Трябва да Ви е пределно ясно, че АЗ Wizard пиша ЕДИНСТВЕНО И САМО ТУК във форума на MagicGateBg и това е единственото място, което използвам за връзка с приятели и потребители!!!
Ако някъде в интернет пространството се натъквате на никове Wizard и тем подобни, това не съм АЗ и не изразявам МОЕ ЛИЧНО МНЕНИЕ! Интернета е достатъчно мощно "оръжие", което може да се използва срещу всяка отделна личност. Затова искам да Ви кажа, че не използвам Скайп, Чат-канали, Месинджъри, Кю-та и т.н. , за да влизам в кореспонденция или диалог с потребителите на MagicGateBg!!!
Изобщо не искам и да се занимавам, да си губя времето за глупости от рода на това да търся сметка от тези, които прикрити под РАЗНОВИДНОСТ НА НИК Wizard - пишат от мое име! Има си начини и БЕЗ МОЯ ПРЯКА НАМЕСА, тези неща да се фиксират...

Единственото валидно мнение и действие от моя страна, може да го откриете ЕДИНСТВЕНО И САМО ТУК!!! Това е също и за гаранция на това, което се пише и твърди тук. А в чат-а, както знаете може всеки да си се представя за когото си поиска, дори и за президента Барак Обама...