Какво ви плаши в кошмарите ви?

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот DarkMagicMaster » 29 Авг 2007, 14:57

Направо се съсипвам в сънища с полтъргайст гадното, че не мога нито да го видя нито да го докосна, а то ме побърква, последно имах такъв кошмар по-миналата нощ бях взел 2мл. Мелатонин и сичко стана още по реалистично но странното е, този път аз бях различен имаше огледало аз погледнях в него без страх, а испълнен с ярост. 8)

Е какви са вашите кошмари и от какво се боите как се борите с тях?
Аватар
DarkMagicMaster
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот avanabil » 29 Авг 2007, 15:29

DarkMagicMaster написа:Направо се съсипвам в сънища с полтъргайст гадното, че не мога нито да го видя нито да го докосна, а то ме побърква, последно имах такъв кошмар по-миналата нощ бях взел 2мл. Мелатонин и сичко стана още по реалистично но странното е, този път аз бях различен имаше огледало аз погледнях в него без страх, а испълнен с ярост. 8)

Е какви са вашите кошмари и от какво се боите как се борите с тях?

Най-често ме ужасяват апокалиптичните сцени, които заплашват да затрият света....късовете земя, които се огъват като огромни килими, изсипвайки сградите....водата, поглъщаща зримото и незримото....
Имам и сънища, в които виждам, че местата, които обитавам са обхванати от разни свръхестествени сили, които се намират до мен на разстояние по-малко от секунда....преследват ме, но няма място, на което мога да се укрия от тях, защото те извират от мислите и страховете ми. Абе много филми гледам май :)))
Съобщения, които не са написани на Kирилица, е много вероятно да
бъдат изтрити от модераторския екип на MagicGateBg.com
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот alana_lire » 31 Авг 2007, 14:30

много често сънувам призраци,направо всичко е толкова реалистично,ужасно истинско даже.и в съня все си говоря с духовете, даже ме молят да помогна на някакъв умиращ човек... наи-гадни са тия сънища в които има чудовища-човекоядци,главно троли и аз направо умирам от ужас че ще ме изядат и все гледам да затворя плътно вратата на стаята ми и да я затисна с нещо тежко.след такива сънища се будя ужасена,стресната,цялата треперя,сърцето ми бие адски бързо -веднъж даже така се бях уплашила на сън че като се събудих се намерих до вратата на стаята ми- нямам си и на представа как от леглото съм се озовала там.....ей оная вечер пак сънувах такава гадост та като се събудих скочих инстинктивно да проверявам вратите вкъщи.....ужассс,ужассссс..просто
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 14:38

Аз най-много се плаша от зомбита!Много често ги сънувам и винаги са навсякъде с полуразложените си смърдящи тела , обграждат ме и няма на къде да избягам.Най-странното е че когато се доближат до мен на сантиметри те изчезват а аз оставам сам в мъртвият град!
I don't play your rules I make my own!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот alana_lire » 31 Авг 2007, 15:13

зомбита, тролове - направо откачам от ужас на сън,просто толкова реално да е - и болката , и страха ,и чувствата, най-гаден е сртаха и болката-все едно наистина ме нараняват.........................
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 31 Авг 2007, 17:14

Колко много хора сънуваме зомбита и ни плашат... дали не прекаляваме с филмите на ужасите? :oops:
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 31 Авг 2007, 17:18

Аз не сънувам кошмари . Кошмар е винаги излизане от тялото при мен защото има много страх но те не са сънища макар че доста приличат . . . Непокойните хора сънуват кошмари и тези които се чувстват жертви най-вече .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 17:26

Колко много хора сънуваме зомбита и ни плашат... дали не прекаляваме с филмите на ужасите?

Ми незнам!Аз съм голям фена на филмите на ужасите(особено на Заразно зло и Зората на мъртвите)!Незнам как бих живял без тях!
Моя проблем е , че в съня ми винаги изчезват все едно искат да продължат агонията ми!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Arhimikus » 31 Авг 2007, 17:28

Блоте, това от личен опит ли го казваш? Интересно ми е, защото си адски прав.
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 31 Авг 2007, 18:33

Да кажем от опит . Гледам хората които сънуват кошмари и хората които не или много рядко . Да вземем например малките деца - те сънуват най-много , те се чувстват големи жертви в този свят . Колкото повече растат толкова повече се адаптират и се чувстват по-комфортно и по-силни дори и с опознаването на светът .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 31 Авг 2007, 18:37

Също така по-малко кошмари сънуват хората които по-малко се стахуват от смъртта . Не е нужно да се чувстваш победител или владетел в този свят за да не сънуваш кошмари . В крайна сметка както казва Ошо всеки страх идва от страхът от смъртта .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 19:11

Е мен не ме е страх от смъртта , но имам кошмари.Просто съм наясно , че всички ще умрем рано или късно и затова няма смисъла да се страхувам!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот demonic » 31 Авг 2007, 19:26

незнам ама аз нямам кошмари или поне не си ги спомням
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 19:32

Демоник от части си късметлиика(ако съществува такова нещо късмет) а от части не си!Въпреки , че това е кошмар и е плашещо е и забавно(поне за мен)едва ли в живота ще изпиташ чувството от това да паднеш от осмия етаж и да оживееш!Това просто си е и готина емоция!:)
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 31 Авг 2007, 20:04

runner413 написа:Е мен не ме е страх от смъртта

sad3
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 20:06

Какво лошо има има в това да не те е страх от смъртта!?Тя е нещо нормално.cool
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот avanabil » 31 Авг 2007, 20:32

B-L-O-T написа:В крайна сметка както казва Ошо всеки страх идва от страхът от смъртта .

Много пъти съм мислила дали страхът от смъртта е изначалният страх. Честно казано страхувам се единствено от начина, по който би могло да се случи това....."Не ме е страх, че ще остана без черните очила, който обожавам, по-скоро се страхувам от момента, в който ще се наложи да ги сваля". Това последното е реплика към някой от снощният ми сън, но разбирам, че е адски значимо в случая.... Интересно ми е това моето дали пак може да се нарече страх от смъртта?
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 31 Авг 2007, 20:36

runner413 написа:Какво лошо има има в това да не те е страх от смъртта!?Тя е нещо нормално.cool

Теб страх ли те е от смъртта....
Нали знаеш, че всеки уж не го е страх, но накрая всеки уж се изповядва и почва да съжелява за всичко и да пелтечи...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот runner413 » 31 Авг 2007, 21:04

Това си е твое мнение!
Аватар
runner413
Модератор

Мнениеот Sabrea » 31 Авг 2007, 23:26

B-L-O-T написа:Също така по-малко кошмари сънуват хората които по-малко се стахуват от смъртта . Не е нужно да се чувстваш победител или владетел в този свят за да не сънуваш кошмари . В крайна сметка както казва Ошо всеки страх идва от страхът от смъртта .
Ето тук съм напълно съгласна за това със смъртта...за мое голямо щастие не съм сънувала кошмари от поне 10-тина години ако не и повече...
Аватар
Sabrea
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор