Поръчението на Богинята

Вещери, вещици, уикани, друиди и всичко, което може да се свърже с практиката на вещерите.

Модератор: Arhimikus

Мнениеот Arhimikus » 05 Юли 2006, 09:42

Поръчението на Богинята


Чуйте думите на Древната Майка, която измежду древните се наричаше Астарта, Афродита, Керидуен, Мая, Диана, Тера, Ищар, Хеката, Бригид и с много други имена.


Винаги, когато се нуждаете от нещо, веднъж в месеца, и най-добре, когато луната е пълна, трябва да се събираме в свещено място и обожествяваме духът ми, който е Майката на всичко. Там ще се събират тези, които искат да учат магьосничество, които не са достигнали до най-великите му тайни. Тях ще ги науча на неща, още непознати, и вие ще танцувате, пеете, празнувате, свирите, правите любов, всичко в моя чест. Мой е екстазът на духа, и моя е Радостта на Земята, и моят Закон е любов за всички същества. Запази чисти твоите най-високи идеали, стреми се винаги да ги спазваш. Нека нищо не те спира или завърти настрани, моя е тайната която отваря вратата на младостта, и мой е Котелът, който дава знанието за прераждането.

Аз съм милостивата Жена, която поднася дарът на радостта в сърцето на човечеството. Аз давам знанието на духа за вечността, и след смъртта давам мир и свобода, и срещам с тези, които са си отишли отпреди. Не искам никакви жертвоприношения! Аз съм Майката на всички неща и моята любов се лее над цялата Земя.

Чуйте думите на Звездната Богиня, прахът от чиито ходила е войнството на небесата, чието тяло обгражда вселената.

Аз съм красотата на зелената Земя, и бялата луна между звездите, и ритъмът на водите, аз зова твоята душа да се издигнеш и дойдеш при мен. Аз съм душата на природата, която дава живот на вселената. От мен произлизат всички неща, и при мен трябва отново да се върнат. И пред моето лице твоята най-вътрешна същност трябва да бъде обгърната от екстаза на безкрайността. Нека моето преклонение бъде в сърцата, които ликуват! Всеки акт на Любов и Наслада са мои ритуали! Нека там бъдат с теб красотата и силата, могъществото и състраданието, честта и смирението, радостта и уважението. И ти, които ме търсиш за да ме опознаеш, знай че твоето търсене и копнеж няма да са ти от ползва, докато не опознаеш мистерията:
ако това, което търсиш не го намериш вътре, ти никога няма да го намериш навън. Аз бях с теб от самото начало, и аз ще съм това, до което ще достигнеш на края на твоето желание
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор
 
Мнения: 803
Регистриран на: 29 Ное 2005, 17:14
Местоположение: Сливен

Назад към Вещерство - Уика - Паганизъм

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта