Защо месото е вредно?

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот EvilOne » 28 Авг 2007, 05:38

КАТ,ок,всичко приемам пич,прав си,само едно ми направи впечатление-май всички навсякъде сме си доволни с духовете,защо не ни оставиш,ский къв си лош значи...Явно цивилизацията не е узряла за велемдърите ти прозрения и само се хабиш.Оползотвори си енергията с нещо друго,моля те.
И да,подкрепям идеята на Архи,ела на среща,обещавам да се въздържам от актове на канибализъм в твое присъствие angel12.gif
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 30 Авг 2007, 20:40

Arhimikus - не съм от София нито от Пловдив и няма как да дойда за една среща, не че не мога.

demonic - тя си е зациклила в нейната глупост и няма оправяне - поне 2-3 пъти писах че животните също са управлявани, това което ние наричаме тяхни инстинкти са всъщност мисли на разумите, които им ги пускат.

Още един път да ви напиша и за сънищата как съм абсолютно сигурен че разумите ни ги пускат. През нощта съм сънувал сън, на сутринта като се събудя и си го спомням този сън и след това някой разум почва да ми преразказва съня в будно състояние и да ми го дообяснява и после ми казва че те са ми го пуснали и пак следват доуточнвания за нещата в съня. По-голямо доказателство на този етап не мога да ви дам.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 30 Авг 2007, 20:58

КАТ-според мен това е висшият ти АЗ,с него търсиш отговори на въпросите които те вълнуват.Това е лично мое мнение.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 30 Авг 2007, 21:07

да гледай сега няма и висш АЗ, понеже съм контактувал с доста различни разуми, определям ги че са различни по мисловната им енергия, доста са различни, все едно пиете Кока кола после Фанта, после Спрайт, с подвидове Фанта портокал или Лимон. Имам предвид почти всеки е виждал може би лош поглед, ами същото е с другите енергии, само че на лошия поглед са телепатчетата те го правят така да изглежда като лош погледа или го доусилват.

Освен това разумите идват при мен не ходят при някакъв мой висш АЗ, иначе щяха да отидат при него и да си свършат работата по която са дошли.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 30 Авг 2007, 22:26

Напиши ми нещо за мисловната им енергия-сам казваш че е различна.При телепатчетата доколкото разбрах-се хранят с наща енергия,Опиши разликите в мисловната енергия на подвидовете както ги описваш,едните мислят-така ,другите-така,сигурно разбра какво искам да ми обясниш.И според теб каква им е работата като идват при теб,според тях какво трябва да научиш от тези тяхни посещения-казват ли ти го в прав текст,или ти сам трябва да се досещаш.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор