Persa написа:Майк, искрено се надявам тези идеи, които ти се въртят в главата, да са плод на някакво временно емоционално негативно състояние, и скоро да отминат... без последствия...
Shadow Mage написа:Arhimikus: И аз играя Blood Omen поредицата, но това не значи че съм тръгнал с меч в ръка да коля всичко по пътя си ... или да му изсмуквам енергията и кръвта ...
Mike: ако тоя твой приятел наистина е почнал сериозно да се занимава с това, вероятността да пострадаш без да се усетиш е далеч по-голяма, отколкото си мислиш, а ако само се показва, тогава просто можеш да го игнорираш - и в 2-та случая ще си спестиш проблеми.
galina_dim написа:Е как така хем е "пишлеме на 13 години", хем като по-малък е бил сатанист...
Майки, някой вече ти го каза - логиката ти здраво куца...
На мен в интерес на истината ми е доста любопитно ти тъкмо какъв си?!Или поне като какъв се самоопределяш? Имаш пентаграм за аватар - признак на уика да кажем, говориш за сатанисти с неприязън, присъщ по-скоро за християнин, твърдиш, че си готов на убийство, ... Би ли осветлил останалите по въпроса?