въпрос за начинаещия

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот demonic » 30 Юли 2007, 18:21

абе що не земеш да си........ като книгата не ти харесва що ти не предложиш някоя вместо само да храниш по нас,не ти ли омръзва защото на мен да
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 30 Юли 2007, 18:32

ами що, аз книгата я имам в нас, ако искаш мога да ти я подаря, за мен е по-ненужна дори от един парцал за почистване.

Между другото няма такава книга, където пише как стават нещата. Аз имам известен опит и зная как стават в действителност. КАкто виждаш тука пиша доста дълго във форума и ефект никакъв естествено. Знам и защо няма да има ефект. Ако ми остане време може и да напиша това което знам и за някои неща какви предположения имам.

Я кажи ти виждаш ли се като телепатичен разум, ти човека или се виждаш като биологична единица, която ще умре един ден. Онези тъпанари енергийните разуми ни правят дори Умората, която изпитваме да не говорим за чувството за глад, което те също ни го пускат. Защото човек трябва да си мисли че е мозъка в главата му и че е биологичен боклук, който е много крехък, а всъщност ние сме енергийни разуми, накарани да си мислим че сме биологични нещастници.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 30 Юли 2007, 18:41

аз се виждам и като двете и да мисля че ще умра но не самата аз а само моята обвивка( моето тяло )а душата ми (демек аз) ще си намери нова обвивка в която да се настани ето така аз приемам нещата,и добре защо не ми обясниш как стават нещата вместо да нападаш като не си съгласен,не можеш ли просто като не ти харесва някой коментар само да изразиш своето мнение вместо да казваш как чуждото е тъпо,не можеш ли да разбереш че така дразниш и как искаш да има ефект като не се изразяваш правилно а само нападаш и обиждаш,намери време и напиши това което знаеш вместо да се правиш на много велик защото така просто изглеждаш смешен ( поне в моите очи,нищо лично)
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 30 Юли 2007, 19:00

demonic - ако си разглеждала форума по-подробно може и да си видяла на доста места съм писал че като се прави ритуал всъщност нищо не става. Вашите ритуали и на цялата магия са все едно пентаграмата да речем, вземаме една кръгла маса и слагаме столовете около нея и те че са върховете на звездата и почваме волево да викаме на ум духове де сте айди елата да при нас, то наистина точно това правите в действителност. Може да сложим въжето за простиране за да направим кръга, нали кръг който духа не можел да премини и ни пазел, от какво да ни пази, той духа ще ни говори в главата и вече е там оня кръг щял да ни пази.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 30 Юли 2007, 19:04

не мисля да те обеждавам в това което мисля аз,но грам не съм съгласна,но различни хора различни мнения нямам нищо против твоите мнения стига да не обиждаше и аре стига сме писали че много спамим
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 30 Юли 2007, 19:07

(spam) (след ден нека се изтрие мнението ми)
МЛЪКНЕТЕ С ВАШИТЕ ГЛУПОСТИ ОТ ЦИГАНСКИ И ПРИВИДНО ИНТЕЛЕКТУАЛЕН МАНТАЛИТЕТ . ТОВА Е ФОРУМ А НЕ СТЕ СИ СЕДНАЛИ НА ПО БИРА . НА НИКОЙ НЕ МУ СЕ ЧЕТЕ ВАШИТЕ БЕЗСТОЙНОСТНИ МНЕНИЯ ОСВЕН НА САМИТЕ ВАС А ИДЕЯТА НА ФОРУМА НЕ Е ТАКАВА .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 30 Юли 2007, 19:13

B-L-O-T - ти там в една друга тема писа да се слеем с божественото.Въпросът ми е ти откъде си сигурен че божественото ни мисли доброто, да не би да си имал среща с божествените сили.

Ти с педали искаш ли да се сливаш (нямам предвид за обратни наклонности в половия живот, има и друго значение думата ?). Знаеш ли че божествените сили определят половата ориентация на хората, тоест искам да кажа, че обратните хора са изкуствено създадени да смятат че са такива, защото нормално са създадени всички да харесват срещуположния пол. Сега ти с тези глупаци ли ще се сливаш.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор