Be carefull what you wish for......

Всеки, който за първи път се сблъсква с Oкултното знание и Mагическите практики, да пише само в тази част на форума!

Модератор: Cath

Мнениеот svet-le-to » 17 Мар 2008, 20:53

mandragorko написа:
svet-le-to написа:на мен ми се е случвало без да искам да се случи нещо в да си да предизвиквам събитията .... примерно когато някой ме ядоса много кто че ли за част от секундата съм някъде другаде а след това на дадения човек му се случва нещо лошо ....имала съм и по-леки ситуации от рода на такива че когато някой ме ядоса скоро след това пада на земята но и по тежки когато майка ми примерно е спуквала гума веднага след този момент катастрофирали сме и така нататък .... и съм убедена че това не е просто случайност ....

...The Butterfly Effect...

Би ли обяснил малко по подробно за The Butterfly Effect ,защото съм много запозната по тази тема
Аватар
svet-le-to

Мнениеот ivo333 » 18 Мар 2008, 17:39

svet-le-to написа:
mandragorko написа:
svet-le-to написа:на мен ми се е случвало без да искам да се случи нещо в да си да предизвиквам събитията .... примерно когато някой ме ядоса много кто че ли за част от секундата съм някъде другаде а след това на дадения човек му се случва нещо лошо ....имала съм и по-леки ситуации от рода на такива че когато някой ме ядоса скоро след това пада на земята но и по тежки когато майка ми примерно е спуквала гума веднага след този момент катастрофирали сме и така нататък .... и съм убедена че това не е просто случайност ....

Би ли обяснил малко по подробно за The Butterfly Effect ,защото съм много запозната по тази тема

Аз го разбирам като предезвикване на съдбата.
Аватар
ivo333
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 18 Мар 2008, 20:29

svet-le-to написа:
mandragorko написа:

http://vbox7.com/play:08412993

http://vbox7.com/play:736563c5

...това са само илюстрации и визуални обяснения,но е приложимо във всяка сфера на човешкия живот и психология на разбирането....

Предварително се извинявам за рекламните спотове в двата линка...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот avanabil » 19 Мар 2008, 08:28

Ето нещо, което пак дава представа за този ефект:)

http://vbox7.com/play:620d375b
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот Black » 23 Мар 2008, 21:46

Точно така, чувствата и емоциите не трябва да се подтискат,напротив-трябва да се подхранват и насърчават,но разбира се в положителната насока.За "магия" се иска силно желание,увереност а това не са ли чувства?Колкото по чувствителни сте-толкова по голяма сила имате.Просто трябва да се знае как правилно да се контролира тази сила.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mandragorko » 23 Мар 2008, 22:34

...това са частни случаи в самата тема...и за самата нея...и още някой...

...относно чувствителността може да предположим следното:
-предполагаем фактор за развиване на хомосексуалност...
-невъзможност за отричане на вярата за изпълнение на нещо...
-понякога да си чувствителен,не е препоръчитлено,защото известно време се прекарва в прекрасна бяла стая с меки стени,но тук може и да не е бяла и да бъде с корави намерения...

...относно желанието и увереноста-понякога няма покритие на едното с другото,няма връзка...
...контролът на силата е контрол на самата нея над нас...
...живот и магия не са ли понякога общи понятия...
Предай нататък....
Аватар
mandragorko
MagicGateBg Фен

Мнениеот Black » 24 Мар 2008, 15:17

Прочети малко за сигилна магия и може да ме разбереш,силата е в нас ,когати имаме контрол над самите нас постигнат с правилните техники имам контрол над "силата",увереността е чувство ,което се придобива с опит и по точно с успешни резултати от опита.Ако имаш контрол над чувствата си винаги е добре да си колкото можеш по чувствителен!Контрола се постига с постояннство ,поставяне на правилни навици,като след време навика преминава в даденост.Аз вярвам в това...не,аз знам ,че е така,не само вярвам,но не настоявам никой друг да вярва,всеки сам си преценява за себе си.
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Black » 28 Мар 2008, 04:26

mandragorko
...относно чувствителността може да предположим следното:
"-предполагаем фактор за развиване на хомосексуалност..."
1. Имам чувствителна кожа,имам чувствителни очи към светлината и т.н. ....извод? имам хомосексуални очи и кожа?
2.Имам чувството ,че някой ме наблюдава ,имам чувството ,че ще спечеля от тотото.... Извод: Интуицията е хомосексуална?
3.Чувствам остра болка в областа на сърцето... Извод: Симптомите са хомосексуални?
"-невъзможност за отричане на вярата за изпълнение на нещо..."
1.Неясно изказване
2.Липсва каквато и да е връзка между двете
3.Това е качество,не недостатък ако имаш правилните и реални "неща за изпълнение"
"-понякога да си чувствителен,не е препоръчитлено,защото известно време се прекарва в прекрасна бяла стая с меки стени,но тук може и да не е бяла и да бъде с корави намерения..."
1.И най стабилния психически може да се озове там
2.Чувствителен не означава лабилен
3.Без чувства има опастност от апатия,тогава всичко е безсмислено,не само магията
"...относно желанието и увереноста-понякога няма покритие на едното с другото,няма връзка..."
1.Ти усети ли се какво написа?
2.Какво ще кажеш за първото?
3.излагане на намерение>оформяне на желание>увереност,че можем да постигнем успех и да сбъднем желанието!
"...контролът на силата е контрол на самата нея над нас..."
1.За контрол трябва съзнание,каквото "силата" не притежава
2."силата" е енергия,енергията е всичко и всичко е енергия,силата присъства и в нас
3.Обърни израза отзад напред и ще видиш къде куца,веригата трябва да е непрекъсната и в двете посоки
"...живот и магия не са ли понякога общи понятия..."
Никой не е твърдял обратното.

Всеки може да раздава критика.Всеки може да е свръх компетннтен.Форум е място където се споделят мнения,възгледи ,търсят се и се дават съвети,помощ и подкрепа.Не е нужно да натякваш колко си компетентен и умен,ако е така хирата ще го забележат и без да им го парадираш и търсиш грешки дори и там където няма
Аватар
Black
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sarasalem » 12 Апр 2008, 13:22

Аз съм на 12 г. и от 5 godi6na магиите ме влекът, но започнах да търся за тях и да се опитвам да науча малко повече преди около година.От тогава започнаха да се случват странни неща с мен, започнах да виждам неща и хора на места на които явно преди това са били.Имам странни видения които не се оправдават с нищо и някаде преди около 2-3 години спрях да сънувам кошмари, но се чувствам постоянно тъжна.Наскоро започнах да чувствам омраза, но не знам към какво или кого.След 3 дена ставам на 13, но нещо в мен ме кара да не искам рожденният ми ден да не идва.Понякога изпитвам кратка болка и после виждам кръв.Някои може ли да ми помогне?[schild=2 fontcolor=008000 shadowcolor=808000 shieldshadow=1]help me[/schild] И аз вярвам, че чувствата и мислите могат да направят много. icon_color
sarasalem

Мнениеот ultramarin » 12 Апр 2008, 17:20

повтарай си редовно: <<Аз Съм Душа, Аз Съм Дух, Аз Съм Единство, Аз Съм Светлина, Аз Съм Любов, Аз Съм Воля,
Аз Съм Съвършеното Творение>>

осмен това: Чети класиците на Духовната Наука!
Аватар
ultramarin
Модератор

Мнениеот Moerin_Elf » 12 Апр 2008, 17:26

Black написа:Всеки може да раздава критика.Всеки може да е свръх компетннтен.Форум е място където се споделят мнения,възгледи ,търсят се и се дават съвети,помощ и подкрепа.Не е нужно да натякваш колко си компетентен и умен,ако е така хирата ще го забележат и без да им го парадираш и търсиш грешки дори и там където няма

Не знам защо мисля,че тук е подходящо да се каже следното:"Хора-всякакви." :) Или пък още едно ми идва на ум :"Всеки луд с номера си ." :mrgreen:

Всички обичаме понякога да парадираме-нормално е :) Човешко е :)
Почти няма човек,който да не го прави :)

Но както и да е...
Относно темата "Внимавай какво си пожелаваш"-Определено ВНИМАВАЙ!!
Кофти е понякога да пожелаеш нечия смърт и..тя да се случи...
При мен това с желанието си е доста наболял проблем,защото кажа ли думичката "искам",съответно...получавам.Затова много внимавам кога ще употребя тази думичка и защо.

А за чувствата-Хубаво нещо са ,но стига да не са прекалено много на едно място,защото тогава наистина става голямо объркване и можеш да свършиш в лудницата. Според мен най-правилно е да "пресееш" чувствата си и да оставиш само тези,които ще са ти нужни.
Ненужното да отива на боклука.

Отварям една скоба-Кои чувства са нужни и кои не-всеки знае сам за себе си.
WYRD
Аватар
Moerin_Elf
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към За Начинаещи

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор