телепатия,телекинеза

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Назад към Магия

Мнениеот new_mag » 04 Юни 2007, 15:57

Хора помагайте! :roll: Аз сам новобранка в магиите и не съм решила с какво точно да се занимавам!Последната ми страст е телепатията и телекинезата,но знам,че немога да започна направо с това!
Има ли някои които се се занимавал с това и може да ми обясни как става? От каде трябва да започна?Може ли някои да ми каже от каде да си набавя повече информация?
:roll:
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 04 Юни 2007, 14:12
Местоположение: sandanski

Мнениеот Lanukio » 04 Юни 2007, 18:28

Имам нещо за увеличаване силата на мисълта. Не съм го пробвала, но ако искаш можеш да пробваш:
Вземи стъклена чаша и я сложи върху равна плоскост-маса. Сложи пръстите си върху върха на чашата като я докосваш съвсем леко. Опитай се с мисълта си да преместиш чашата в избрана от теб посока. Първия път вероятно няма да стане, но има надежда да стане с практика. Отначало при първите опити може да се почувстваш изморен. Това е нормално.

Ето и нещо за телепатия...
Прави това преди да си легнеш. Преди това направи медитация. Запали бяла и лилава свещ една срещу друга и кажи 3 пъти като си представяш как 'ума ти се отваря' (това не знам как точно ще си го представяш, предполагам е до въображение)
'Както е помислено в ума на другите и познати и непознати, и сестри и братя нека бъде чуто в собствената ми глава, силно и ясно както е помислено.'
След това духни свещите и си лягай. Повтаряй ритуала сутрин. Мислите на другите ще изглеждат като твои собствени и също не можеш да ги измъкваш от хората. Ако се концентрираш прекалено да разбереш някой какво мисли няма да стане. Просто се отпусни и отвори ума си без предрасъдъци.

Не съм ги пробвала и не знам дали стават, но след като опиташ може да кажеш какъв е резултата. Успех.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 201
Регистриран на: 24 Май 2007, 00:07

Мнениеот new_mag » 05 Юни 2007, 08:10

благодаря много!А можеш ли да ми кажеш от каде да си намеря повече информация? icon_thanks
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 04 Юни 2007, 14:12
Местоположение: sandanski

Мнениеот Lanukio » 09 Юни 2007, 18:39

Ето един site http://www.fenomenibg.com/modules/news/ ... storyid=82
Не съм се задълбавала в тази тема, но пиши в google.bg и чети наред. Не приемай нищо за абсолютна истина-това е най-важното правило. За книги не знам, но мисля, че ако има нещо в търсачката ще го намериш. И внимавай в практиката, защото това си е малко рисковано. Гледай някой да не влезе в твоята глава по погрешка :wink:
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 201
Регистриран на: 24 Май 2007, 00:07

Мнениеот Aine^ » 10 Юни 2007, 07:16

защо ли ми се струва, че имаше някъде и то беше наскоро подобна тема...или се побърквам :roll: violent1
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 86
Регистриран на: 08 Апр 2006, 17:27
Местоположение: v oblacite

Мнениеот KAT » 10 Юни 2007, 07:54

Lanukio - погледнах линка дето си дала на сайта на феномени, е то там са на светлинни години от това какво е телепатия, то там и нищо съществено не пише де. Повече няма да пиша че пак ще излезе какъв разбирател съм.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 319
Регистриран на: 28 Окт 2006, 15:35

Мнениеот Lanukio » 10 Юни 2007, 09:51

Имаше да някаква тема такава из форума. Линка не съм го и чела КАТ, само го прегледах набързо, така че sorry.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 201
Регистриран на: 24 Май 2007, 00:07

Мнениеот new_mag » 12 Юли 2007, 17:54

много благодаря на всички за помощта! icon_thanks
Аватар
new_mag
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 12
Регистриран на: 04 Юни 2007, 14:12
Местоположение: sandanski

Мнениеот BeFree » 18 Юли 2007, 13:40

http://themagiccircle.hit.bg/

Провери този сайт. Там има много ценна информация!! На два сайта се доверявам- на magicgatebg.com, а другия съм го постнал :mrgreen:
Аватар
BeFree
 
Мнения: 8
Регистриран на: 20 Юни 2007, 19:49

Мнениеот I.P.S. » 03 Дек 2009, 11:02

Езикът на Тялото и Телепатията

Откритието през 60-те и 70-те години на XX век, че невербалната комуникация може да даде надеждна оценка на човешките мисловни модели доведе до появата на неизброими книги и дискусии по темата. Тя беше "тайнствена"
и "актуална".Поради епохата, в която се провеждаха и прилагаха тези изследвания (зелените партии,мирните демонстрации и агресивна реклама),темата за езика на тялото се превърна в мания,която в крайна сметка се изхаби като светски разговор и метод за улавяне на жертви за еднократни сексуални преживявания.С течение на времето тя изпадна от масовото внимание,наред с въпроса "Каква зодия сте?"
Може би незнаете, но вашето подсъзнание е изучавало изкуството да тълкува езика на тялото откакто сте се родили в този живот.Подсъзнанието ни вече наблюдава физическите жестове на другите човешки същества и ги подава в подсъзнателните ни процеси на оценяване. Често съзнателният ни ум е толкова зает да оценява онова, което човекът казва, наред с видимите лицеви изражения, че ние сме склонни да пренебрегваме това, което се опитва да ни каже собственото ни подсъзнание. Понякога може да сме усетили чувство на неловкост, когато съзнателната информация е била в пряко противоречие с едновременно подаваната информация от подсъзнанието.
За вещицата или вещерът е много важно да се научи на разбира и да оценява езика на тялото, тъй като често ни се налага да даваме съвети и консултации. Това е и първата стъпка към настройването към телепатична информация, до която вече имаме достъп.
Четенето на мисли

Сама по себе си телепатията е естествено явление. Ние изпращаме и приемаме послания непрекъснато, без знанието на съзнателнателния ни разум. Въпросът за етиката (а именно Етична ли е телепатията?) трябва да се обмисля само ако използвате това умение, за да "подтикнете" някой човек да направи нещо, което иначе не би му хрумнало да извърши, или ако използвате придобитата информация за вредни или негативни влияния. Винаги помнете, че носите пълна отговорност за собствените си действия и реакция. Но тъй като сте човешко същество ще има моменти, когато ще казвате: " Да става каквото ще."
Възможно ли е със силата на ума си да накарате нещата да се случват?
Това е целият смисъл на магията - да накараш нещата да се случват със силата на ума си.
Enjoy :roll:
А ти кой си ?
Аватар
I.P.S.
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 38
Регистриран на: 17 Юни 2008, 07:19

Мнениеот Lustre4108 » 12 Фев 2015, 09:11

По принцип има учители за тая работа - Золотов е първия, който ми изниква като асоциация. Има още един, който е пълен откачалник, ама поне се знае, че е майстор - Чарлз Козимано. Поведението му е шутовско, цинично, раздава го анархист, дори "анти-космичен" тип и дразни с изказванията си, ама си личи, че си разбира от материята, при това добре. А, да, а по отношение на заплащането на обучението е вече безрамник, ама...Моя съвет е да се развиваш магически - психическите сили се отключват сами в хода на работата, ако разбира се, имаш късмет да намериш правилната система за теб. Толкова ми се е искало да развия някаква система-тест за това: да се открие пътя на кандидат- мага, да се видят заложбите му, както и неговите грешки, които ще го доведат до провал и да се работи над тях. Сигурно ще минат години, за да разбереш къде ти е потенциала, затова опитай да експериментираш с различни пътища. И не се лъжи със сантиментални приказки от типа на "това, което ти харесва, това, което те радва, то е твоя път". Разбрал съм, че често системи, които са скучни, сковани, постни, ужасно рационални, работят далеч по-добре от тия, които са "духовни", "възвишени', 'красиви', "вдъхновяващи". Ако някой окултист ми каже, "ама в това няма вдъхновение" или "в това няма радост", особено "в това няма любов", ми иде да повърна. Магията е за да работи и да променя реалността, не да ти е заместител на наркотиците. Нека това не значи, че и "красивите" и "вдъхновяващи" пътища не могат да вършат работа, ама...зависи на кого, зависи кои...Като напреднеш и направиш сила, може да се пробваш с психическите сили и да си издириш даскал. Успех!
Аватар
Lustre4108
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 170
Регистриран на: 08 Ное 2014, 18:16

Мнениеот vlado_jivkov » 13 Мар 2016, 03:17

Преди време, бях доста сериозно съсредоточен, върху кинези като цяло, не само телекинеза а други типове кинези също, телепатия съм инфо за това също. Имам доста опит в тая сфера, макар че знанията ми са малко остаряли, защото беше не знам, някъде преди около 10 години, когато активно се интересувах от тези неща. Естесственно, това което аз практикувах като кинеза, даде положителен завой... естественно, не беше лесно и за да имам пълен контрол върху това което исках, ми отне години наред... 4, това никога няма да го забравя... 4 години... след това живота ме удари и всичко се промени за мене... но още имам тези знания, а също така и малка част от тея възможности, въпреки че в момента са доста не контролеруеми... ако искаш може да говорим повече на тази тема, на ЛС, скайп, вайбър... свържи се с мене на ЛС ако си заинтересован/а на ЛС и оттам ще видим.
Аватар
vlado_jivkov
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 19
Регистриран на: 18 Авг 2008, 13:29
Местоположение: Варна

Мнениеот kriviq » 12 Фев 2020, 11:09

Аз съм изградил телепатична връзка само с един човек,и от моя опит мога да кажа че първо трябва да се изгради емпатична връзка помежду ви.
Много е важно и 2те страни да имат пълно доверие един към друг защото иначе няма как да стане.Дори при изградена връзка ако се породи желание от едната страна да прикрие своето съзнание и да има тайни връзката значително ще се затрудни,а ако не е била изградена става невъзможно.
Важно е да можеш да приемеш другия със всичките му недостатъци и таланти като част от себе си,и той теб.Като цяло е възможно но е по трудна задача от заявяването на намерението което се осъществява в други практики.
Аватар
kriviq
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 22
Регистриран на: 13 Авг 2010, 13:55


Назад към Магия

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия са 2 потребители :: 1 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 госта