Каквото искаш и изпратиш,ще ти се върне тройно

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот FireSun's Viking » 22 Окт 2007, 20:33

А какво е магия за теб и ако ти се е проявило това число я кажи как изглежда :)
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 22 Окт 2007, 20:35

Подсказка-погледнете си часовника на компа....точно-сега !
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 22 Окт 2007, 20:39

Какво е замен магията интересно ,ако имаш предвид как говоря за магия при положение ,че не правя ритуали и прочие мога кажа ,че магията не е само в правенето на ритуали,четенето на стихчете и прочие.Магията е изкуството да комбинираш,практиката с теорията и хармонията.
Втората част на въпроса ти не ми е много ясна.
Отворете душите си ...и помирете сърцата си ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shedinko » 22 Окт 2007, 20:41

23:40 не върши работа ....изгубил съм си силите ( icon_toothy icon_toothy icon_toothy icon_toothy icon_toothy ) Lanukio ако обичаш не смесвай темите ;)
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 22 Окт 2007, 20:46

Ми то тук вече отдавна няма тема, затова да попиша и аз малко безсмислици и аз съм човече и имам нужда от спам. Идеята беше да видиш 2те тройки в 23 и 35.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 22 Окт 2007, 20:48

Я построй един Храм На Числото 3 (може и три)!
Иначе ше имаш 3 години страдания !
:D :) :) :)
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Arhimikus » 22 Окт 2007, 20:49

Искам да говорите с факти, а не с идеологии и изтъркани фрази. Не издребнявайте, а изграждайте. Ако искате да намерите някакъв отговор направете дебат, а не лицемерно заяждане. Нали не искате цялата тема да бъде изтрита заради спам?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот venus » 23 Окт 2007, 08:17

Мисля, че ако не си сигурен в правилността на това, което правиш, и изпитваш чувство на вина, угризения и съмнения дали имаш право, може да ти се върне и 33 пъти... затова си патят (предимно) добрите хора. (Предимно) лошите напредват безнаказано .. и смятам, че всеки има подобни познати.

Изводът е: да бъдем себе си :)
Аватар
venus
Модератор

Мнениеот MrFaust » 23 Окт 2007, 09:06

Колкото древно и истинско е вярването в " Закона на ТРИ " ( откъдето черпи и силите си този закон , защото колкото повече вярваш в него толкова по-сурови и безкомпромисни са последствията ) , толкова по- древна и истинска е и една друга закономерност : НЯМА НЕНАКАЗАНО ДОБРО И НЕВЪЗНАГРАДЕНО ЗЛО ... Някой ще каже - това е песимизъм - дали ? И не е ли и " Закона на Три " същото ?
За да бъдат приложени тези закономерности , трябва първо да вярваш в тях и в последствията , те се оповават по-скоро на онзи вътрешен съд , на онзи вътрешен регулатор , който наричаме СЪВЕСТ ...

Егоизъм ... хм ... Всъщност всеки човек сам по себе си е егоист , но това определенно не го прави "лош човек" - няма лоши хора , како поради това няма и "бяла"(добра) и "черна"(лоша) магия , магията е просто способ за проектиране на вътрешия ни свят във външния ... Вярно е , за жалост , че голяма част от хората изолзват за щяло и нещяло окултното изкуство без дори да знаят какво всъщност искат , без да са си поставили ясни цели за изъление - ето това е единственото , което спада под рамкаа на "недобро" , ето това е имено и разковничето - оттук идват проблемите , оттук се захранва " Законът на Три " , защото именно тогава , човек се чувста гузен - когато си даде сметка , че непредизвикано , неправомерно е отприщил нещо си там и по този начин е нанесъл значителни или не , но все пак последствия ... Това е именно бедата , а не проблемът за "отмъщението" - в него няма нищо лошо , нищо низко ... Прошката е наложена и набита в главите на днешния човек заради вековното пропагандиране на християнските морални цености , които отричат отмъщението и признават единствено опрощението , докато в същото време бог сипе закони и наказания за тези , които не ги спазват ( потопи , дъждове от огън , мор сред хора и добитък ) - тоест отмъщава си .. Иронично нали ?... Така че кое е добро и кое зло , не е ли доста размита границата между тях , поради това че са ни дълбоко присъщи и двете ... Затова единствения съд , който оборва или потвърждава присъдата на " Закона на Три " е нашият собствен вътрешен съдник , нашата съвест ...

с уважение: MrFaust
In hoc signo vinces
Аватар
MrFaust
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Lanukio » 23 Окт 2007, 11:33

venus, имаш едно 'Евала' от мен. icon_eusa_clap
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 23 Окт 2007, 12:39

Shedinko искам да ти задам едно въпросче че ми стана много интересно в какъв смисъл си изгубил силите си и какви са били те? че видях че си го написал и ми стана много любопитно :)
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Gebo » 23 Окт 2007, 14:12

хора,оставето момчето на мира!написал е тема изразяваща мнението му...мистър фауст написа достатъчно по случая и имам чуството че всеобща цел е да се заяждате с него...няма смисъл, нищо не се постига така!

айде с мир и простете за спама!
Аватар
Gebo
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shedinko » 23 Окт 2007, 17:42

Gebo мерси за подкрепата.Посланието в мнението ми беше преди да се прави нещо да се мисли за последствията ...
demonic мнението беше спам ,нз защо не се е появил емотикона ,може да съм го забравил.То беше в отговор на това ,че в темата се намърда мнение засягащо мой по ранен въпрос в др. тема
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 23 Окт 2007, 19:52

За мен, цялата ти тема е едно недоказано твърдение и спам, ама не се оплаквам...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Shedinko » 23 Окт 2007, 20:06

Всеки с мнението си ;) само добри чувства и различни гледни точки
Аватар
Shedinko
MagicGateBg Приятел

Мнениеот malphax » 07 Ное 2007, 17:30

Ще ти се върни троийно,но когато попаднеш в ситуация където трябва да я изплузваш къде е Бог за да ни предпази от такива неща?
Аватар
malphax
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mozerad » 07 Ное 2007, 20:22

народе тука сте много весели...........
сега ще ви разкажа една историка коиато ми се случи преди година-2 станаха едни интересни нещиса около мен без да знам съм взел решение което корено промени живота ми (нищо общо с магите или нещо такова)
след извесно време забелиасах нещо много интересно жизнените лини на рацете ми се бяха променили....(изненадааааа) в този момент разбрах че човек сам пише това което му се случва.....такаче това със троиното връщане е голиама глупост ако наистина виарваш че това което направиш ще ти се върне да тогава наистина щте ти се върне....ти сам ще си го върнеш
ако ниакои успее да ми обясни тва с лините ще се радвам да чуиа некие мнение хи хи хи
а колкото до егоизма не мислиа че във форума има човек които поне малко да не е егоист тя ги има в тибет не и в тоиа форум според мен няма възможност тука да има човек които вобще да не е егоист поне малко а мислиа че хора които не са напълно чисти не могат да укориават другите че те също не са....
Аватар
mozerad
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Enforcer » 19 Ное 2007, 06:32

Shedinko написа:Наспоени с глупост грешки прави човек мислейки ,че върви по правия път.Вгледан в собственосто си егоистично нагонче много често пропуска закона "ТРИ" (т.е. кото направиш ще ти се върне тройно).
Но ако се вгледаме в "ТРИ",ако се замислим за постъпките си ще открием истината .
Какво в действителност искаме?!?
Тук в форума не малко пъти се появяват егоистични искания.
Да се загледаме в "любовна магияЮ.
ДА не кажа всички ,но по голямата част теми са подбудени именно само и единствено от нагона.
"...искам магия да се влюби в мен..."
"..искам магия да страда,защото се разделихме..."
Два бегли обобщаващи примера за исканите резултати след ритуалите.
Голяма част от тези "болни" души намират от някъде търсения отговор.
Правят резулата и според силата на духа им те получават своята марионетка.
В един слънчев ден на той(тя) им омръзва.Влюбва се в друг(а).Всичко е идеално силни чувства бушуват и в двамата ,НО "ТРИ" не забравя.
И именно в най щасливия проблем "ТРИ" си връща даденото.Или с други думи "дошло е време дявола да си еме своята част от сделката"
Именно неговото (нейното) щастие.
Закона на три няма да му(и) го върне още два пъти.Поради простата причина,че когато чувствата са взаимни значението на връзката (щастието което човек получава от нея) е пъти по-голямо от колкото ако си с "марионетка".Следствието от този вид магия е кофти,защото единствението подбуди се крият в егоизма.
От друга страна се възхищавам искрено,на някой съформци (писали в същия раздел).
.....най вероятно някой ще си каже ,тоя откачи и почва да си противоречи (но в следващите редове ще излезе точно обратното)....
Срещнах няколко темички ,в които активни здраво мислещи хора приеха идеите за любовна магия.Не от по горно изброения тип.
По скоро магия слагаща защитна стена срещу "лоши очи(ЛО)".Всичко по запознати с идеите ведна биха имали подозрения какво имам предвид с "ЛО"(за тези които не се сещат подсещам:всекидневно срещаме по улицата различни хора ,с различно развиа сила на мисълта :егоисти,завидници,добродушни хора и т.н.)..).Самия факт на несъзната саможертва от страна на тези хора е похвален.По голямата част от тези хора правят "леките" ритуали ,от неусъзнато желание за доброто на влюбените.
Отговора на "ТРИ" немога да кажа ,защото отговора се крие дълбоко в сърцето на практикуващите(и защото не съм правил нито един любовен ритуал и не бих правил...друга тема на мисълта..).Дадох примерите именно с раздел "любовна магия" поради две причини.Любовта няма цветове,любовта е докоснала всички по един или друг начин.
Какво ме подбуди да напиша темата!?Това ,че много малко хора усещат границата в "ТРИ".А тя се намира в подбудите ни.
ЕГОИЗЪМ,САМОЖЕРТВА,ЛюБОВ,ОБИч,ОМРАЗА,ГЛЯВ,ОТМЪщЕНИЕ дори и на моменти да не ги усещаме те са в нас.
Единствения начин да се приборим с негативните последствия е силата на мисълта.Един самоанализ,ако ще да ни отнеме цяла седмица е по добре от колкото да пренебрегваме последствията.
А основния въпрос на който трябва да си отговорим :
"Защо искам да го направя?"
Само когато успеем да си отговорим на този въпрос ще намалим негативното влияние на "ТРИ" върху нас(когато преценим подбудата можем да я игнорираме ,да я пренебрегнем,дори да се откажем от магията).
П.п.За темата ме вдъхнови липсата на ток,
пренасищането с тишина и спокойствие,
както и догарящата свещ.
8)

"Хаос- метода отрича „закона за трикратност” и „карма”, твърдейки, че те засягат само хората, които вярват в тях. Хаотистите се присмиват на своеволни определения, като закон/морал. Хаос Магьосник може да инвокира собствено създаден бог и да получи същите резултати, като някой, използващ традиционно божество. Интересно, нали ?"

Автор е "Нечистия Хю" icon_flowerface
Аватар
Enforcer
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 19 Ное 2007, 07:44

Собствен създаден бог - демек сервитор - сервитора е твоя енергия в началото главно. Демек да инвокираш себе си. Какъв е смисъла ?
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот DarkAngel666 » 23 Ное 2007, 15:23

Enforcer написа:"Хаос- метода отрича „закона за трикратност” и „карма”, твърдейки, че те засягат само хората, които вярват в тях. Хаотистите се присмиват на своеволни определения, като закон/морал. Хаос Магьосник може да инвокира собствено създаден бог и да получи същите резултати, като някой, използващ традиционно божество. Интересно, нали ?"

Автор е "Нечистия Хю" icon_flowerface

Автор е Питър Карол icon_wow
--------------------------------------------------------

FireSun's Viking написа:Собствен създаден бог - демек сервитор - сервитора е твоя енергия в началото главно. Демек да инвокираш себе си. Какъв е смисъла?

Демек мисъл-форма, в частност, стереотип на АЗ, точно както Джийзъс, Аллах, Шива, Один....

Нека вземем следният модел (който ще е кратък):

Име: XXX
История: XXX
Способности: XXX
Обреди: ХХХ

На мястото на "ХХХ" се слага нещо по избор, започва да се вярва в него, възможно е по- късно да прерасне в секта, да не остане и спомен от него, или да е новата световна религия...

+ "себе си" не е утвърдена константа.
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор