Защо месото е вредно?

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Мнениеот demonic » 03 Авг 2007, 19:28

ок не го приемай чак така де!!!права си
QUOT ME NUTRIT ME DESTRUIТ
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 04 Авг 2007, 09:59

Един жокер да ви хвърля. На вас така не ви ли се струва доста странно, че когато аз заговоря за духовете и как ни управляват, вие всички ми се хвърляте отгоре в някакъв истеричен бяс. Не мислите ли че това може духовете да го правят, тоест те ви карат да си мислите че моите приказки са пълни глупости за да ви държат много надалеч от истината.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот demonic » 04 Авг 2007, 16:16

и защо биха искали да ни държат на далеч какво ще спечелят от това
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 04 Авг 2007, 17:41

ще продължават да ви смучат енергия, а вие ще сте кротките агънца в обора им- сега светна ли ти или ще зададеш още някой абсурден въпрос
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 04 Авг 2007, 18:28

КАТ-има ли според теб начин-те разумните духове да намерят начин да смучат енергия от други източници,нали са разумни и владеят телепатията до съвършенснво?То сега какво излиза,ние простите и неразумни хорица се явяваме като донори на така възхвапяваните от теб разумни.И не ми казвай този път,че по телепатичен начин са ми подсказали тези въпроси.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 04 Авг 2007, 20:46

"неразумни хорица се явяваме като донори на така възхвапяваните от теб разумни"

Ако обичаш погледни така лекичко заглавието на тази тема. Изобщо прочела ли си я цялата. Искам да кажа че ти май най-сетне си открила топлата вода.

Никъде не съм ги възхвалявал духовете, я намери поне едно място.

Други източници, не знам може и да има, примерно други разуми като нас например които са по-слаби от тях и пак могат да ги използват. А иначе за някаква си енергия из вселената или из висшите светове почти няма такава енергия, ако имаше нямаше да го правят това на хората.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 04 Авг 2007, 21:26

Да кажем че донякъде съм съгласна с теб,ти каза че смучат от нас-но от теб не,това означава че си си изградил защита която не им дава достъп до твоята енелгия.Би ли споделил с останалите,своя опит.Явно това ще е начина да те разберем.Как разпознаваш коя мисъл е твоя и коя е телепатично приета от духовете.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 05 Авг 2007, 12:58

stanislava - понеже си жена ще ти дам един пример. Сигурно знаеш жените как обичат или доста често го правят така да отмятат кичур от косата си който е покрай ухото им така назад. Да ако си го правила и ти, би ли могла да го обясниш защо го правиш, само не ми казвай че косата те е дразнила, защото се прави по съвсем друга причина. Ами ето това е един пример за мисъл която духовете пускат на жените, просто наблюдавай се и може и да я усетиш мисълта защото тя не е толкова слаба. И не ми казвай че жените го правят това подсъзнателно, понеже искат да пофлиртуват с обекта срещу тях, защото за тях е така доста как да кажа привично да го правят това движение.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот stanislava » 05 Авг 2007, 17:21

Ей КАТ докато четях отговорът ти го направих това движение-осъзнато спирам да им се връзвам на тия палавници.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 06 Авг 2007, 00:43

Възпитанието и интелектуалното ниво на което смятам че съм,ми пречат да ти слагам етикети КАТ.Но ми се иска,наистина.
Хайде о избрани,посвети нам как да се отървем от тези духове.Как да разпознаваме техните подли номера с които ни контролират и да се предпазим.Или бягството ти от тях те е оставило хем безсърдечен,хем лишен от дар слово и красноречие,та само бръщолевиш абсолютни глупости?
НЕМАТЕРИАЛНИ.Но и неенергийни.Предполагам,това значи и лишени от духовна форма-демек създадени от нищо.Как контактуваш с тях просветени?Как разбра че ги има,след като дефакто показваш с всичко че ги няма ?От къде знаеш че всъщност не манипулират теб и не искат чрез велемърдите ти слова да завладеят и останалите ?
И,малко по философвски,след като с нищо и съставени от нищо,защо им е да ни владеят ? Та те нямат нужда нито от енергията ни,нито от вярата,нито от страха,нито от материалните блага.Тогава ?
Няма да коментирам думата НЕМАТЕРИАЛНА и смисъла който влагаш в нея,нито думите които използваш относно науката,като цяло.Споменавам,смирено,че ако я нямаше изобщо,ти сега щеше да стоиш в пещерата,да си пощиш бълхите и да гледаш умно звездите.
...
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EvilOne » 06 Авг 2007, 00:56

Фанатично говориш против месоядството.Ок няма проблем.
Фанатично говориш против убийството.И за душите на животните.Ок няма проблем.
Казваш че е присъщо само на примитивните хищнически видове,които не мислят-ок,и това е вярно.Ако можеш да мислиш,поне малко,логично,усещаш ли какъв си си го сложил сам? *ако мога така да се изразя,а аз мога*
Животните имат ДУША-да.Нямат обаче ИНТЕЛЕКТ.Има ТЪНКА разлика между двете.Нека погледнем средностатистичния Жорко,гледан в модерна,оборудвана свинеферма.Яде колкото си иска.Грижат се перфектно за здравето му.Не студува,нито се пече на жегите.Не стои жаден.Комуникира си с колкото други прасета си иска.ДУШАТА му би следвало да е спокойна,нали?И понеже се разбрахме че не мисли,не знае че е роден за да свърши като двойка кебапчета и пържолка.НЕ МИСЛИ!Малкото животински видове,за които смятам че имат интелект така или иначе не ги ядем.
Така.Има елементи които организма на човека,А ТИ СЪЩО СИ ТАКЪВ,не би могъл да си набави в нужните количества ако не яде изобщо месо,риба и яйца.Говорим за млад,здрав,работещ,пълноценен човек.
Селен.Ванадийй *наистина само в рибата го има*.Цинк.Кобалт.Натрий.И Фосфор,от който май имаш спешна нужда.
Сега малко по психологически.Факта че не можеш да се обосновеш,и да използваш прости разбираеми слова зад които да застанеш говори че си ограничен,незнаещ и несигурен в себе си.
Факта че когато някой тръгне да те оборва се заяждаш и го обиждаш показва че си агресивен и примитивен жалкар.А нали точно срещу примитивизма лаеш?
Фанатизма който показваш в всичките си изказвания,ме кара да си мисля че или просто си правиш базици в форума и избиваш комплекси,или си избягал от Курило *или 4-ти километър* или просто не са те документирали и хоспитализирали там.
И.Докато не се обосновеш поне малко,смятам че каквото и да постнеш по темата,само ще ставаш още по смешен
Със здраве:един месояден,примитивен,зъл пишман маг
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот demonic » 06 Авг 2007, 04:31

евалата icon_eusa_clap blob8
Аватар
demonic
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lanukio » 06 Авг 2007, 07:34

С риск да се повторя-без месо и риба се живее, при това доста добре. Интересното в случая, е че освен да се изброяват вече за хиляден път веществата, които месото ти дава, като че ли никой не спомена токсините и вредните вещества, които месото ти дава. Няма и аз да ги споменавам и да си губя времето да споря по темата (отново), причините ги казах в предишен пост по темата.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 10 Авг 2007, 00:15

С нетърпение чакам отговора на КАТ
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 12 Авг 2007, 09:54

EvilOne написа:Фанатично говориш против месоядството.Ок няма проблем.
Фанатично говориш против убийството.И за душите на животните.Ок няма проблем.
Казваш че е присъщо само на примитивните хищнически видове,които не мислят-ок,и това е вярно.Ако можеш да мислиш,поне малко,логично,усещаш ли какъв си си го сложил сам? *ако мога така да се изразя,а аз мога*
Животните имат ДУША-да.Нямат обаче ИНТЕЛЕКТ.Има ТЪНКА разлика между двете.Нека погледнем средностатистичния Жорко,гледан в модерна,оборудвана свинеферма.Яде колкото си иска.Грижат се перфектно за здравето му.Не студува,нито се пече на жегите.Не стои жаден.Комуникира си с колкото други прасета си иска.ДУШАТА му би следвало да е спокойна,нали?И понеже се разбрахме че не мисли,не знае че е роден за да свърши като двойка кебапчета и пържолка.НЕ МИСЛИ!Малкото животински видове,за които смятам че имат интелект така или иначе не ги ядем.
Така.Има елементи които организма на човека,А ТИ СЪЩО СИ ТАКЪВ,не би могъл да си набави в нужните количества ако не яде изобщо месо,риба и яйца.Говорим за млад,здрав,работещ,пълноценен човек.
Селен.Ванадийй *наистина само в рибата го има*.Цинк.Кобалт.Натрий.И Фосфор,от който май имаш спешна нужда.
Сега малко по психологически.Факта че не можеш да се обосновеш,и да използваш прости разбираеми слова зад които да застанеш говори че си ограничен,незнаещ и несигурен в себе си.
Факта че когато някой тръгне да те оборва се заяждаш и го обиждаш показва че си агресивен и примитивен жалкар.А нали точно срещу примитивизма лаеш?
Фанатизма който показваш в всичките си изказвания,ме кара да си мисля че или просто си правиш базици в форума и избиваш комплекси,или си избягал от Курило *или 4-ти километър* или просто не са те документирали и хоспитализирали там.
И.Докато не се обосновеш поне малко,смятам че каквото и да постнеш по темата,само ще ставаш още по смешен
Със здраве:един месояден,примитивен,зъл пишман маг

Гледай сега яйца могат да се ядат, стига кокошката да не е почнала до го мъти и да го прави на пиленце, естествено ако е оплодено яйцето от петела.

Значи аз съм бил фанатика който говори против убиването на какво да е живо същество. Я се замисли тази дума "фанатизъм" изобщо приляга ли й употребата когато говорим за убиване.

Ти явно си от този тип разуми, целта оправдава средствата, понеже уж в месото имало необходими съставки без които не можел човек да живее. Аз написах преди още, една крава като яде само растителни неща защо не умира бе глупак такъв, нали и на нея и трябват тези съставки та тя също е биологично същество. Обаче според теб кравата ни давала съставките с месото си, акъл море патка ......

Значи ще ги къткаме животните, тоест угояваме и после ще ги ядем, ами явиж какви удобства им създаваме. Аз предлагам тебе да те заколим и изядем нали имаш съставките, може добре да ни подействат.

И още нещо ако беше прочел цялата тема внимателно, щеше да видиш че съм писал че хищните животни които убиват други за да се хранят също това поведение им е натресено от духовете, както писа те има душа или енергийно съзнание което може да се манипулира и командва от духовете.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 12 Авг 2007, 10:10

"Или бягството ти от тях те е оставило хем безсърдечен,хем лишен от дар слово и красноречие,та само бръщолевиш абсолютни глупости? "

Това всъщност е твое признание че духовете наистина ни управляват, защото аз съм избягал от духовете, а вие не сте и сте със тях едно.

"НЕМАТЕРИАЛНИ.Но и неенергийни"

Никъде не съм написал че са неенергийни, просто нематериалните са друг вид енергия, идеята е че нематериалните са много по-фини дори и от астралните, които имат телепатия.

"Как разбра че ги има,след като дефакто показваш с всичко че ги няма ?"

Промий си мозъка, никъде не съм показвал че ги няма, просто бръщолевиш глупости да има какво да се каже. Дори цяла тема е направена за да покаже че ги има и те ни карат да ядем месото, защото усещанията които получаваме при ядене на месо за тях си е чист вид енергия която те консумират. Ние ядем месото те ядат нас във вид на енергия и ето от тук идва и "великя" лозунг за хранителната верига, обаче както забелязваш те са едно стъпало над нас в тази верига - как се чувстваш като прасенце което скоро ще бъде заколено или постоянно му режат сланнинка от него докато умре накрая от изтощение.

Науката е нещо много хубаво нещо. Целта й е да изучаваме действителността която ни заобикаля процесите и явленията, но същото важи и за самите нас. Онези глупаци духовете ще ни пускат постоянно по-малко хапчици в областта на науките и ще се развиваме. Но ако наистина те се хрантутя с нас как ще погледнеш на нещата. Когато те са ти на главата а то е постоянно ти не можеш на 100 % да използваш умствените си или интелектуални способности за да развиваш именно тези всичките науки, просто постоянно ще бъдем под тяхната опека.

Как ви струва искам ли да се разива науката или не. Ама нищо де то малаумници дай Боже много и това е така с малоумниците понеже онези отгоре така го правят.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 12 Авг 2007, 11:58

Леле.Човек ти си клиничен случай.Знам че е загубена кауза ама съм инат и ще се опитам да ти влея,за последно,малко акъл в главата.
МАЛОУМНИКО,ние не сме,в смисъла в който го ползваш,това което ядем.Някой неща се образуват при дадени химични реакции в организма ни,не ги поемаме в готов вид.
Хищните животни не могат да се хранят с растителна храна.Човека като всеядно разполага с набор от зъби,който е пригоден и за късане,и за дъвчене.Хищниците нямат,затова ако поне малко си се интересувал,те не дъвчат храната-разкъсват и гълтат.Явно не си,в Карлуково нямате ли анимал планет ?Или нематериалните ти духове някак са ги обедили да развият зъби непригодни за поемане на разстителна храна.
Не казваш нищо.Отново не се обосноваваш ни на йота.И знаеш ли какво смотльо,сигурно имам по богат набор и от познания,и от обиди от теб.Просто не виждам смисъл и чест в заяждането с психар,който не е способен да навърже две изречения с правилен споворед,обосновани думи и без да използва "малоумник" и "глупак".
Съмнявам се че ще усетиш колко точно си зле.Но все пак опитвам да ти налея акъл,колкото и да са ми нетипични добрите дела
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Air » 12 Авг 2007, 12:33

КАТ не си мисли че не искам да ти отговоря, просто не съм намерил нужните 2 часа за това :)
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот KAT » 12 Авг 2007, 14:23

"Някой неща се образуват при дадени химични реакции в организма ни,не ги поемаме в готов вид. "

Щом тези реакции стават в организма на кравата би следвало да стават и при човека.

Ами то месото е по-трудно смилаемо от растенията, така че това че нямат дъвкателни зъби не им е оправдание или по-точно някакво твое оправдание защо не могат да ядат растения.

По-голямо обосноваване от това какво искаш - ние се бием в гърдите колко сме хуманни цялата ни цивилизация, а в същото време си избиваме животните може би от хуманност към тях. Къде ли е противоречието. Да не споменавам за идеалите от литеаратурата, другите изкуства, всичките те масово се проповядват. Интересно защо се води следствие когато някой човек е убит. Ами води се понеже някой е направил нещо много лошо отнел е човешки живот. А гледай сега като се отнеме живота на някое си животно никой не го е грижа, КЪДЕ ли е противоречието къде ли са доказателствата за това което твърдя.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EvilOne » 12 Авг 2007, 14:50

Ох....нямали извинение,ама ти от къде си избягал верно...И не става дума за самото смилане на храната глупако,дори кучето ти ако имаш такова,НЕ МОЖЕ да пасе трева-устата и зъбната му структура не са пригодени за паша.Сега ако кажеш че всъщност това че не може и да поеме дадената храна "не го извинява" смятам да те цитирам в сатирични форуми.
Не става дума правилно ли е убийството.Това дали да убиваш или не,да ядеш месо или не, е въпрос на личен избор.Когато става дума за животни,поне факта че са лишени от интелект не оспори драги ми смехурко.Не става дума и за това че различните животински видове,включая човека,имат нужда от различни количества минерали,витамини,мазнини,абе просто от различни неща.Дори кравите и козите не са на една и съща диета,панимаиш?Опитваш се да биеш с моите камъни по моята глава,обаче ще ти е трудно приятелю,софистиката ми е слабост.Та,реакциите стават и в моето тяло.Когато си хапна месце.Comprende ?
Не знам кой и и за какво се взимаш,но нямаш право да проповядваш нетърпимост спрямо избора на околните,нямаш право да съдиш и да критикуваш.Още по малко да използваш обидни етикети и определения,чудно ми е защо картончето ти е жълто,а не червено,но явно те държат като палячо който да забавлява форума.
От много години насам се разработват различни програми за хуманно отношение към животните,както и заместители на месото.Предполагам би го забелязал ако не беше толкова зает с параноичното си търсене на зли духове.
Ако те се хранят с отрицателните ни емоции и гнева,агресията,абе с гадното в нас-то твоите постове им дават не по малко храна от убийството на пилето с което обядвах.Помисли над въпроса ;)
Нямам намерение да ти отговарям повече,спора с глупаци е безмислен,но ако някой ден издадеш книга "Моят живот БЕЗ духовете" се надявам да ми подариш все пак едно копие.
С пожелание за всичко добро,тревопасно -твой нехуманен злобар :)
Divide et impera
Аватар
EvilOne
MagicGateBg Наблюдател

ПредишнаСледваща

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор