Е какви са вашите кошмари и от какво се боите как се борите с тях?
DarkMagicMaster написа:Направо се съсипвам в сънища с полтъргайст гадното, че не мога нито да го видя нито да го докосна, а то ме побърква, последно имах такъв кошмар по-миналата нощ бях взел 2мл. Мелатонин и сичко стана още по реалистично но странното е, този път аз бях различен имаше огледало аз погледнях в него без страх, а испълнен с ярост.![]()
Е какви са вашите кошмари и от какво се боите как се борите с тях?
Колко много хора сънуваме зомбита и ни плашат... дали не прекаляваме с филмите на ужасите?
B-L-O-T написа:В крайна сметка както казва Ошо всеки страх идва от страхът от смъртта .
Съобщения, които не са написани на Kирилица, е много вероятно даrunner413 написа:Какво лошо има има в това да не те е страх от смъртта!?Тя е нещо нормално.cool
Съобщения, които не са написани на Kирилица, е много вероятно даB-L-O-T написа:Също така по-малко кошмари сънуват хората които по-малко се стахуват от смъртта . Не е нужно да се чувстваш победител или владетел в този свят за да не сънуваш кошмари . В крайна сметка както казва Ошо всеки страх идва от страхът от смъртта .