Самоубийство

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот Mad_Mike » 17 Апр 2006, 14:38

Някой знае ли ритуали за самоубийство?
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Scream » 17 Апр 2006, 14:42

хм много ми е любопитно за какво са ти??? icon_bye

icon_angel_4
Аватар
Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот galina_dim » 17 Апр 2006, 14:56

Ммм, веднага мога да ти кажа два-три приложими.

Гърменето с оръжие го премахвам, тъй като до такова достъпът е ...хм, сравнително ограничен, да кажем.
Рязането на вени е времеемко и в общи линии, винаги се намира кой да ти развали ритуалния екстаз. А, и първо трябва да ти стиска да го направиш като хората, а не като по филмите.
Хапчетата не са лош вариант, но пък трябва да си наясно с какво точно да се нагълташ. Иначе рискуваш да превърнеш ритуала си в много дълго спане или пък неистово повръщане. Освен това пак не води до почти нищо сигурно.
Можеш да пробваш със свръхдоза, ще ти свърши работа.
Друг ритуал е самообесването. В най-честите случай работи безотказно, освен ако разбира се не се пробваш да се бесиш с чорапогащник от крушката в хола...
Вариант е и скачането от особено висока сграда. 8 етажа минимум и без глезотии като сергии отдолу например... Но даже и осем етажа не може да ти дадат гаранция - може и да оживееш, пък после е доста неприятно...
О, има и момент с харакири. Ама за това вече категорично не ти стиска. Отравянето със змия не става, защото нямаш налична. Отровни паяци по нашите ширини няма...
Можеш да се удавиш, да скочиш пред автобус / кола и т. н., но не са особено сигурни....

Абе доста неща можеш да направиш, като се позамислиш - горепредложеното е тривиалната част...

А наистина за какво ти трябват?
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 17 Апр 2006, 15:21

galina_dim написа:Ммм, веднага мога да ти кажа два-три приложими.

Гърменето с оръжие го премахвам, тъй като до такова достъпът е ...хм, сравнително ограничен, да кажем.
Рязането на вени е времеемко и в общи линии, винаги се намира кой да ти развали ритуалния екстаз. А, и първо трябва да ти стиска да го направиш като хората, а не като по филмите.
Хапчетата не са лош вариант, но пък трябва да си наясно с какво точно да се нагълташ. Иначе рискуваш да превърнеш ритуала си в много дълго спане или пък неистово повръщане. Освен това пак не води до почти нищо сигурно.
Можеш да пробваш със свръхдоза, ще ти свърши работа.
Друг ритуал е самообесването. В най-честите случай работи безотказно, освен ако разбира се не се пробваш да се бесиш с чорапогащник от крушката в хола...
Вариант е и скачането от особено висока сграда. 8 етажа минимум и без глезотии като сергии отдолу например... Но даже и осем етажа не може да ти дадат гаранция - може и да оживееш, пък после е доста неприятно...
О, има и момент с харакири. Ама за това вече категорично не ти стиска. Отравянето със змия не става, защото нямаш налична. Отровни паяци по нашите ширини няма...
Можеш да се удавиш, да скочиш пред автобус / кола и т. н., но не са особено сигурни....

Абе доста неща можеш да направиш, като се позамислиш - горепредложеното е тривиалната част...

А наистина за какво ти трябват?

Ми щом задавам тоя въпрос за какво може да ми трябва :mrgreen:
И не можеш ли да кажеш ритуал а не начини имам предвид самоубийство чрез магия.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 17 Апр 2006, 15:30

пробвай ритуал за убийство върху себе си...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sivia » 17 Апр 2006, 15:30

за магия за самоубииство за пръв път чувам
я по добре отдели няколко дена и помисли
след това може и да не ти трябва такъв ритуал
(ако не си подготвена психически за самоубииство въобще не го пробваи резултатите не са много приятни да не кажем и по лоши неща)
като наи добър вариант ти придлагам да преусмислиш всичко
СПРЕТЕ ЗЕМЯТА ИСКАМ ДА СЛЯЗА
Аватар
sivia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 17 Апр 2006, 16:09

Майк, нещо по глупаво от самоубийство не можа ли да измислиш? ти хубаво ще се самоубиеш сега, ама знаеш ли през какви още по-неприятни неща ще ти се наложи да минеш след това в отвъдното, а и след това, като се преродиш, евентуално, ще трябва и това самоубийство да го страдаш, което пак не е едно от най-хубавите неща. иначе Галина добре те е насочила. аз бих добавила няколко тънкости, които всеки самоубиец трябва да знае за рязането на вени, за поглъщането на отрови и така нататък, но не ми се иска да те чета после по вестника. а забелязах че бесилката е пропусната... Богове, на къде върви тоя свят???
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот ilusia » 17 Апр 2006, 16:17

Ти серьозно ли искаш да умреш ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 17 Апр 2006, 16:21

ilusia написа:Ти серьозно ли искаш да умреш ?

Ми щом съм турил тая тема как мислиш?
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Vendetta » 17 Апр 2006, 16:43

Бе хахахахахахахаххахаха бе :)

леле не.. БЕ. Добре бих предложил нещо колоритно - купуваш си 2 газови бутилки пускаш винтилите и след време се опиваш да запалиш цигара.. хев а найс бум !

Мад, интересен си !!
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Scream » 17 Апр 2006, 17:00

ами би ли обяснил откаде това желание за смърт, се пак тряба да има причина за твоето желание

става и да легнеш под влак сигурна смърт icon_angel icon_bye icon_flowerface
Аватар
Scream
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine^ » 17 Апр 2006, 18:29

Става и със скок с парашут. Естествено няма да отваряш парашута.

Честно казано колкото и твои мнения да чета ми се струва че се правиш н интересен и че се опитваш да биеш на очи и всички тук да се занимаваме с твоите прищевки. Не мислиш ли че прекаляваш?
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 17 Апр 2006, 19:36

Абе ти от кой филм падаш? Расъзждаваш като малко дете! Стига си ни занимавал с твойте простотий! Ако искаш да умреш има адски много начини. Ето ти няколко и искам 100% да ги пробваш обаче:
1. Удряй си главата в асфалта докато неумреш.
2.Скочи от 6 етаж.
3.Обеси се.
spam1
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 17 Апр 2006, 19:44

Еи тука зе да става много интересно :mrgreen:

Vendetta предложението ти е много хубу.

Scream желанието ми за смърт идва от това че единственото момиче което някога съм обичал истински даже не иска и да ме гледа.

Aine^ не е верно че се правя на интересен просто пиша работи който са актуални за моя живот.

necron не те знам ти колко телевизия си гледал ама ако аз мисля кат дете начи и ти не си много назад(не се обиждаи) на твоите години съм бе човек
замисли се малко

И накрая казвам всеки има свои проблеми най-добрия начин е да ги сподели и да се опита да намери помощ от приятели.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 17 Апр 2006, 19:47

Не е важо на колко си години а като на колко расъждаваш!
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Vendetta » 17 Апр 2006, 20:53

ЙЕс ! Моят вариянт е прекрасен истински вълнуващ експлозивен ох...

и все пак.. ти щом за тва си тръгнал да се самоубиваш бих ти лепнал етикет глупав, но няма да бързам и ще ти кажа, че изборът си е твой, но щом смяташ да слагаш край на живота си - прав ти път.
Тихо !!
Аватар
Vendetta
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 17 Апр 2006, 21:22

Ако те е зарязала жената,отиваш в близката кръчма,напиваш се
до дупка,намираш една жрица и я *** ,докато получиш
инфаркт.Какво по-хубаво от едно такова блажено умиране.

Смъртта и оргазмът-те са едно и също.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 17 Апр 2006, 23:35

Истина говориш Ариецо но не точно.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот till_it_sleeps » 17 Апр 2006, 23:58

то и аз на 16 да бях знаяла колко още такива единствени любови дето не ми говорят ще трябва да преживея, до сега 1000 пъти да съм се гръмнала.
но пък самоубийството само по себе си винаги ме е влечало. не заради нещо или някой...просто самата смърт ме влече. или по-скоро момента преди нея- този, в който е събран целия ти живот- като блокче черен шоколад, хем сладни, хем горчи и всичко това наведнъж. момента, в който изгаряш, за да светиш. бррр... нямам търпение да пукна! :)
и не, не съм се самоубила още поради същата онази причина, поради която не го направих на 16- чувството, че купона тепърва предстои. пък и все пак ако сметнем да кажем 20 години по-малко живот....е, тва си е бая пиене...
Аватар
till_it_sleeps
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mad_Mike » 18 Апр 2006, 06:42

till_it_sleeps съгласен съм с теб. И мен ме влече смъртта, от една година насам искам да умра.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор