Поръчението на Бога

Вещери, вещици, уикани, друиди и всичко, което може да се свърже с практиката на вещерите.

Модератор: Arhimikus

Мнениеот Arhimikus » 05 Юли 2006, 09:47

Поръчението на Бога

Чуйте думите на нашият Сияещ Баща, който в многото години, човечеството го е наричало Озирис, Пан, Кернунос, Луг, Шива, Хадес, Дионис и с хиляди други имена:

Където и да се събирате, от любов към Сътворението, правете го от Моята страна, защото аз съм Владетелят на всичко Живо. Моят закон е израстване и непрекъсната промяна; Аз съм Колелото на живота и Този, който го върти, пътуващ на запад със залязващото Слънце, за да се издигне отново със зората.

Нека моето преклонение бъде в тялото и душата, защото моята реалност е тази на движещите се неща; всички действия на посвещение и екстаз са Мои тайнства.

Както зърното пада и планините се превръщат в прах с времето, също така моят живот отмира, докато листа и виното възвърнат пролетта. Аз съм линията на еленът с бяла шия и зъбът на черният вълк, страстта на Белтейн и тишината на Самхейн. Целият живот трябва да умре и прероди отново – Аз съм смъртта, Аз съм раждането и Аз спускам воалът помежду им.

Аз съм високо извисяващият се дъб и сянката, която следва пламъкът, Господарят на Дивият Лов и Пазачът на стадото, призовавам Моите деца да стоят, да ходят, танцуват, от осветената от луната дъбрава до цитаделата със цвят на слонова кост, и винаги насочени напред, следвайки спиралният път, който свършва там, от където е започнал.

Нека там има благоговение и просветление, страст и баланс, смелост и разум, всичко в и около вас. Вие, който ме търсите, за да ме намерите, напуснете светът на стените и границите и бягайте свободно между дърветата и вятъра – защото аз съм Повелителят на всичко, което е диво и свободно, и Аз ви чакам.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор
 
Мнения: 803
Регистриран на: 29 Ное 2005, 17:14
Местоположение: Сливен

Назад към Вещерство - Уика - Паганизъм

cron
  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта