krismari написа:Имах в предвид за едни от наи тешките 4ерни магии които вкарват 4овека в гроба, патих си от подобна и след пове4е от месец тешко боледуване едва се поо4истих но о6те имам за 4истене. Аз не се занимавам с това но имам завистници които то4но това искат и то просто от завист. Освен това двама от рода ми ве4е по4инаха. единиат от не толкова лоши с4упваниа при катастрофа с кола коиато се е движила с 50 км.в 4ас, а 6 месеца по касно и маиката на са6тиа без дори да боледува умира та са касали главата на 4ерна коко6ка варху ков4ега та да не повли4а и други след себе си. Аз дори не посмиах да отида на погребението но децата ми разказаха.
Та не е ли това висша магиа?
Това по скоро ми напомня за някакъв вуду ритуал... Висшата магия си има други принципи и методи на работа. Но ако те разбирам, ти искаш да кажеш, че това което се е случило с теб го отдаваш на висшата магия.... а не би следвало. Даден ритуал, може да бъде кактода добро, така и за лошо, независимо какви техники използваш.
Но при теб ми се струва, че има някакво африканско влиание, хора от африкански произход, с които се познаваш или те те познават...