от Air » 01 Авг 2007, 11:23
КАТ твоите духове само с това ли се занимават, да се грижат да умираме от мъки защото сме месоядни ли ? Кажи ми дали случайно няма и по-големи жестокости в животинския свят? Например гладен хамстер изяжда малките си! Духовете са замъглили съзнанието му, и са го оплескали целия в "бульон"! Кучката изоставя най-слабите си рожби да умрат от студ и глад, за да има повече кърма за другите.И това не е жестоко.Я си представи как някой астрален разум те залива с бульон, да си оставиш детето на улицата да умре от студ и от глад.Еми ТОВА СИ Е АБСОЛЮТНО НОРМАЛНО!Виждаш ли в животинския свят как е?Само не ми стана ясно дали астралните разуми разливат тоя бульон върху животните за да правят тия неща, или техните недоразвити разуми, по-низши от нашите все още немогат да приемат да им се говори на този език, и сами решават да го направят.Също така искам да знам според теб, тези животни които са устроени да са месоядни защо не пасат трева.Защото ти казваш, че вълка неможе сам да си отгледа домат.То и овцата неможе.Ама яде ли месо? А вълка като неможе да си отгледа защо не се опита да си открадне? Колко села има дето НЯМА набези от вълци по доматените лехи. Като финал засега мога да кажа само, че във природата има месоядни животни, има и растителноядни. И каквото и да говориш и да "ломотиш" , колкото и да си чупиш пръстите и да си напъваш мозъка, НИКОГА няма да убедиш никого в абсурдната си теория за АСТРАЛНИТЕ РАЗУМИ които видиш ли изглежда са ЕДИНСТВЕНОТО друго нещо на тоя свят.Ето това те прави фанатик, мислиш че весичко знаеш и си тук за да ни го обясниш, ама знаеш ли, ХИЧ НЕ Е ТАКА.Защото ние сме тук в тоя форум не за да ни облъчваш с ненията си, а за да коментираме.И вместо всеки път да се чудиш как да отвърнеш на мнението на човека срещу тебе, вземи се замисли.Лично аз немога да разбера как можеш да хабиш толкова много сили и енергия за една обречена кауза.Разбери, тия АСТРАЛНИ РАЗУМИ никой друг не говори за тях, и никой не ги знае какви са. ТИ си фанатик защото се имаш за просветлен, и дошъл като пророк на земята , да ни обяснява с наглия си и ХАМАЛСКИ тон колко сме долни и заслепени от тия разуми и как едва ли не само ТИ си разбрал истината и всички други са като овци.Ако можеш намери някаква литература за да подплътиш мнението си че те съществуват.И не ми обяснявай, че няма такава литература, защото тогава откъде си разбрал ти за тях? Нали немогат да се материализират?
КАто заключение единствено мога да кажа, че във вселената всичко трябва да бъде в баланс.Обаче във тоя форум добре че са толкова хора да се занимават с абсурдните ти необосновани фанатични теории, и те имат търпението да го направят.А ти нямаш търпение даже да ги доизслушаш, ами веднага се нахвърляш върху тях.Пак ще ти го кажа, ти си като дон Кихот, само дето тия духове дето се бориш срещу тях са вътре в главата ти, и искаш ли да ти кажа още нещо? Тия духове може би дори са част от съзнанието която ти си изкривил по тоя начин и сега се мъчиш по какви ли не начини да намериш някой крив, да намериш някой който едва ли не да просветлиш в гениалността си.Е да ама НЕ!Тука сме нормални хора, говорим си съвсем спокойно, само ти си единсвения който пречи на всички, РАЗБИРАШ ЛИ ГО ТОВА ?