Някой знае ли нещо за минал живот?

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот the power of three » 09 Фев 2009, 17:37

Някой знае ли нещо за минал живот и как мога да разбера какъв е бил миналият ми живот.
Аватар
the power of three
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Яну 2009, 12:47
Местоположение: Олимп

Мнениеот alana_lire » 09 Фев 2009, 19:25

да..може. има много варианти - махало,регресивна хипноза...зависи какъв начин си избереш icon_flowerface
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 339
Регистриран на: 23 Мар 2007, 12:21

Мнениеот ExalTeD_0ne » 09 Фев 2009, 20:19

Някаква книга да препоръчате по темата ?
Бил,Съм Бил Пил...Да..Да
Аватар
ExalTeD_0ne
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 63
Регистриран на: 07 Май 2007, 00:00
Местоположение: В средата на нищото...

Мнениеот Arhimikus » 09 Фев 2009, 22:09

Ами предлагам ви малко повече да помислите да практикувате разни неща като медитация най-малко и след това да задавате такива въпроси. Има една книга на "Аратрон", но вече не се издава. Късмет!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор
 
Мнения: 803
Регистриран на: 29 Ное 2005, 17:14
Местоположение: Сливен

Мнениеот n0angel0s » 10 Фев 2009, 15:08

alana_lire написа:да..може. има много варианти - махало,регресивна хипноза...зависи какъв начин си избереш icon_flowerface


регресивна хипноза - това да не е самохипноза.. защото ако е то тя е доста опасна..

Най-добрият варят е с махалото..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 233
Регистриран на: 08 Май 2007, 15:47

Мнениеот Sylar » 10 Фев 2009, 17:21

n0angel може ли да споделиш за този начин с махалото и за самохипнозата?
Аватар
Sylar
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 31
Регистриран на: 16 Дек 2008, 20:41

Мнениеот n0angel0s » 10 Фев 2009, 18:53

За махалото - зима6 едно копче/пръстен и конец(завързват се), който да е дълаг най-много 2/3 от лакатя ти, така 4е като го хванеш с 2 пръста да виси свободно. Лакатя се подпира на пража повърхност, както казах зима се махалото и се държи възможно по-неподвижно. Задават му се въпроси, чийто отговори са "Да" или "Не", като предваритело наричаш махалото, ако отговора на даден въпрос е Да, махалото да се движи наляво и надясно, а ако е Не напред и назад.

За самата самохиптноза не знам много, само знам, че ако си нов и не можеш да се контролираш по време на този вид транс има вероятност да не се събудиш от него. Но ако искаш да е с хиптноза, отиди при специалист :)

Надявам се, че добре съм обяснила за махалото, дано ме разбереш що-годе.
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 233
Регистриран на: 08 Май 2007, 15:47

Мнениеот n0angel0s » 10 Фев 2009, 18:57

Извинявам се за правописните грешки, ако желаят модераторите, може да ги поправят :)
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 233
Регистриран на: 08 Май 2007, 15:47

Мнениеот Raya » 10 Фев 2009, 20:35

Опасно, безопасно, то и ако не прочетеш упътването на някой антибиотик и никой не ти каже как да го приемаш може да се отровиш. Няма нужда да ходиш при специалист и да си харчиш стотинките за кафе, можеш да се запознаеш с Пясъците на времето например в книгата на Уилям Хюит 'Развиване на психичните сили' и да доизмаисториш каквото ти трябва, също може да погледнеш 'Минали животи, настоящи сънища' на Дениз Лин или книжлето с името на Едгар Кейси по темата за миналите животи, а дядо магьосник Google знае толкова по темата, но дали има кой да се посъветва с мъдрия старец :wink: Опитайте, успех :)
тра-ла-ла...
Аватар
Raya
Модератор
 
Мнения: 96
Регистриран на: 06 Яну 2008, 15:54
Местоположение: Neverland

Мнениеот puntina » 10 Фев 2009, 20:39

Така ли,аз за самохипнозата не съм останала с такова впечатление,а това за първи път го чувам.

Sylar ето ти примерна самохипноза:

"Обичам...
ВСЕКИ ДЕН вас ви залива истински водопад от отрицателни думи и действия. Поради това много лесно може да се подведете и да започнете да мислите отрицателно.
Този негативизъм се предава чрез всекидневните разговори. Например, ако запитате някого как се чувства, почти сигурно ще ви отговори: "Не мога да се оплача." Защо хората трябва да изразяват състоянието си чрез думи като "не мога" и "оплаквам се", вместо с положителни съждения? Няма ли да е по-хубаво да кажем: "Добре съм", когато ни попитат как сме?
Забелязали ли сте, че хората често казват: "Не харесвам това и това", независимо дали е храна, място или човек? Винаги казват какво не харесват, а не какво харесват. Вслуш-
вайте се в нещата, които чувате, и ще разберете колко точно е това мое наблюдение.
Телевизията е друг източник на негативизъм. Например, вземете една реклама, която казва горе-долу следното: "Дойде сезонът на грипа, затова се подгответе за момента, когато той ще ви хване, като си купите нашия продукт." Рекламодателите искат вие да хванете грип, за да спечелят повече пари. Истината е, че няма никакъв сезон на грипа и не сте длъжни да се разболявате.
Вестниците също ви заливат с големи дози негативизъм. Почти всички съобщения в тях изтъкват какво не е наред някъде или с някого. Дълго ще трябва да търсите по страниците им, докато откриете някаква заредена с оптимизъм случка.
Сценарият, който ви предлагам, ще ви помогне със силна доза от най-мощната положителна енергия, която може да съществува в живота - това е любовта. Тя ще изтрие последиците от всички отрицателни влияния. Чрез тази енергия ще получите много любов и късмет. Тя обогатява живота на всеки, когото докосне.
Този и всички записи, посветени на любовта, ще ви помогнат да си създадете такава силна и положителна аура, че целият негативизъм на света няма да е в състояние да я пробие.
Използвайте записа колкото пъти искате, а лично аз ви препоръчвам да го слушате често.

Сценарий за записа, посветен на любовта
Затворете очи и поемете дълбоко дъх, после издишайте до дъно, докато изпразните дробовете си. Изкарайте целия въздух от тях. Повторете действието. Просто се отпуснете и издишайте. Направете го трети път, но сега задръжте дъх, след като сте напълнили дробовете си с чист, освежаващ и успокояващ въздух. Задръжте така. Не отваряйте очи. Издишайте полека и почувствайте как напълно се отпускате.
Искам сега да си представите, че цялото напрежение, цялата и всичките ви страхове и притеснения се оттичат от вас през темето. Оставете ги да се стекат по лицето и шията, да потекат по раменете, гърдите, талията, хълбоците, бедрата, коленете, прасците, глезените, стъпалата и да стигнат до пръстите на краката. Цялата напрегнатост, скованост и всички ваши страхове и притеснения сега се отцеждат от върховете на пръстите на краката ви, вие все повече се отпускате.
Съсредоточете вниманието си върху пръстите на краката и ги оставете да се отпуснат изцяло. Всеки пръст е вцепенен и тежък. Сега позволете на това вцепенение да завладее стъпалата, глезените, прасците, коленете. Почувствайте го как се качва към бедрата, хълбоците, кръста и нахлува в гърдите ви. Почувствайте как дишате по-леко и по-дълбоко, по-равномерно. Сега позволете на усещането за дълбока релаксация да се плъзне по раменете ви, по целите ръце, по китките и пръстите, а след това да се върне обратно към китките, по цялата дължина на ръцете и в раменете. То се разлива по шията, лицето, брадичката, бузите, дори ушите. Усетете как нахлува дълбоко в очите и клепачите ви. Клепачите ви са тежки и гладки. Влива се във веждите, потича по челото, отива към темето, слиза към врата ви.
Сега от пръстите на краката ви се надига нова тежка вълна. Два пъти по-тежка от първата. Представете си огромна тежест, окачена на всеки пръст от краката ви. Почувствайте тежестта дълбоко и още повече се отпуснете. Това дълбоко усещане за тежест навлиза в стъпалата, глезените, прасците, коленете, изкачва се по бедрата, хълбоците и талията. Навлиза в гърдите ви, релаксира сърцето, белите дробове, прави дишането ви по-интензивно, по-равномерно. Сега дълбокото усещане за тежест се влива в раменете си, прелива по цялата дължина на ръцете, в китките и пръстите. Връща се обратно по пръстите към китките, тече по цялата дължина на ръцете към раменете и врата. Потича по лицето, в очите, по веждите, челото, темето, стича се по долната част на главата и отива към тила.
Нова тежка вълна се надига от темето ви. Два пъти по-тежка от предишната. Два пъти по-тежка. Представете си огромна тежест на самото ви теме, нещо приятно, вцепенено и тежко. Почувствайте как тежко вцепенение потича по лицето и очите ви, по шията и раменете, стича се по гърдите, талията, хълбоците, бедрата, коленете, влива се в прасците, глезените, стъпалата и пръстите на краката. Вие сте изцяло релаксирани, отпуснати и се чувствате удобно от темето до върха на пръстите на краката.
Искам сега да си представите, че гледате една черна дъска. Представете си един кръг на нея. В кръга ще написваме буквите от азбуката в обратен ред и след като напишете една буква в кръга, веднага трябва да я изтриете оттам и да се отпуснете още по-дълбоко и по-дълбоко.
Сега си представете черната дъска. Представете си кръга. Напишете в него буквата Я. Сега я изтрийте оттам и навлезте по-надълбоко. Напишете Ю в кръга, изтрийте и отидете по-надълбоко. Ь, изтривате и навлизате още по-надълбоко. Ъ, изтривате. Щ, изтривате. Ш, изтривате. Ч, изтривате. Ц, изтривате. Х, изтривате. Ф, изтривате. У, изтривате. Т, изтривате. С, изтривате. Р, изтривате. П, изтривате. О, изтривате. Н, изтривате. М, изтривате. Л, изтривате. К, изтривате. Й, изтривате. И, изтривате. З, изтривате. Ж, изтривате. Е, изтривате. Д, изтривате. Г, изтривате. В, изтривате. Б, изтривате. А, изтривате. Сега изтрийте кръга и забравете за черната дъска. Просто продължете да релаксирате още по-дълбоко. Почувствайте как потъвате в стола, как умът и тялото ви се носят все по-навътре в релаксацията, все по-надълбоко с всяко вдишване.
Вдишвайки, си представете, че това е чиста и без никакъв мирис упойка. Тя се разлива из тялото ви. Усещате топлина, вцепенение, пощипване и колкото повече я вдишвате, толкова повече искате да я вдишвате, дишането ви става все по-дълбоко и ви донася още от това спокойно, отпускащо, релаксиращо усещане. Оттук нататък до края на сеанса ще се отпускате все повече и повече с всяко следващо вдишване.
Искам сега да си представите как гледате ясно, синьо пролетно небе. Един специално пригоден самолет изписва в това небе името ви с бели, пухкави, леки като облачета букви. Вижте как името ви се носи пухкаво, бяло, подобно на облаче в ясното синьо небе. Сега го оставете да се разтвори. Нека вятърът разпилее името ви в синевата. Забравете за името си. Забравете дори, че имате име. Имената не са важни. Просто продължете да слушате гласа ми и се отпускайте все повече и повече.
Искам сега да си представите, че стоите на най-горното стъпало на солидно дървено стълбище. Почувствайте килима под краката си. Той може да е какъвто искате на вид и цвят... измислете си го. Сега протегнете ръка и докоснете парапета. Почувствайте гладкото полирано дърво под пръстите си. Застанали сте само на десет стъпки над етажа под вас. Стълбището слиза с лека извивка към долния етаж. Ей сега ще заслизаме по стълбите. С всяка стъпка надолу вие оставяте тялото си да се отпусне още повече. Когато стигнете долния етаж, ще се озовете още по-надълбоко, отколкото сте били досега. Сега слезте една стъпка на деветото стъпало, леко и без усилие. Почувствайте как навлизате още по-надълбоко. Сега надолу към осмото стъпало, още по-надълбоко. Сега надолу към седмото... шестото... петото... четвъртото... третото... второто... първото. Вече сте на долния етаж. Пред вас има врата. Протегнете ръка и я отворете. От стаята през отворената врата избликва светлина. Влезте в стаята, в светлината през отворената врата. Сега сте вътре, огледайте се. Това е вашата стая, тя може да бъде каквато искате. С каквато и да е големина, форма, цвят. Вътре може да има всичко, което пожелаете. Можете да прибавяте неща, да ги размествате, да ги пренареждате. Вътре може да има всякакви мебели, инсталации, картини, прозорци, килими или каквото искате, защото това е вашето място... вашето най-интимно скрито място и тук вие сте свободни. Свободни да творите, да бъдете това, което сте. Свободни да правите всичко, което поискате, а светлината, която грее в тази стая, е вашата светлина. Почувствайте я как огрява красивите неща във вашата стая. Как грее върху вас. Почувствайте енергията в нея. Сега оставете тази светлина да се разлее из цялото ви тяло. Да влезе и в най-малката пора на кожата ви. Да ви изпълни докрай. Да изтласка всяко съмнение. Да изгони целия страх и напрежение. Тази светлина ви изпълва. Вие сте чисти и блестящи, сияете от ярката светлина в стаята ви.
Така, както стоите, облени в светлина, във вашата стая, имате възможността да изразите любовта си към много хора и относно много неща.
Въведете майка си в стаята, като помолите мислено тя да дойде там.
ПАУЗА 5 СЕКУНДИ
Кажете й мислено следното, точно както го казвам аз: "Мамо, аз не те осъждам. Не притежавам мъдростта да осъждам когото и да било. Ти си ми дала живот, майко, и винаги си правила възможно най-доброто. Обичам те заради това, майко, и те благославям, и те оставям на твоята висша същност."
Ще престана да говоря за 30 секунди, докато вие изразявате любовта си към майка ви по свой собствен начин.
ПАУЗА 30 СЕКУНДИ
Сега въведете баща си в стаята.
ПАУЗА 5 СЕКУНДИ
Мислено повторете следното на баща си, както го казвам аз: "Татко, аз не те осъждам. Не притежавам мъдростта да осъждам когото и да било. Ти си ми дал живот, татко, и винаги си правил възможно най-доброто. Обичам те заради това, татко, и те благославям, и те оставям на твоята висша същност."
Ще спра да говоря за 30 секунди, докато изразявате любовта си към баща ви по свой собствен начин.
ПАУЗА 30 СЕКУНДИ
Сега имате възможност да въведете в стаята други хора по ваш избор и да изразите любовта си към тях. Това може да бъдат вашият партньор, братята и сестрите ви, приятели или дори човек, с когото никога не сте се срещали. Въвеждате хората в стаята, като мислено ги извиквате по име и ги посрещате приблизително по следния начин: "Обичам те, благославям те и те оставям на твоята висша същност" или с други изрази, каквито си изберете. Ще спра да говоря за 90 секунди, докато го правите. Започнете сега.
ПАУЗА 90 СЕКУНДИ
Мислено повторете следното на себе си точно така, както го казвам аз: "Изпращам своята любов на всички хора, на които още не съм я изпратил."
ПАУЗА 5 СЕКУНДИ
Сега можете да изразите любовта си във връзка с много други неща. Повторете следните изказвания на себе си точно така, както ги казвам аз.
"Обичам живота."
"Обичам всички създания на тази земя, дори да не е необходимо да искам да се сближавам с някои от тях."
"Обичам всички създания, защото те са част от цялото сътворение, както съм аз, и дават всичко от себе си, за да правят необходимото за ролята си в живота, също като мен."
"Обичам моята страна, дори с нейните несъвършенства."
"Обичам себе си ненатрапчиво и като се самооценявам, а не егоистично и самомнително."
"Обичам себе си дори с моите недостатъци.
"Обичам всички неща, които не разбирам, както и тези, които разбирам."
"Любовта е движещата сила на живота ми."
Сега поемете дълбоко дъх и навлезте още по-надълбоко.
Ще престана да говоря за една минута, докато вие размишлявате над любовта и изразявате любовта си към всичко, което искате.
ПАУЗА 60 СЕКУНДИ
Сега поемете дълбоко дъх и навлезте още по-надълбоко.
Вие създадохте мощна аура от любов около себе си, като изразявахте това чувство по положителен начин. Тази аура ще привлича към вас различни форми на любовта. След този сеанс животът ви се обогати и ще продължава да се обогатява, колкото повече изразявате активно любовта чрез мисли, думи, постъпки и действия.
Любовта е движещата сила в живота ви.
Сега поемете дълбоко дъх и се отпуснете.
Всеки път, когато слушате този запис, ще се чувствате превъзходно. И всеки път напълно ще релаксирате. Ще навлизате още по-надълбоко, отколкото сега, и внушенията ще се вкореняват все по-силно в съзнанието ви. Ако си служите добре със записа, ще внасяте все повече любов в живота си на всяко равнище.
Следния път, когато чуете гласа си на записа, ще релаксирате десет пъти по-дълбоко, отколкото сега. Внушенията, които ви дадох, ще продължат да навлизат още по-надълбоко в ума ви.
Когато се събудите, ще се чувствате дълбоко релаксирани и съвършено свежи, жизнени, бодри и пълни с енергия, увереност и любов. Ще имате просто прекрасно усещане. За да се събудите, трябва само да броите с мен от 1 до 5 и на 5 да отворите очи, да се почувствате релаксирани, освежени, бодри и енергични. Ще се чувствате наистина добре. 1... 2... 3... 4... 5."

Из"Автохипноза за по-добър живот"- Уилям Хюит
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 185
Регистриран на: 02 Дек 2007, 00:38

Мнениеот Mason » 10 Фев 2009, 20:54

Трябва да кажеш, че книгите на Хюит не са просто автохипноза, а АВТОКОДИРАНЕ.
Никога няма да си същия....и в случая отва ще е за добро.
Аватар
Mason
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 295
Регистриран на: 04 Юли 2008, 10:34

Мнениеот alana_lire » 10 Фев 2009, 20:58

Raya написа:, също може да погледнеш 'Минали животи, настоящи сънища' на Дениз Лин
.....да,и аз от нея се учих и пробвах ..и имаше ефект icon_flowerface
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен
 
Мнения: 339
Регистриран на: 23 Мар 2007, 12:21

Мнениеот n0angel0s » 10 Фев 2009, 20:59

Драга :) puntina,

метода, който си описала, не е лош, но повече ми прилича на самовнушение.. Аз един ден направих грешката да застана пред огледалото и да погледна дълбоко в очите си.. резултата бе вцепеняване..
ВсичкиС@Н0рмалниС@моА3нЕ!
Аватар
n0angel0s
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 233
Регистриран на: 08 Май 2007, 15:47

Мнениеот Black_Tiger » 03 Мар 2009, 17:15

NoAngel0s за огледалото не знам но пробвай нещо друго: отвори някаква снимка на човек на компа след това пусни зуума и приближавай все повече към учите му.На мен лично когато го направя това.. ми се струва че в очите на всеки човек има нещо "зло" или нещо от сорта.Е,може просто да си внушавам разбира се... а ти това което го каза за огледалото вярно ли е? Да пробвам и аз ама да не падна :) :) За огледалото знам само че е нещо като врата между 2-та свята (на живите и на мъртвите) поне така съм чел.А колкото до информация за миналия живот: колешката на майка ми е ходила при едни жени (не помня точно как ги наричаха) те са я накарали да изпадне в транс... и пред това време тя е виждала нещата от миналия си живот.Това е :) 8)
Края наближава....
Аватар
Black_Tiger
MagicGateBg Наблюдател
 
Мнения: 43
Регистриран на: 21 Мар 2008, 05:36
Местоположение: Варна

Мнениеот puntina » 10 Мар 2009, 20:39

Чувал ли си приказката:"Очите са прозорец на душата",това дава обяснение защо виждаш нещо зло. Отделно и ин и ян:"Във всяко зло има малко добро и във всяко добро има малко зло" ;)
Аватар
puntina
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 185
Регистриран на: 02 Дек 2007, 00:38

Мнениеот The_Last_Angel » 18 Мар 2009, 00:08

Ако четеш между редовете с времето разбираш било то рано или късно.
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел
 
Мнения: 150
Регистриран на: 30 Сеп 2006, 23:21
Местоположение: Somewhere I Belong


Назад към Recycle Bin

  • Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор
  • Кой е на линия
  • Общо на линия e 1 потребител :: 0 регистрирани0 скрити и 1 гости (Информацията се обновява на всеки 2 минути)
  • На 21 Апр 2020, 01:19 е имало общо 540 посетители наведнъж.
  • Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта