Ох....нямали извинение,ама ти от къде си избягал верно...И не става дума за самото смилане на храната глупако,дори кучето ти ако имаш такова,НЕ МОЖЕ да пасе трева-устата и зъбната му структура не са пригодени за паша.Сега ако кажеш че всъщност това че не може и да поеме дадената храна "не го извинява" смятам да те цитирам в сатирични форуми.
Не става дума правилно ли е убийството.Това дали да убиваш или не,да ядеш месо или не, е въпрос на личен избор.Когато става дума за животни,поне факта че са лишени от интелект не оспори драги ми смехурко.Не става дума и за това че различните животински видове,включая човека,имат нужда от различни количества минерали,витамини,мазнини,абе просто от различни неща.Дори кравите и козите не са на една и съща диета,панимаиш?Опитваш се да биеш с моите камъни по моята глава,обаче ще ти е трудно приятелю,софистиката ми е слабост.Та,реакциите стават и в моето тяло.Когато си хапна месце.Comprende ?
Не знам кой и и за какво се взимаш,но нямаш право да проповядваш нетърпимост спрямо избора на околните,нямаш право да съдиш и да критикуваш.Още по малко да използваш обидни етикети и определения,чудно ми е защо картончето ти е жълто,а не червено,но явно те държат като палячо който да забавлява форума.
От много години насам се разработват различни програми за хуманно отношение към животните,както и заместители на месото.Предполагам би го забелязал ако не беше толкова зает с параноичното си търсене на зли духове.
Ако те се хранят с отрицателните ни емоции и гнева,агресията,абе с гадното в нас-то твоите постове им дават не по малко храна от убийството на пилето с което обядвах.Помисли над въпроса ;)
Нямам намерение да ти отговарям повече,спора с глупаци е безмислен,но ако някой ден издадеш книга "Моят живот БЕЗ духовете" се надявам да ми подариш все пак едно копие.
С пожелание за всичко добро,тревопасно -твой нехуманен злобар