Може би това ще е краят...

Новините в MagicGateBg! Ако искате да споделите с всички нас някаква новина относно магията, важно събитие, можете да го правите тук.

Модератор: debika

Назад към Новини

Мнениеот Wizard » 12 Мар 2026, 17:01

Привет на всички!

От много време се канех да Ви пиша, но някак си все не ми оставаше време!

Минаха много години, 22 години (ако трябва да съм по-точен), откакто създадохме MgicGateBg. Честно казано, имах много приятни моменти със създаването на сйата/форума, срещнах много интересни и надеждни хора между вас (повечето бяха такива), с които развихме MG.
Мога да говоря много, но не смятам да ви отегчавам. Затова преминавам направо към това, което исках да Ви кажа.

Тази година, най-вероятно, ще бъде последната, в която MG ще бъде онлайн!

Виждам, че ВСЕ ОЩЕ много хора посещават сайта/форума, но нещата стават все по-трудни за поддържане. Платформите на които се помещава информацията в момнта отарява до такава степен, че няма да може да функционира повече... Да не говоря за разходите, които ми се налага да поема, особено след приемането на еврото.
Затова Ви приканвам, ако имате някакви важни за вас неща, от сайта или форума, да си ги копирате на компютрите, защото следващата година MG може вече да не съществува.

Както и да е, благодаря на ВСИЧКИ, които ми помагаха през годините!!! Не съм забравил никого, до известна степен в момента се чувствам както преди 20 години :-))

Поздрави и късмет на всички, в МАГИЯТА и в живота!

Wizard
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Новини

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор