За сънищата

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот lavender » 03 Яну 2006, 18:17

Имам един въпрос до които вероятно са опирали много от вас.Какво да правим когато се събуждаме в съня си и как да предизвикаме подобно нещо?Още едно въпросче.Възможно ли е да има любовна връзка на човек с някаква друга форма на съществуване?например с дух?чисто любопитство.
Аватар
lavender
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 05 Мар 2006, 23:19

Това за което говориш, мисля че ми се случи във влака когато се връщах от морето тази година.Затварям очите си и се унасям, и после със силата на волята си имагинерно си отварям клепачите.Мисля че тази техника беше описана в една от книгите на Кастанеда.Опитах няколко пъти, но трябват доста тренировки за да можеш да стоиш на тънката граница между двата свята. Лично аз видях влак от преди 60-на години , със виненочервени пердета на прозорците и коертюри, но нищо повече.Мисля че ако вече си проникнал напред в самата техника е хубаво да се опиташ да станеш, или поне да направиш нещо в съня си...първото на което дон Хуан учи относно сънуването е да се опиташ да вдигнеш ръце пред лицето си и да ги погледнеш..ако не си го пробвал, и искаш да се развиваш в тази насока, опитай.Нужна е воля и доста тренировки, но не е невъзможно.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор