватар
lord_beliar
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот veronica » 27 Апр 2011, 11:57

Книгата ти е много хубава. аз имам два варианта- едната е в папка, другата е на компютъра. Тази която е на компютъра става много добре защото там имам възможност да използвам готови елементи тъй, като не рисувам добре. имам и един такъв тефтер за Таро. Там вписвам различни подредби , както и значението на картите. По едно време така се бях запалила по тези неща , че дори имам етикети с вещици за подправките в кухнята, сертификати за "heandfasting" ритуали и всякакви подобни неща.
Аватар
veronica

Предишна

Назад към Вещерство - Уика - Паганизъм

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор